vrouwengeheimen

7e7a2e1a608a26a6c22cfa0b65eda18a - Pompoenpitten-olie: 8 heilzame eigenschappen voor de gezondheid en schoonheid
stijl

Pompoenpitten-olie: 8 heilzame eigenschappen voor de gezondheid en schoonheid

Artsen, cosmeticaspecialisten en voedingsdeskundigen beschouwen pompoenpitten 8e wonder van de wereld. Wat is het gebruik van pompoen olie? 8 zal spreken over de wonderbaarlijke eigenschappen van de olie uit pompoenpitten zijn nuttig voor de gezondheid en de schoonheid van vrouwen.

Pompoenpitten-olie wordt verkregen door koude persing uit de zaden van de groente. Olie kan worden donkergroen of donkerbruin van kleur en licht nootachtige smaak. Het gebruik van pompoen olie op het menselijk lichaam is niet te ontkennen. Regelmatig gebruik zal leiden tot veel positieve veranderingen in het uiterlijk van de vrouw en haar gezondheid.

Mooi haar. Pompoen is een waardevolle bron van retinol (vitamine A), die is betrokken bij de regeneratie en dus het ontbreken van het onmiddellijk invloed op de toestand van de huid en het haar. Per dag vrouwen moeten consumeren 700 microgram van deze vitamine. U kunt ook haar vitamine leveren van buiten in de vorm van maskers met de olie uit de pompoen. Een bron van meervoudig onverzadigde vetzuren. Het vrouwelijke lichaam nodig ontvangst van de vetzuren, die alleen kan worden verkregen uit de voeding, in het bijzonder van pompoenpitten olie. Zuren die verantwoordelijk is voor het proces van het reinigen van het lichaam van schadelijke stoffen, vermindering van cholesterol en voor celvernieuwing. Dus pompoenpitten-olie is een natuurlijke antioxidant, helpt het lichaam en de huid langer jong en gezond. Helende kracht. Rijk aan vitamine a olie uit pompoenpitten is een uitstekende helende en anti-inflammatoire agent. Het helpt bij het verzachten van littekens, het kan smeer de huid na brandwonden, om oraal in te nemen om de ontsteking te verminderen.

7e7a2e1a608a26a6c22cfa0b65eda18a - Pompoenpitten-olie: 8 heilzame eigenschappen voor de gezondheid en schoonheid

Een goed humeur is een Handig tryptofaan. Pompoenpitten-olie bevat nuttige aminozuur tryptofaan, dat verhoogt de productie van serotonine en helpt zo om de stemming te verbeteren. De olie van de pompoen is een natuurlijk antidepressivum, helpt bij het verminderen van de inname van koolhydraten en daardoor gewichtsverlies vergemakkelijken. Dankzij de tryptofaan, pompoenpitten-olie, een remedie voor slapeloosheid, chronische vermoeidheid, depressie en prikkelbaarheid. Gezonde nagels. In de pompoen bevat veel vitamine A, E, In, zodat de regelmatige inname van de olie uit de zaden helpt bij het Versterken van nagels, haren en zelfs botten. Een gezonde spijsvertering. Stof, welke rijk is aan olie uit pompoenpitten heeft een gunstige invloed op de galblaas en cookies. Ook anti-inflammatoire eigenschappen van de olie helpen te verminderen pijnlijke processen in de spijsvertering en helpen te normaliseren van de zuurgraad van het maagsap. Het product is geïndiceerd voor maagzweren, colitis, gastritis. Olie wordt aanbevolen in de ‘luie’ maag, het heeft een licht laxerende werking en helpt bij het afbreken van voedsel en scheiden al het overtollige.

2f77451e021fa2444f9631767bf9bab3 - Pompoenpitten-olie: 8 heilzame eigenschappen voor de gezondheid en schoonheid

Schoon gezicht Reinigen van de huid. Pompoen heeft al lange tijd gebruikt in cosmetische doeleinden. Vitamine A en E die zo rijk is in de pompoen en de olie uit het normaliseren van de bloedsomloop, dus helpt in het bestrijden van met acne. De olie kan worden genomen intern – 1-2 eetlepels per dag of toe te passen in de vorm van crèmes en maskers. Elke immuniteit. Pompoen is rijk aan zink die nodig is om door het menselijk lichaam. Het gebruik van pompoen olie is dat zink is een actief lid van het recycling proces van vetten, koolhydraten en eiwitten. Het stimuleert het immuunsysteem en helpt bij het vernieuwen en te reproduceren cellen. Daarom is de olie van de pompoen is erg nuttig voor het verbeteren van de beschermende vermogen van het organisme, en ook voor de productieve arbeid van de hersenen. Zink speelt een belangrijke rol in de processen van aandacht en geheugen.

Pompoen olie is een betaalbare en veilige tool die helpt het lichaam van de vrouw om genoeg vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de productieve werking van het lichaam. Daarom is een gezonde gewoonte kan een dagelijkse toevoeging van olie aan voedsel, zoals havermout en salades.