vrouwengeheimen

36bb54b768d5ccaa49a6e9ab600a60f5 1024x684 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken
stijl

Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Vrouwen en soms mannen, overtollige vegetatie op het lichaam leidt tot een echte horror. Helaas, fabrikanten van cosmetica niet de uitvinder van de crème die zou hebben gered van haar permanent. Dus we zijn aan het vechten met het probleem van alle bekende methoden. Een van hen is chaptalisatie.

De procedure wordt uitgevoerd in een speciale faciliteit of thuis. Deze methode van ontharen wordt beschouwd als oude en effectief. De moderne samenleving ontwikkelt snel vandaag, we hebben de mogelijkheid om moeiteloos het koken van een suikerpasta shugaring in huis omstandigheden. Recept met citroenzuur, azijn of honing kunt u vinden in dit artikel.

36bb54b768d5ccaa49a6e9ab600a60f5 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Pasta shugaring thuis: een recept met citroenzuur

Er zijn veel verschillende methode van handmatig mengen. Het eindresultaat hangt af van de hoeveelheid en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Belangrijke verhoudingen. De pasta moet worden kleverig, plakkerig en elastisch. Soms, volgens het recept, moet u gebruik maken van het sap van de citroen, maar het wordt vaak vervangen door citroenzuur.

Start koken van de pasta shugaring in huis omstandigheden. Recept met citroenzuur is een zeer eenvoudig te leren.

U hebt de volgende ingrediënten:

1 Kopje suiker,2 theelepels citroenzuur;2 eetlepels water.

603476a185197729287272e48f15e89e - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Om te bepalen de bereidheid van het mengsel kan worden pre-en-klare gerechten met koud water. De ingrediënten worden gemengd in een metalen pan totdat een homogene massa. Plaats op laag vuur en voortdurend roeren het mengsel tot de suiker volledig is opgelost. Binnenkort, de pasta zal beginnen om het verwerven van een honing kleur.

Voor het testen van de paraatheid, in koud water een beetje van het mengsel. Als het niet opgelost, en blijft in de vorm van druppels pasta. Voeg nu het citroensap, blijven roeren. Ten slotte, moet u de siroop in een koele plaats een paar uur.

f20b5c56c67e647bc28311b003907c75 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Pasta shugaring in de magnetron met honing

De laatste tijd, chaptalisatie wint snel aan populariteit. En dat is geen wonder, omdat de methode veel voordelen:

De beschikbaarheid en lage kosten van de ingrediënten;het Effect duurt gemiddeld 3 weken;Geen brandwonden;de Mogelijkheid van het koken thuis;het Plakken gemakkelijk kan worden afgewassen met warm water.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te experimenteren en proberen nieuwe methoden van koken siroop, en kies de beste optie.

Niet alle recepten aanbevolen honing, maar de componenten hebben een positief effect op de huid. Vooral nuttig zijn voor degenen die hebben een droge huid, beschadigde huid, in de vorm van wonden en krassen.

Suikerpasta shugaring in de magnetron het koken is heel eenvoudig. Belangrijkste ingrediënten:

5-6 art. lepels suiker;10 eetlepels water;1 eetlepel vloeibare honing,2 eetlepels citroenzuur.

Alle ingrediënten worden gemengd in een voorbereide schotel en plaats het in de magnetron voor 2 minuten. Wacht tot de oplossing afkoelt en dikker wordt. Vervolgens veilig starten van de procedure.

Recept met azijn

Een van de meest voorkomende vormen van ontharing – suiker met de toevoeging van azijn. Het recept is niet vereist voor het gebruik van citroenzuur, van sap. Gewoon gebruik maken van de reguliere Appel cider azijn. Deze methode is met name geschikt voor gebruik in de zomer, als de actie van het geconcentreerde zuur veroorzaakt pigment vlekken. We richten ons nu rechtstreeks tot de vraag hoe het maken van pasta met de hand.

