vrouwengeheimen

a40a5e073d6279fe1e9b9f7036662677 - Preventie van rimpels in het gezicht: nee te zeggen tegen leeftijd-gerelateerde veranderingen
stijl

Preventie van rimpels in het gezicht: nee te zeggen tegen leeftijd-gerelateerde veranderingen

Een jonge stralende gezicht is elke vrouw de droom. Hoe om rimpels te voorkomen en het verlengen van jeugdigheid? Praten over de functies van de preventie van rimpels op het gezicht in verschillende leeftijdsgroepen die u zullen helpen te neutraliseren het effect van factoren die de veroudering van de huid.

Preventie van rimpels tot 25 jaar

Op deze leeftijd, op een paar mensen na te denken over de rimpels, het voorkomen van die beginnen met de puberteit. Onjuist gewoonten rimpels op uw voorhoofd, neus, stutten zijn wang op zijn hand, scheel om te slapen op een hoog kussen en ongepaste huidverzorging vervolgens leiden tot voortijdige vorming van rimpels.

Zonder een regelmatige reiniging, de opperhuid is ingedikt, de huid lijdt onder een gebrek aan vocht, zuurstof en voeding. Het is belangrijk om goed voor uw huid thuis, vergeet niet een dagelijks reinigen, hydrateren en verzorgen het gezicht in de ochtend en de avond. Dit zorgt ervoor dat de huid stevig, elastisch, zal het verhogen van de beschermende functies en voorkomt de verschijning van de eerste expressie rimpels.

Het is aangeraden om de hardware -, manuele of een combinatie van reiniging in de cabine. Je kan het vinden van de juiste procedure zal helpen de cosmetologist, het beoordelen van de conditie en huid type. De procedure is vrijwel pijnloos, de tracks zijn onopvallend en volledig verdwijnen na 2-3 dagen en de huid krijgt een gezonde uitstraling.

a40a5e073d6279fe1e9b9f7036662677 - Preventie van rimpels in het gezicht: nee te zeggen tegen leeftijd-gerelateerde veranderingen

Preventie van rimpels in het gezicht

De preventie van rimpels op de leeftijd van 25-35 jaar

In deze tijd verschijnen de eerste rimpels. Meestal is een periode van tijd voor vrouwen rijk aan verschillende emotionele gebeurtenissen zoals huwelijk, geboorte van kinderen, loopbaan, stress, gebrek aan slaap, chronische vermoeidheid – dit alles komt tot uiting in de conditie van de huid en de diepte van rimpels. Het was tijdens deze periode van tijd, het is belangrijk niet op te geven het verloop van de veroudering van de huid.

Houd rekening met de volgende aanbevelingen:

    Geef speciale aandacht voor gebieden met een hoog risico – nek, rond de ogen, rond de mond. Gebruik alleen speciaal ontworpen tools. Om te voorkomen dat de veroudering van de huid en het verschijnen van de eerste rimpels zal helpen de juiste dagelijkse gelaatsverzorging: reiniging, hydratatie, voeding. Deze drie componenten van jonge en frisse gezichten. Niet alle vrouwen hebben deze behandelingen volledig, soms beperkt tot alleen reinigen, maar tevergeefs. Door het ontbreken van vocht en voeding van de huid, rimpels zal snel worden gevoeld, begint de huid verliest elasticiteit en teint. Om rimpels te voorkomen en wanneer er sprake is van stimulering van de bloedsomloop. Thuis kan je doen met een lichte massage (tikken met de vingertoppen). Eenmaal per week is een goed idee om een masker voor het gezicht. Een goede preventieve maatregel tegen rimpels in het gezicht zijn alginaat maskers – ze zijn eenvoudig te gebruiken en verbetert zichtbaar de contouren van uw gezicht, de huid wordt soepel en elastisch. Masker beter te doen liggen, in een ontspannen sfeer – de huid van het gezicht is ontspannen, vloeiend, zal er jonger en frisser uit. Professionele zorg tegen veroudering van de huid, kunnen wij u adviseren oppervlakte reiniging, peeling met fruitzuren, chemische peelings, die verfrist en verheldert het gezicht. Het verbeteren van de conditie van de huid – niet-injectie revitalisering (letterkunde), die een speciaal apparaat met het gebruik van verschillende serums. De procedure is pijnloos en zeer comfortabel. De cosmetologist afhankelijk van de conditie van de huid zal het bepalen van de duur van de cursus (5-10 bezoeken) en de frequentie (binnen een dag of minder). Deze procedure heeft een cumulatief effect – de verbetering in verschijning is het niet alleen van sessie tot sessie, maar een paar maanden na haar.

