vrouwengeheimen

97deba2aed9291c2ca82163c26cf3d53 1024x683 - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen
stijl

Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Voor het vergemakkelijken van het dagelijks koken en de voorbereidingen voor de winter, kunnen Professionele elektrische snijmachine, kopen die op de markt vandaag de dag gemakkelijk. Met groenten snel en gemakkelijk in stukjes snijden van vormen en maten, met een minimale uitgaven van fysieke inspanning en tijd.

Het denken over hoe om te kiezen voor een snijmachine, is het belangrijk om de volgorde te bepalen van de aankoop en het gebruik. Voor de juiste keuze het wordt aanbevolen om te begrijpen van de rassen, de functies en de belangrijkste kenmerken van dergelijke apparaten.

97deba2aed9291c2ca82163c26cf3d53 - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Verschillen professionele elektrische snijmachine voor thuis

Elektrische machine groenten professionele niveau is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de horeca. Gekocht van een elektrische snijmachine kan voor de behoeften van het gezin (grote familie).

Verschillen professionele snijmachine van zuiver binnenlandse modellen zijn als volgt:

  De aanwezigheid in het apparaat instellen een paar messen van roestvrij staal. Vaak in de professionele modellen is er een optie om de omvang van de bezuinigingen. Apparaten van de schijven en de rasters waardoor gesneden groenten in een bepaalde vorm: blokjes, plakjes, reepjes. De verbeterde functionaliteit. Het minimum aantal van kunststof onderdelen. De overgrote meerderheid van de constructie-elementen gemaakt van metaal (aluminium of rvs). Geval van elektrische machines voor het snijden van dit niveau zijn meestal zwaarder dan de modellen voor consumenten. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit van het apparaat wanneer het wordt gebruikt in de intensieve modus. De uitrusting speciale bakjes nodig voor de inning van de geraspte groenten.

9ee36fdd2b249d6e3d369467b0a3ae0e - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Sommige modellen van professionele machines zijn zeer gespecialiseerd doel en worden gebruikt voor speciale taken.

Bijvoorbeeld, kan het apparaat voor kool, wortel groenten, rauwe groenten of gekookte producten te verkrijgen van het eindproduct in de vorm van kubussen, rietjes of bel. Zeer gespecialiseerde machines worden gebruikt in de grote ondernemingen van voedsel en de verwerkende industrie.

Voor gebruik in huis is optimaal geschikt slicers generic type. Dergelijke apparaten behoren tot de categorie van professionele, zo kan het werk heel snel en productief.

Review van de functies en modi

Professionele apparatuur voor thuisgebruik, appartementen, villa ‘ s, in staat zijn om effectief om te gaan met de volgende taken:

  het snijden van groenten met stukken van verschillende maten en vormen: blokjes, reepjes, cirkels, sterren, vierkanten, etc.; het wrijven van de groenten, als gevolg van de grondstoffen wordt gevormd door de chips van verschillende grootte; snijden – hakken van groenten, kruiden en andere producten voor verdere bereiding of gebruik voor het koken.

cddf40eb3ef878fe441e735842c854cf - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

De technische mogelijkheden van de meest moderne professionele snijmachine niveau, succesvol kunnen omgaan met het slijpen en verse en gekookte eetwaren, wortel groenten, kruiden, hard en zacht, zacht fruit.

Het aantal standen van elektrische machines (chopper in fracties van verschillende configuraties, elektrische rasp, shredder, enz.) is afhankelijk van het aantal hoofden van het apparaat.

Blokjes

In een breed scala van modellen van professionele elektrische snijmachine voor het huis, er zijn apparaten die speciaal zijn ontworpen voor het snijden van voedsel in blokjes van verschillende grootte. Te koop deze zeer speciale modellen voor het huis heeft geen zin, om zo te slijpen met hun producten met stukken van andere vorm zal niet werken. Een breed gebruik van machines van dit type te vinden op de verwerking van bedrijven.

f956e1fa5eb57db7c24420941a527f65 - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Voor gebruik in huis is het beter te kopen universele snijmachine, die in een speciale spuitdop voor het snijden van rauwe blokken. Met zijn hulp, de snijmachine omgaat met scherpe blokjes rauwe, gekookte groenten en andere producten (kaas, worst, gekookt vlees, etc.).

Molen met bijlagen slicers

Zeer populair onder Huisvrouwen gebruiken tegenwoordig molen met bijlagen voor slicers. Het apparaat, zoals zijn naam impliceert, is niet alleen in staat om draai het vlees in de vulling, maar om te hakken groenten voor een salade of soep.

