vrouwengeheimen

7f65b0dc477c392652563e0aea8f3bc2 1024x722 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie
stijl

Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Of het kopen van professionele haardroger voor thuis gebruik, en zo ja, welke?

Het artikel bestaat uit de antwoorden op de vragen:

  wat is het verschil met de professionele modellen; er zijn van hoge kwaliteit producten en hun prijzen; hoe te kiezen voor een droger voor uw eigen haar type; wat te zoeken bij het kiezen.

7f65b0dc477c392652563e0aea8f3bc2 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

De mogelijkheden van de professionele haardrogers voor thuis gebruik

De aankoop van een professionele haardroger voor gebruik thuis is een wijs besluit als uw huis is een leven enkele vrouwen, die je vaak de nacht door te brengen vriendinnen of vertegenwoordigers van de reële seks maakt vaak styling gemakkelijker.

Het belangrijkste kenmerk van professionele haardroger is in zijn algemeenheid. Het maakt het haar perfect onderhouden, ongeacht hun oorspronkelijke staat.

0b3c794c9d2fa3ae633d1048b62184aa - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Professionele haardroger is er op verscheidene niveaus voor het aanpassen van de temperatuur en de snelheid van de luchtstroom. De verscheidenheid van de tips zal zorgen voor een sterke, goed verzorgde styling. Professioneel model meer duurzaam dan binnenlandse tegenhangers: ze zijn ontworpen voor continu gebruik zonder oververhit te raken. De meeste van de huidige professionele modellen hebben een ionisator – het beschermt het haar tegen electrization.

Voordelen en nadelen

  hoge capaciteit; de flexibiliteit van de bediening; lage gewicht, de lengte van het koord niet minder dan 2m.
  hoge kosten; niet geschikt voor op reis

5b65a10c592cdf3b0885248fe8bfc172 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

“Bijkomende” kosten bij de aankoop van een föhn u betaalt:

De kwaliteit van de materialen

  • – geen geur van brandend plastic en zichtbare misvormingen aan het werk droger, slagvaste behuizing.

De genormaliseerde temperatuur bereik

  • – er is geen gevaar voor aanbranden door de Haardroger op de middellange en lage temperaturen.

Garantie van de bekende fabrikant

  – als er in uw stad is er geen workshop, gratis corrigeert schade aan de droger, garantie heb je niet. Voor het verzenden van de droger fabrikant is lastiger en duurder dan een nieuwe kopen. Velen denken over de aanschaf voor deze reden.

Wat te zoeken bij het kiezen

Wat onderscheidt een professionele Haardroger van de gewone, hebben we al behandeld: duurzaamheid, gecontroleerd en origineel resultaat. Wat over de selectiecriteria? Deskundigen adviseren om aandacht te besteden aan:

  het aantal bits; modi; macht; gebruiksgemak; fabrikant; prijs.

Modi

Elke professionele model is de wijze van indiening van koude lucht – het herstelt de sluis in de huidige vorm. Hot resposive de haar schubben, waardoor elke haar meer flexibel, maar ook meer gevoelig zijn voor schade, Vaak dure modellen hebben een aparte knop aan-uit schakelaar.

Bijlagen: concentrator en diffuser

57ecb3040d4659ccd78c2b164959824c - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Professionele Haardrogers betekent rijkdom aan tools – sproeiers die het uitvoeren van een verscheidenheid van acties met elk type van het haar. Klassieke pijpen, roosters en concentrators. We praten meer over hen:

De hub of “Pijp” – de belangrijkste prop stylist. De belangrijkste functie is het verzamelen van de luchtstroom in een smalle strook. Wanneer de stroom van hete, haardroger doen sluizen gehoorzaam als het koud is – gaat. Gemeenschappelijke dimensies van het mondstuk hub: breedte 6-9 mm en een lengte van 5-7,4 zie ookBelangrijk breedte

  • de afslag luchtstroom van de concentrator. Dan is breder, hoe meer razbushevalsja krullen dat is zacht styling die we krijgen. Hub met een breedte van > 1 cm is een teken van huishoudelijke Haardroger.

Rooster

  • – een populaire en verwacht, maar controversiële hoofd. Het ontwerp tegenover de hub: verspreidt de lucht in aparte stromen. Liever met zachte rooster en het verplaatsen van het centrum naar die nat haar niet zwaar aan de stok.

Het doel van het rooster

  – snelle droging met een lengte en dichtheid. De taak die hij op zich is al geweldig, omwille van de grote oppervlakte dekking en fijne elementen, gemakkelijk en dringt diep door in het haar. Lange ervaring bevestigt dat het succes afhangt van de oorspronkelijke structuur van het haar en de toepassing van cosmetica. Dus, de fabrikant belooft het Perm effect is aanwezig al krullend, volumineuze en bouncy haar met het gelijktijdig gebruik van middelen van fixatie. Wonderen van het rooster niet te wachten maar met de primaire taak van het hoofd omgaat.