7bf65e5624e3061b9b495b9d66a215aa - Preventie van rimpels in het gezicht: nee te zeggen tegen leeftijd-gerelateerde veranderingen

Preventie van rimpels

Preventie van rimpels in de 35-45 jaar

Dit is de tijd van de bloei van de vrouwelijke schoonheid en de geleidelijke veroudering van de huid. Het wordt dunner, collageen synthese vertraagt. In dit leven moet u aandacht te besteden aan het gezicht, hals en decollete, verzenden krachten te verhogen de elasticiteit en teint van de huid en vertraagt het verouderingsproces. Het Arsenaal van cosmetische producten moeten met vullen van de middelen voor de ogen.

    • Aanbevelingen voor deze categorie kan worden samengevat in twee woorden: het reinigen en hydrateren. Het is beter om de huid schoon maken en opnieuw doen je make-up als je naar het centrum van de stad, in een industriële omgeving of in een stoffige omgeving. De voorkeur geven aan crèmes, serums, tonics met actieve hydraterende en liftend effect. Cosmetica moet overeenkomen met uw leeftijd en gericht te worden aan de afstemming van de huid textuur, bieden, anti-aging, regeneratief effect, correctie van rimpels en het ontspannen van gezichtsspieren. Thuiszorg omvat een standaard procedure. Scrubs, gommage voor de vette en normale huid kunt het vaker gebruiken – 2 keer per week, droge week. Toner-bereidt het gezicht voor het aanbrengen van een dagcrème. Maskers gemaakt van banaan, yoghurt, komkommer, havermout, cosmetische klei vernieuwt de kleur en het verbeteren van het uiterlijk. Als er geen tijd is om een masker jezelf, voor de drukke vrouw, een redder in nood zal worden

Masker

    . Een salon op de aanbeveling van een schoonheidsspecialiste zuurstof therapie, massage, het midden-peeling, mesotherapie en biorevitalization. De laatste drie procedures zijn onder narcose gedaan en tijd nodig hebben om te herstellen.

729c7c9e918e923517f711d04089f237 - Preventie van rimpels in het gezicht: nee te zeggen tegen leeftijd-gerelateerde veranderingen

Rimpels in de middeleeuwen

Het voorkomen van rimpels op de leeftijd van 45-55 jaar

Start preventieve actie van de rimpels op deze leeftijd is het al te laat. Als rimpels niet, uw acties voor de verzorging van de huid juist was, als rimpels zijn er al, je moet de hulp van een schoonheidsspecialiste.

De belangrijkste aanbevelingen in de strijd tegen rimpels:

    Zorg volgens huidtype, regelmatige bezoeken aan de schoonheidsspecialiste. Schoonmaken moet wel voorzichtig, want de huid wordt dunner, vermindert de laag van het onderhuidse vet en de huid wordt ruw. Massage en/of electromyostimulation (myolifting), een positief effect op de spieren van het gezicht. Mesh van rimpels wordt geëlimineerd door het slijpen. Met behulp van het gereedschap (laser, diamant) of schurende stoffen verwijdert de dunne bovenste laag van de dermis. Vervolgens toegepast een kalmerende masker en serum te regenereren. De procedure is van pijn, genezing treedt op binnen enkele weken. Maar dan moet je letterlijk een nieuwe gladde huid. Efficiënte injectie met hyaluronzuur, collageen, vitamine serum, plasma tillen. De Procedures zijn uitgevoerd met verdoving, waarna ontstaat de zwelling, blauwe plekken op de injectieplaats dat verdwijnt binnen 3 tot 5 dagen. Op de huid na 55 jaar wordt in belangrijke mate beïnvloed door de menopauze zonder de hulp van een schoonheidsspecialiste is niet voldoende. Kijk goed verzorgde dame, en niet een gerimpelde oude vrouw, moet een hele reeks salon behandelingen – lymfedrainage massage, diepe chemische peelings, photorejuvenation, mesotherapie, laser resurfacing, verstevigende, masker.

Moderne kosmetiek biedt de vrouw een grote selectie van tools en salon procedures voor de preventie van rimpels in het gezicht. Maar vergeet niet dat in aanvulling op de zorg van de huid, die u nodig hebt om gezond te blijven, vermijd stress, te eten, om te voorkomen dat het optreden van zwelling en plotselinge verlies van het gewicht. En meer van jezelf te houden, zorg voor jezelf, voor het behoud van de geestelijke balans, en vind elke dag een reden om te lachen.