vrouwengeheimen

3b8e81a25e7d725de6eefc71c5030bf2 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste
stijl

Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

De vette huid wordt gekenmerkt door actieve talgklieren in die de poriën zijn vaak uitgebreide en vaak ontstoken. In dergelijke gevallen, de gebruikelijke make-up blijft slecht en vaak “zweeft” in een paar uur. Om dit te voorkomen onaangename situatie, door middel van speciale fondsen, toezicht houden op de poriën niet verstoppen, in het bijzonder matterende poeder voor de vette huid. En om te verbergen haar tekortkomingen, poeder voor dit type van de huid, moeten voldoen aan een aantal eisen voldoen.

Regels voor het selecteren van

Verbetering van de productie-technologie en cosmetica merken heeft bereikt enorme succes, dus vandaag de poeder is niet alleen decoratief, maar hygiënisch is en een effect op de gezondheid. De belangrijkste taak van het gezicht poeder voor de vette huid is mat, de beste manier om in deze situatie hulp van een losse poeder, maar geproduceerd in de afgelopen jaren compact en crème tools gaan met het niet erger. De definitieve keuze in het voordeel van de ene of andere type gedaan op basis van het gewenste effect en persoonlijke voorkeuren.

Hygiënisch en therapeutische eigenschappen van het poeder zijn, dat de kleinste deeltjes absorberen de overtollige huid uitgescheiden geheim, maar niet de poriën verstoppen en beschermen het gezicht van blootstelling aan de externe omgeving, en worden gedroogd ontsteking. Een van de innovaties van de afgelopen jaren is het gebruik van minerale poeder, die voorziet in een complexe ontgeuren en helende werking. Geven de huid een lichte satijnen glans ze lijkt nog het meest natuurlijke en wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke elementen, en dus ook minder kans om allergieën veroorzaken.

Het kennen van de geheimen en uitdagingen van het aanbrengen van make-up elke fabrikant zorgt voor de creatie van de unieke formule dat lost de specifieke problemen van de vette huid. Vandaag is de markt van cosmetische producten, het grote assortiment van effectieve instrumenten, elk op hun eigen manier.

Vichy AERA TEINT

3b8e81a25e7d725de6eefc71c5030bf2 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Vichy matterende gezichtspoeder

Minerale poeder van het beroemde franse merk niet alleen goed, maar ook geneest de huid. Zelfs een heel dun laagje is genoeg om te verbergen dat de roodheid en bultjes alsook om zich te ontdoen van de vele problemen die na 3-4 weken van regelmatig gebruik. Het product doet niet verstoppen de poriën en, dankzij de SPF 20 beschermt tegen UV-stralen. Aera Tent te gebruiken in combinatie met Foundation en concealer, en zonder hen. De fabrikant raadt aan dat u het toepassen van de poeder aan met een Kabuki kwast dat wordt geleverd in de kit.

Holika Holika Zoete Katoen Talg

e41360ad712dd4f2c0c6a3235eb54026 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Holika Holika Zoete Katoen Talg

Volledig transparante compact powder biedt een lange termijn mat effect. De kleinste deeltjes vullen van de poriën, de behandeling van de huid en beschermen tegen stof en zon. Een deel van de katoen-extract verzacht. Zoals de meeste koreaanse betekent Zoete Katoen Talg die iets lichter en de toon, maar ziet er volledig natuurlijk. Wanneer toegepast als een topcoat aanzienlijk verlengt de levensduur van make-up. Geen allergieën veroorzaken en is geschikt voor de gevoelige huid.

Heilige Land Poeder

d30f693b9be09e5c4c95a6ce7ae8bea5 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Heilige Land Poeder

In losse poeder, een Israëlisch bedrijf omvat therapeutische en antiseptische bestanddelen, alsmede extracten van haver en Echinacea. Betekent goed behandelt puistjes, acne, vermindert de ontsteking en roodheid. Door de hoge mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de controle van de uitscheiding van klieren, poeder, zelfs in de heetste dagen. De fijnste poeder beschikbaar in de vorm van een fles voor de baby poeder. De coating is gemakkelijk toegepast worden op de huid met een kwast of poederdons en het gezicht van de transparante gladde laag, zonder het veranderen van de toon.