Producenten aanvulling op het professionele model met extra sproeiers:

Nozzle-kam toe te voegen volume

  • . Kunt u droog haar, zorgvuldig verzorgen van hen.

Hoofd van krullen

  • – ziet eruit als een ronde

Haar borstel

  • met gaten en kunststof pinnen. Kunt u het maken en opnemen van sloten.

Hoofd van krullen krultangen

  • . De grootte is afhankelijk van de golflengte van de krul.

Mondstuk-de helft

  • haar rechttrekken van het haar met een Macht, hef ze van de wortels.

Borstel om toe te voegen Glans

  – mondstuk ronde vorm met natuurlijke borstelharen. Belangrijk detail: zorg ervoor dat de lucht komt uit de binnenkant van het mondstuk. Als hij gaat naar de top van de borstel is duidelijk van de krullen krijgt u een puinhoop.

42538f599b27954cc6e9560ac9d1796f - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Kracht

De meeste drogers hebben een capaciteit van 2 200 2 600 watt. Macht bepaalt de snelheid van de stroom bij dezelfde temperatuur. Hoe krachtiger de droger, des te minder tijd overblijft voor de styling en de harder het apparaat werkt.

De praktijk thuis-gebruik laat zien dat voor het bedienen van de droger met een capaciteit van meer dan 2000 watt bepaalde vaardigheden vereisen. Wij raden het gebruik, zelfs voor beginnende kappers. Als de ervaring je dat niet doet, loopt u het risico om te verbranden uw haar en beschadigen.

Gebruiksgemak

Elke professionele Haardroger – wand: hangen aan een haak om ruimte te besparen. Hetzelfde geldt voor het snoer gemiddelde lengte van het koord goede haardroger is 2,5 – 3 meter. Met de handige formaat, zult u in staat om te drogen buurt van een stopcontact.

5e3fdbdbcc8c30b9ceba7ca3cf3c42a5 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

De meest betrouwbare variant van de bevestiging van de kabel aan op de behuizing – rotatie-element, maar is niet noodzakelijk. Het is aanbevolen te verlaten onnodige details in het voordeel van de compactheid van uw droger.

Voor de aankoop heb ik u adviseren om de beurt op de droger en luisteren met het volume op maximum en minimum snelheid van de lucht levering. Probeer het gewicht in de hand. Probeer het met de lange schroevendraaier zal niet schuiven als hij is uit de hand, met de hoek van het handvat van de verdeelde gewicht van het lichaam, hoe comfortabel vast te houden voor u persoonlijk.

cf63e7012af060dd76c6888b84d301d5 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Probeer te werken met de schakelaars en knoppen: de vaststelling van de Haardroger in elke modus is duidelijk, schakelaars zijn gemakkelijk onder de vingers (ervaren kappers-rechtshandigen werken handdroger aan de linker als in de rechter hand is de borstel).

Een kwaliteit Haardroger dat laatste decennia, dus ceteris paribus kies je favoriete design-model. Gekozen met smaak, een Haardroger zou een leuk detail, een lust u elke ochtend.

53999953e15277ff2b83aee9e9f0f0c5 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Hieronder kijken we naar populaire producten individueel.

Hoe te kiezen voor een professionele haardroger beoordeling, beoordelingen, voors en tegens

Een goede, professionele haardroger – de combinatie van functies en een mooi design. Wij gekozen voor 6 van de meest populaire fabrikanten van te genieten duidelijk wat het beste is voor uw behoeften. Elk van hen heeft een breed assortiment en een eigen geschiedenis:

  Babyliss; Bosch; Coifin; Dyson; Parlux; Moser.

Babyliss (BaByliss)

a105b7cd4ae83d62b6759a8c12ccfe80 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Het bedrijf werd in 1961 opgericht, met productie faciliteiten in Parijs. De Montage wordt vervaardigd in Italië en China.

Relevante professionele serie model: Pro, Digitale Motor.

Unieke verschillen:

  5 jaar garantie; touch-systeem, de bescherming, het behoud van een temperatuur van 70 °C; dun mondstuk hub voor professionele richten; achterkant stof filter is uitgerust met een geluiddemper.

Model wasdroger:

Naam
BaByliss Pro Tiziano BAB6310E/6310RE

Kracht
2 100 W

Manieren van gebruik, aantal
6 + koude lucht

Eigenschappen:

  keramische thermische verwarming 2 nozzle ionisatie overtemperatuur beveiliging van de stoffilter

Gewicht
540 g

De modi air snelheid
2

Inhoud van de verpakking:

  2-concentrator 3 m coiled kabel

Kreeg een Haardroger voor een verjaardag en was aangenaam verrast. Gedroogde ik heb geen speciale kammen, maskers, sprays en andere cosmetica, en het haar is nog steeds mooi! Ik had nooit gedacht dat dat de leeftijd is van invloed op de beheersbaarheid van krullen, maar ik heb ze bleek glanzend, zacht, recht als onder een strijkijzer.

Haardroger Babyliss

Bosch (BOSCH, Bosch)

9ba3a0bf612ba597351e5d72edac84e1 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Opgericht in 1886 in Duitsland, het bedrijf heeft productiefaciliteiten in 60 landen.

