vrouwengeheimen

e8205e6d2373823e711ff2beee2ff4ce 1024x570 - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen
stijl

Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

Haar ten alle tijden een onderwerp van bijzondere zorg, en de trots van een vrouw. Om je haar gewekt welverdiende bewondering van anderen, voor hen een bevoegde onderhoud.

Momenteel zijn de winkels bieden een grote verscheidenheid van verschillende tools, en is sterk overtuigd van de superioriteit van bepaalde soorten producten, met inbegrip van haarkleurmiddelen.

Laten we eens kijken naar een zee van merken en titels, om te begrijpen wat voor soort van professionele haarverf (de beste beoordelingen 2019-2020, beoordelingen, prijzen) beter bij u past.

e8205e6d2373823e711ff2beee2ff4ce - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

De top 10 beste professionele haarverf

Estel Professional (ESTEL)

De professionele lijn van haarverzorgingsproducten. De haarverf van deze serie worden gekenmerkt door een lichte textuur, aangename geur, gemakkelijk te gebruiken en vooral betaalbare prijs.

Toen ze besloot om te schilderen, was op zoek naar dit merk. Maar het wordt alleen verkocht in de professionele afdelingen. Wilde een lichte toon, maar hij zei dat het alleen kan worden bereikt door het mengen van verschillende paletten. Beter is om het vertrouwen van de professionals in de salon. Daarvoor gebruikte ze een Gouden licht bruin haar. De verf van de kwaliteit. De Glans duurt een lange tijd als u het gebruik van een shampoo en conditioner van deze lijn.

  grote keuze palet, zacht voor het haar, is niet van stroom bij het schilderen, de mogelijkheid van het mengen van verschillende kleuren.
  geen handschoenen in de kit op de buis.

Professionele Londa (Londa)

Professionele cosmetica voor haarverzorging, en biedt een enorm scala van kleurengamma voor de meest veeleisende klanten.

Altijd had ik verfde mijn haar alleen in een salon door een professional. Kocht een keer een crème-verf Londa om zelf in te kleuren. De verf is zo eenvoudig in gebruik dat nu doen het regelmatig. Aan te raden als een budget optie. De kwaliteit is heel tevreden. Ik kocht deze serie shampoo en conditioner voor gekleurd haar. Het helpt bij het behoud van de kleur. Haar is veranderd, het creëren van het effect van lamineren.

  is bestand tegen 7 weken, maximaal gekleurd grijs haar.
  na een lang verblijf in de zon de uiteinden van je haar fade-in en fade.

Wella Professional-Koleston Perfect (Wella)

905c92192c5171be7f9d474afc687350 - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

Het merk wereldwijd bekend, heeft opgedaan populariteit, niet alleen bij professionele stylisten, maar de gewone winkelend publiek. Hydrateert het haar, bezit beschermende eigenschappen.

Mijn eerste ervaring in het schilderen was geassocieerd met de firma Wella. Heel bang om te veranderen uw natuurlijke haarkleur tot een nieuwe tint. Gestopt voor blond, bruin, Sandra. Heb er geen spijt van! De volgende keer zal kiezen voor dit merk kunnen een andere kleur proberen. Hou van de experimenten!

  houdt voor 2 maanden, bestand is tegen de impact van een hete Föhn.
  prijs, als de hergroei haar zal hebben om regelmatig in aanraking met de wortels, omdat de verf zelf is slecht gewassen en contrast is. Maar dat geldt meer voor de pro ‘ s dan de nadelen.

Ollin Professional (Ollin)

Ollin Professional (Ollin) – een nieuw niveau van cosmetica, gebaseerd op de ontwikkeling van innovatieve technologieën van de russische wetenschappers en tijd had voor een korte periode van tijd voor het verkrijgen van de goedkeuring van professionals.

Ik leerde over deze verf van zijn meester, die hem zei dat ik probeer mijn favoriete kleur uitgevoerd door Ollin. De kleurverzadiging is praktisch niet anders dan mijn gebruikelijke verven. Maar het gevoel voelde een nieuw niveau van cosmetica. Heerlijke geur, great hair kwaliteit: zacht, zijdeachtig, gemakkelijk te kammen.

  heeft de unieke beschermende complex, dat stelt u in staat om de natuurlijke Glans van het haar, de verhouding prijs-kwaliteit.
  alleen verkocht in gespecialiseerde salons.

Nexxt Eeuw

Nexxt Eeuw is een goed merk met 60 jaar geschiedenis. Geschikt voor wie houdt van creatieve oplossingen met hun uiterlijk. Onbeperkte keuze uit lichte pastel tinten, met de mogelijkheid om het benadrukken van speciale onderdelen.