Uit te breiden de functionaliteit van de molen aan het apparaat chopper groenten in haar kit is een speciaal mondstuk.

b1b15a6e457e59c5fb7cd8685bd3d7b5 - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

De modellen van deze huishoudelijke apparaten, er zijn bijlagen van de volgende typen:

  bijlagen snijden, zodat het hakken van groenten voor een salade of een soep, een mondstuk is ontworpen voor het snijden van groenten in stukken; nozzle-rasp die wordt gebruikt voor het hakken van de producten in kleine chips.

Alle bijlagen gaat dopolnenie universele vlees molen en draaien ze in uitsneden, gemakkelijk verwijderd en geïnstalleerd.

Handige tips

Gebruik maken van moderne professionele snijmachine aangeschaft voor uw huis, gewoon. Dit wordt aangetoond door de klant recensies over het product. Fabrikanten hebben alle essentiële voorzieningen om het gebruik van machines voor het snijden van groenten was eenvoudig en veilig.

Het werken met deze professionele techniek home runs in een duidelijke volgorde:

  alvorens te gebruiken, het plantaardige snijder is gekoppeld aan de oppervlakte van de keuken tafel met de hulp van speciale zuignappen aan de onderkant van de basis; het apparaat is aangesloten op het lichtnet, groenten, afhankelijk van hun type, zijn geplaatst in de trechter voor ronde of langwerpige producten; in het geval van plantaardige frezen druk op de “start” – knop; groenten die al zijn opgenomen in de betreffende hopper, met een speciale drukknop ingevoerd in de snij-gebied; na shredding, de snijmachine is uitgeschakeld en de opslag container zijn gehaald gesneden producten.

2bf70a2c9975573e99920c3b6d96205e - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Om voor Professionele elektrische snijmachine voor het huis duurt zo lang mogelijk en niet leiden tot letsel bij het werken met deze techniek moet voldoen aan de regels van voorzorg:

  • in ieder geval is het onmogelijk om te malen de plantaardige producten waarvoor het was niet de bedoeling;
  voeding de voeding in het snijden van het apparaat is alleen mogelijk door gebruik van de duwboot, terwijl hij hem met voldoende kracht, maar niet dramatisch; vermijd sterke mechanische impact die leidt tot breuk van apparatuur, op het lichaam van de mandoline en de snijkanten; maak geen gebruik van de snijmachine als het mechanische schade of kapotte isolatie van de voedingskabel; wanneer het vervoer van de uitrusting van het land of naar een andere plaats, het is wenselijk om stijve containers dat kan de bescherming van de tips van de schade.

4c7b33faae915c5d1df623858610c733 - Professionele elektrische snijmachine voor thuis: een review van de functies, hoe te kiezen

Zorg professionele snijmachine voor thuisgebruik ook stelt geen bijzondere problemen. Wij raden u aan om de regels te volgen van het gebruik van het apparaat tot het verhogen van de levensduur:

  • demontage van het apparaat na elk gebruik; met het gebruik van conventionele wasmiddelen;
  drogen; vegetable slicers de Montage gebeurt in omgekeerde volgorde.

Wat te zoeken bij het kiezen

Bij het kiezen van een snijmachine, moet u zich richten op de volgende parameters dergelijke apparatuur:

Kracht

  • vegetable slicers. Van deze parameter is afhankelijk van wat de mate van hardheid van de producten zijn in staat om te gaan met deze techniek.

Prestaties

  • – de parameter beïnvloeden op snelheid van werken.

Het aantal en de soort van vervanging van de straalpijpen

  • aanwezig in de configuratie van het apparaat. De parameter afhankelijk van de functionaliteit van de apparatuur, de mogelijkheid om te snijden van de producten in stukken van verschillende vormen en maten. In de moderne markt is niet een probleem voor het kopen van een snijmachine met 5 bijlagen, waarvan de functionaliteit geschikt voor elke huisvrouw.

De mogelijkheid om snel te vervangen

  • verwisselbare messen, het materiaal van de fabricage en de kwaliteit van de originele scherpte.

De aanwezigheid van

  • in de doos van de slicers

Container

  • voor het verzamelen van de begane product.

Afmetingen

  • de behuizing en het materiaal waarvan het is gemaakt. Het ontwerp van de rubberen voetjes of zuignappen. Merk en