Hoe om pasta te maken shugaring met azijn:

5 eetlepels suiker;1 eetlepel tabel of 6% azijn;2-3 eetlepels van gedestilleerd water.

Mix tot een homogene massa, zet op laag vuur en roer tot kookpunt. Controleer de bereidheid van de vertrouwde methode, een druppel van het mengsel in koud water. Koken tot ze gaar zijn en af laten koelen.

Wat pasta shugaring beter: beoordelingen

Nu we hebben besproken meerdere populaire recepten met uw eigen handen, kiezen voor de aankoop van de Beste pasta shugaring. OpTzivi Meisjes die gebruikt de technieken op mezelf.

Gloria

Pasta shugaring Gloria. Universele plak verwijdert zelfs de kortste haartjes van een oppervlak van het lichaam. Perfect hydrateert de huid na de procedure, wordt het zacht en glad. Tijdens het gebruik van tandpasta niet nodig extra tools. Het belangrijkste voordeel – geen schade toebrengen aan de huid. Te koop in verschillende soorten. Het volume van 330 tot 1800 ml., Respectievelijk, de kosten zijn afhankelijk van het bedrag van de pasta.

Zeer zuinig in het verbruik. Een klein stukje is voldoende voor de behandeling van de voeten. Handen op pasta Gloria bijna niet plakkerig, in tegenstelling tot de zelfgemaakte pasta. Verspreid over de huid vrij gemakkelijk, de haren vangt goed. Re-toepassing vereist alleen in gebieden met bijzonder sterke haren. Prijs, natuurlijk, op het eerste gezicht, een hoog, maar vergeleken met de prijs van scheermesjes, deze optie economisch. De fabrikant belooft, potten, met een gewicht van 330 gram, genoeg voor 10 tot 12 sessies. Leuk product, raden!

pasta shugaring Gloria

– Arabië

e1002acd4f3576c0899286ef8071bf75 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Pasta shugaring-Arabië – een universeel middel van verwijdering van het haar. Geschikt voor alle huidtypes. 1 verpakking is voldoende voor 15 behandelingen. Niet nodig voorverwarmen. Voorzichtig verwijdert haar zelfs in moeilijk te bereiken gebieden, zonder de huid te beschadigen. Diameter van de haren verliest 50% en worden zachter en meer ontspannen, vergemakkelijkt de verdere procedure.

Plak ruikt lekker, de werkwijze is heel draaglijk, maar in de omgeving van diepe bikini waar het haar is langer het Pijn doet, en waar ze korter zijn dan 5 mm, bijna geen pijn voelen. Het resultaat was ik blij. Op de derde dag volgens de aanbeveling van de meester, ik heb “proscribable” het gebied en het voorkomen van ingegroeide haren in een week met een pincet trok een enkele haar uit, niet opgevangen door de pasta, in verband met hun korte lange. Het totale effect van “gladde huid” duurde drie weken vermeld in de offerte pasta. Op vakantie was ik genoeg.

pasta shugaring-Arabië

Épil dual epilator leeft

Pasta shugaring Start épil dual epilator leeft biedt een betaalbare manier om te zorgen voor uw huid. Het product is gemaakt van natuurlijke, anti-onderdelen. Line-épil dual epilator leeft vertegenwoordigt een 4 vorm van crèmes:

Zacht,Medium;Universal;Dicht.

Het effect van shugaring is voldoende voor 20 dagen. Plakken voorzichtig verwijdert haar overal. Niet schadelijk voor de huid.