Koos voor een kleur die dicht bij je natuurlijke. Mijn keuze viel op een medium-bruin op Golden-as. Ik heb kort haar en gekocht buis genoeg voor 3 keer. Ik was verbaasd dat na talrijke wasbeurten de kleur blijft bijna als de originele, zonder vergeling.

  geschikt voor intens toning, heeft goed pigment, goed gewassen met de huid.
  de complexiteit voor het kleuren van grijze haren.

Essem Eenvoudige (Essay)

Essem Eenvoudig (een Essay) is een betaalbare, professionele lijn van cosmetica, waardoor stylisten te bieden kwaliteit van de dienstverlening aan haar klanten. De textuur van de crème verf een Essay zacht voor het haar structuur door de hydraterende componenten in de samenstelling ervan, die geeft haar een gezonde esthetische uitstraling.

Gebruikt 2 keer met deze verf. Goede prijs categorie – niet onderdoen voor de duurdere merken. Na de tweede toepassing van de kleur was meer verzadigd. Daarom, als u besluit gebruik te maken van dit bedrijf te bereiken stabiel effect, rekenen op 2-3 vlekken. Mooie verpakking. De verf zelf is het handig om te werken – niet verspreiden. Raden.

  prijs-kwaliteit, goede textuur, gelijkmatig gekleurd strengen.
  slecht “neemt” van grijze, lichte tinten van vergeling bladeren.

Matrix (Matrix)

5a79f26d23c0d040b7b1db654148836e - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

Matrix (Matrix) is een Amerikaanse professionele producten van de groep l ‘oreal L’ oreal) aanbod op de markt van cosmetica, met behulp van moderne technologieën.

Ik heb gehoord dat shampoos en haarverf Matrix zijn erg populair onder de Amerikaanse sterren. Waarom niet voelen als een “ster”? Online besteld zwarte verf. Echt wilde worden in het beeld van de brandende brunette. Gevonden hard blauw-zwart licht ash toon. Het resultaat was onder de indruk. De kleur bleek precies zoals ik me had voorgesteld. Glad glanzend haar met een soort van onvoorstelbare overloop-tint.

  geschikt voor grijze haren, verzacht de haarstructuur, heeft lang gehandhaafd op de oorspronkelijke schaduw.
  een vrij hoge prijs.

TM-Galacticos (Galacticos)

68ed6d773a68f3ed7214ef3414574642 - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

TM-Galacticos (Galacticos) – de Alliantie de grootste multinationale chemische bedrijven in Europa. De grondstof voor hun product komt uit Amerika, Europa en Azië. Experts op het gebied van mode en beauty zie grote perspectieven voor een jonge ambitieuze zorg voor de productie van professionele cosmetica voor haar.

Wanneer ontvangt u het eerste nummer van grijs haar, verraderlijk geven aan de leeftijd, grijpen bij de eerste gelegenheid om dit gat te vullen. Bestudeerd te hebben op verschillende sites informatie over de keuze van de kleuren tools, heb ik besloten om die te gebruiken. Het is heel verleidelijk om de resultaten beloofd door de verkopers. Donker-bruin rijke – mijn favoriete kleur. Geweldig resultaat! Grijs haar nooit meer zal gebeuren!

  geschikt voor grijs haar, voedt van root to tip, textuur de textuur zorgt voor gemakkelijk werken met elk type, goed bestand tegen herhaaldelijk gebruik van shampoos.
  niet gedetecteerd.

Kapous Professional (Capo ‘ S)

Kapous Professional (capo ‘ s) is de binnenlandse merk wordt geproduceerd op de beste Europese ondernemingen. Dit stelt ons in staat om de dubbele controle van de kwaliteit van de buitenlandse en russische experts.

  visueel en echt revitaliseert het haar, is er het effect van de natuurlijke Glans, met herhaald gebruik, het bereiken van een diepe kleur verzadiging, het gemak van thuis.
  niet gedetecteerd.

Prijs: 136 roebel (Rusland)
Kapous Professional

L ‘oreal Excellence (L’ oreal Excellence) Creme

L ‘oreal Excellence (l’ oreal Excellence) Creme – creme-haar-kleurstof die behoren tot de professionele lijn van l ‘ oreal groep. Heeft zich gevestigd als een product van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het favoriete merk, de favoriete verf mijn moeder. Ik besloot het te proberen en I. Alles wat nodig is inbegrepen: handschoenen, serum, conditioner, ontwikkelaar en zelfs een handige tip in de vorm van een kam. Strikt volgen van de instructies, begon de “mystery actie” en Wu… maar La… ik ben blond-as blond. Het is zo simpel. Echter, de kleur was iets donkerder dan oorspronkelijk gepland. Maar ik ben niet teleurgesteld. Nu is mijn haar ziet er schitterend uit in alle opzichten.

  houdt de rijke kleur wanneer u speciale balsem, makkelijk te gebruiken, prijs-kwaliteit, een grote selectie van paletten, verbetert de structuur van het haar.
  na twee weken, de kleur vervaagt aan de uiteinden, de uiteinden van je haar droog zal extra ondersteuning in de vorm van maskers en balsems.