Huidige professional series: ProSalon, PureStyle en BrilliantCare.

Model wasdroger:

Naam
Bosch PHD9940 (van de lijn Pro Salon)

Kracht
2 200 W

Manieren van gebruik, aantal
6 + koude lucht

Eigenschappen:

  ionisatie overtemperatuur beveiliging van de stoffilter

Gewicht
790 g

De modi air snelheid
2

Inhoud van de verpakking:

  de concentrator rooster 3 m coiled kabel

De föhn die ik nam op de dag van de geboorte van mama. Ze dacht dat hij was klein, zwaar, vooral die betrokken strakke pijpen. En ik nog steeds: stevige betekent duurzaam. Zelfs met bijlagen en moet concurreren om ze op, dan zitten ze stevig vast en schuift niet. Moeder kwam niet, en hij genoot!

wasdroger Bosch

Coifin

Moderne italiaanse fabrikant. De meest krachtige van de lijst.

De huidige line – uitgesneden model serie EK, Korto.

Standaard model:

Naam
Coifin Extra Korto 03116 EK2R ionische 2200-2400 WATT

Kracht
2 200 – 2 400 W

Manieren van gebruik, aantal
4 + koude lucht

Eigenschappen:

  3 nozzle-ionisatie filter stof

Gewicht
590 g

De modi air snelheid
2

Inhoud van de verpakking:

  2-concentrator rooster zachte 2,8 m snoer ophangoog

Het bouwen van een zeer hoge kwaliteit. Onze salon hebben nog niet gebruikt, dit merk, maar als ik schepte op over zijn droger, trok hij een huis. De Directeur zelfs oude Haardrogers op “cofina” veranderd, dat verbaasde me! Niets zo krachtig, en de snelheid is indrukwekkend – over 160 km/h.

Dyson

8c3db6dafa12773a7fb6013afa0e7774 - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Opgericht door de Britse ondernemer-engineer, het bedrijf heeft productie-centra in het verenigd koninkrijk, Singapore en Maleisië.

Relevante professionele model – Dyson Supersonic.

De droger is een unieke technologie en know-how:

De motor plaatsing in het handvat

  • goede balans, een Ferrari-motor;

Technologie Intelligent Heat Control

  • – controle van de temperatuur-sensor aan de uitgang beschermt het haar tegen oververhitting – metingen 20 keer per seconde;

Technologie Van De Air Multiplier

  • – toename van het uitgaande verkeer in 3 keer;

Werk dicht bij stil

  – het gebruik van de droger, handig om te communiceren!

Naam
Dyson Supersonische

Kracht
1 600 W

Manieren van gebruik, aantal
9 + koude lucht

Extra eigenschappen:

  ultra-kort enkel model wasdroger met een mondstuk, een donut-vormig systeem van onderdrukking van trillingen, en een stille werking ionisatie thermo ceramic heater 2 jaar garantie gratis verzending op het grondgebied van Rusland van de fabrikant

Gewicht
630 g

De modi air snelheid
3

Inhoud van de verpakking:

  rooster de concentrator nozzle voor gerichte stroom alle tips zijn magnetisch – goed opgelost en draait moeiteloos riem lederen draagtas non-slip pad met 2,7 m snoer

Nu breng ik tien minuten in een drogen van de installatie. Het is verschrikkelijk om te onthouden, hoe ik lijd voor een half uur en soms langer. Mijn haar werd gezonder, goed verzorgd, heel anders om aan te raken – een wonder.

Parlux

e0f2c4e558d85c7bc6e4a265f65133be - Professionele haardroger voor thuisgebruik: de voors en tegens, functies, functies selectie

Opgericht in 1997. Italiaanse ontwerpen en te bouwen.

Relevante professionele model: Advace Licht en Supercompact.

Gebruikte technieken:

  het lichaam en het mondstuk met de ruis onderdrukking; keramische kachels.

Model wasdroger:

Naam
Parlux 3500 Supercompact Keramische Ionische

Kracht
2 000 W

Manieren van gebruik, aantal
6 + koude lucht

Eigenschappen:

  keramische warmte kachel ionisatie filter pijpen, dempers

Gewicht
470 g

De modi air snelheid
2

Inhoud van de verpakking:

  rooster de concentrator 3 m coiled kabel met lus voor het ophangen van

De droger is niet goedkoop, maar genieten van het effect, dat besef ik elke één roebel besteed wordt niet verspild. Zal nooit meer terugkeren naar de oude Haardroger zonder ionisatie! Als ik begonnen met het gebruik van een Haardroger, vrienden vroeg me af ben ik te vaak ga naar schoonheidssalons. Wel voor het compliment!

Moser

De duitse firma. Huidige professionele modellen: korte model Ventus

Gebruikte technieken:

  de zachte ionisatie en infrarood straling – de zorg voor de gezondheid van het haar; de keramische kachels.

In de ranking van de professionele Haardrogers hoge plaats ingenomen door de innovatie van Dyson.