CIRACLE Geheim Talg Poeder

f3d60d6f6cacd2286bcc0197ff2849d1 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Losse poeder voor de vette huid

Translucent loose powder mattifies de huid en in een paar dagen elimineert de ontsteking en roodheid op de vette en gecombineerde huid. Dankzij de verzorgende en therapeutische componenten van allantoïne, vitamine E en pepermunt extract, Geheime Talg verzacht en zorgt voor een aangenaam koelend effect. Niet comedone en doet niet verstoppen de poriën. Deze koreaan zeer zuinig betekent. Met behulp van een spons, die is ondergedoken in een klein elegant geval, de poeder gelijkmatig onzichtbare laag, zoals een delicate sluier.

PREMIUM SPF-15 / Jet-cosmetica

ee73d42265ec8c2f1186398e5599f84a - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Poeder voor de vette huid minerale losse

De binnenlandse lijn van cosmetica Premium specializiruetsya de middelen voor de verzorging. De samenstelling van het poeder is alle-natuurlijke. Minerale Foundation niet te leiden tot allergieën, geneest roodheid en ontsteking en heeft een licht getinte coating. Om te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen, biedt een filter SPF 15. De kwast past perfect bij de toon en de corrigerende hand. Je kunt het toepassen van acupressuur op de ontsteking.

Clinique Clarifying Poeder Make-Up

d4fb4fc458f552f21122a948e2570351 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Poeder tegen vet

Product van een wereld beroemde en populaire Clinique crème voor de vette en problematische huid. In het Verduidelijken van Poeder Make-up salicylzuur biedt een betrouwbare barrière tegen bacteriën, vuil op en verwijdert Glans voor maximaal 8 uur. Als de poriën niet verstopt, de cellen vrij ademen, en de bestaande ontsteking worden gedroogd in de kortst mogelijke tijd. Make-up ziet er smetteloos glad en mat. Langdurig gebruik verbetert de Algemene toestand van de opperhuid.

Bobbi Brown Huid Gewichtloos Poeder Foundation

ae6fe1f69db9b74d28e31081fe2b42f7 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Bobbi Brown Huid Gewichtloos Poeder Foundation

Dankzij de innoverende productie-technologie Huid Gewichtloos Poeder Foundation combineert de beste kwaliteiten van poeder en Foundation. Romige om aan te raken structuur verandert in een dunne sluier, goed verbergen van de ongelijkmatige teint. Zijdezachte coating niet interfereren met de ademhaling, maar ook de controles van de talgklieren. Onopvallend reflecterende eigenschappen geven een natuurlijke glans en het gevoel van frisheid. De optimale toon is gemakkelijk opgepikt door het uitgebreide kleuren scala van tinten.

Alliance Perfect door L ‘ oréal

fe7db94b65b22bdcc4ebe01260a621d5 - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Beste matifying poeder economy class

Deze compact poeder te smelten, de intensiteit van de toepassing van die varieert, afhankelijk van wat het is toegepast (borstel of een spons). In de afwezigheid van ernstige problemen in de dunne laag van een Perfecte Alliantie. Willen verbergen belangrijke onvolkomenheden en high gloss kan worden gebruikt voor meer dichte mat. In ieder geval, het product doet niet verstoppen de poriën en het handige formaat maakt het mogelijk om dragen en op te lossen mijn make-up gedurende de dag.

Prime and Fine van Catrice

b95c8fd7bb4b5d9406f9f001601e827d - Poeder voor de vette huid: hoe kies je de beste

Compact poeder voor een vette huid

De waterproof formule van Catrice helpt bij het creëren van een perfect glad make-up voor een paar uur. Prime and Fine – de garantie van een perfecte kleur in alle weersomstandigheden. Microscopische deeltjes permanent verbergen oneffenheden en maakt een gevoel van glad en schoon, zonder het gevoel te strak masker. Een nette poeder compact voorzien van een spiegel, maar niet in de kit van een spons of een speciale borstel. De lage prijs maakt de aanschaf betaalbaar voor bijna elke koper.