Wat voor soort verf het beste is?

Hebben We kennis gemaakt met de meest populaire professionele merken. Rijst de vraag: wat voor soort verf het beste is?

Niet altijd duur verf is het beste. We moeten juist de professionele verfsoorten gebruikt door professionals in de beauty salons. Als u besluit gebruik te maken van deze verf alleen, vergeet niet het resultaat kan mogelijk niet overeenkomen met uw verwachtingen. Vooral als je hebt besloten om te mengen kleuren. Het is beter zich te wenden tot de master.

Er zijn genoeg degelijke merken die niet zijn gerelateerd aan professionele line-up, lekker om de favoriete van de omzet in de cosmetica markt. Deze zijn beroemde merk Garnier Kleur Naturals (Garnier), gemaakt op basis van natuurlijke oliën en het behoud van de gezondheid van het haar.

Lijsten van de beste

Vandaag de dag beschouwd worden als de beste verf:

  zonder ammoniak; met een hoog gehalte van natuurlijke wassen, vetten, vitaminen, micro-elementen, heeft een therapeutische en beschermende werking op het haar; laat geen vergeling na toepassing, bestand tegen het herhaald gebruik van shampoos.

Hoe kies je verf voor uw haar?

462df02792d81486a3a41007ae61623a - Professionele haar-kleur: beoordelingen van de beste 2019 2020 beoordelingen

Dat maakte de beslissing om je haar verven, probeer niet om de kleur te veranderen drastisch. Om te beginnen, probeer om ze te laten donkerder of lichter te maken, alleen een toon of twee.

Zich te houden aan de basisregels:

Bepaald door je haar kleur. De natuur heeft genomen om ervoor te zorgen dat de kleur van onze ogen, haar en huid in harmonie met elkaar. Alle mensen zijn onderverdeeld in koude kleur type “zomer”, “winter” en een warme “spring”, “herfst”. Wat seizoensgebonden kleur type behoort u? Selecteer een kleur op alle foto ‘ s van de verpakking. Het kan niet werken voor u in de schaduw. Het bepalen van het type van het haar. Het hangt af van de intensiteit van de talgklieren. Er zijn momenteel 3 soorten: droge, vette en normale. Het definiëren van de structuur van het haar, hun dichtheid en dikte. Hard van de haar is gekleurd langer dan dunne. In de verschillende seizoenen van het lichaam anders reageert op vlekken. Het resultaat is beïnvloed door de Algemene toestand van het organisme, de fase van de menstruele cyclus van de vrouw, stress en vermoeidheid. Het bepalen van de hoeveelheid grijs in je haren. Hoe langer deze is, des te lichter de tint wordt. Het moet worden overwogen bij het kiezen van verf.

Wat haar is het beter om de toepassing van de verf?

Om je haar te beschermen tegen agressieve chemische blootstelling, deskundigen adviseren niet om je haar te wassen 1-2 dagen vóór de kleuring procedure. Gedurende deze tijd het haar geproduceerd in een kleine laag van vet als een natuurlijke bescherming.

Hoe je op make-up?

Als je hebt besloten om te schilderen in een uniforme kleur thuis is niet moeilijk.

Lees aandachtig de instructies op de verpakking en volg de exacte instructies. Test de verf op allergieën. Om dit te doen, meng een druppel kleurstof en oxidant, van toepassing op de binnenkant van de elleboog, en houd deze gedurende 15 min. Als u niet de negatieve reacties in de vorm van jeuk, brandend, of roodheid, voel je vrij om het te gebruiken voor hun haar. Gebruik beschermende kleding – jas en handschoenen. Verdeel het haar in drie delen: twee stoffelijke en het Centrum. Bevestig elk stuk haarspelden-krabben. Start van de kleuring van de achterkant van het hoofd. Afwisselend nemen elk onderdeel en van de wortels naar de uiteinden progressivem dichte laag. Hetzelfde doen en met de tijdelijke zones. Vlekken was uniform en het masseren van het hoofd. Verzameld in een bun al het haar en neemt de tijd, vermeld in de handleiding. In ieder geval, niet perederzhivat verf. Na het wassen met stromend warm (niet heet!) water, terwijl het masseren van het hoofd. De procedure om te doen voor zo lang als het water blijft helder.