Op het eerste gezicht lijkt het moeilijk en is zonder speciale vaardigheden niet kan doen hier! Eigenlijk is het simpel. Met suikerpasta Aravia épil dual epilator leeft Beginnen te werken niet alleen gemakkelijk, maar ook interessant. Speciaal ontworpen voor het uitvoeren van thuis shugaring, mensen zonder speciale vaardigheden. Gewoon een beetje aan te passen, maar het duurt een kleine hoeveelheid van de tijd. Ik heb het bijna perfect de eerste keer, gezien het feit dat ik nog nooit heb gedaan sugaring zelfs in de salons. Pasta-épil dual epilator leeft Start van Aravia Wat ik echt leuk vond. Het perfecte kwaliteit shugaring thuis!

pasta shugaring Start épil dual epilator leeft van Aravia Professionele

Wat is chaptalisatie

Volgens één versie, chaptalisatie werd voor het eerst gebruikt in het Oude Perzië. Dat is de reden waarom suiker kreeg een tweede naam “perzische harsen”. Na een lange tijd, de vele recepten en de verschillende technieken, zijn wij nu actief gebruik van.

b3998e0d97a9659c64d76302cb0c1dd8 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Samengevat sugaring – tijdelijke haarverwijdering met behulp van een kleverige pasta, die voorzien was van de suiker. Eventueel voeg de honing, citroensap, azijn en andere componenten. Ziet eruit als suiker siroop. Ingrediënten beschikbaar, er zijn in ieder huis. Daarom, niet om naar een salon te kopen dure producten voor huidverzorging. Het is mogelijk mezelf voor te bereiden. De procedure neemt niet veel van uw tijd en inspanning, maar het effect leven aan de verwachtingen.

Dichte en zachte plakken: wat is het verschil?

Chaptalisatie is ontworpen om te werken met elk deel van ons lichaam. Afhankelijk van welk gebied u nodig hebt om te werken, er zijn handmatige en bandage techniek. De dichtheid van de pasta is ook van essentieel belang.

De dichte plak wordt vaker gebruikt in de handmatige technieken. Het is aanbevolen om de harde donker haar bijvoorbeeld, in de bikinilijn. Vereist pre-verwarming tot 40°C. Niet geschikt voor beginners omdat het verhardt snel. Je moet in staat zijn om snel te gebruiken voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om de procedure uit te voeren op een temperatuur van 35 graden.

d8e865aae97273c40296651503a60402 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Zacht plakken geschikte pleister-therapie. De pasta is elastisch, maar verwijdert u alleen de lichte haren op grotere gebieden van de huid. Gebruik op handen en voeten. Het mengsel moet worden verwarmd tot 30°C.

De voors en tegens van de procedure

Start met een opsomming van de voordelen van de procedure. De meeste trekt thuis uitvoeren moeiteloos. Dankzij deze voordelen de methode heeft verdiend de goedkeuring en de populariteit bij meer dan de helft van de vrouwen. De belangrijkste voordelen zijn:

    Veiligheid. Moderne tandpasta ‘ s bevatten alleen natuurlijke mineralen en is hypo-allergeen, niet irriterend voor de huid. In principe een mengsel van suiker en water met honing of citroen zuur. Comfort. De procedure is vrijwel pijnloos, omdat het trekken van ongewenste haargroei optreedt in de richting van hun groei. Complexiteit. Een warme stof op basis van water verzacht de huid en vereenvoudigt de taak. Plus, als je afwassen het plakken, het verwijdert de bovenste laag van de huid met dode cellen van het epitheel. Er is een “slijpen”. Long-lasting effect. Afhankelijk van het type haar en behandelde gebied, het overtollige haar zal je niet lastig vallen voor twee of drie weken. Thuis koken bespaart geld en tijd. Het bereiden van het mengsel door jezelf, je vertrouwen in de veiligheid en de natuurlijkheid.
    De kosten van een shugaring in de cabine is vrij hoog in vergelijking met andere methoden van ontharen. Het proces kost veel tijd. Beginners moeilijk de eerste tijd aan het bereiden van een mengsel.

Echter, de meeste van de meisjes gebreken zijn niet in de war, en ze zijn blij voor het gebruik van deze methoden.

5cadd07230c1509f6235e3bcbdcd0613 - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken

Die zal het niet doen van de procedure

Sugaring heeft beperkingen in het gebruik. In ieder geval niet gebruik maken van de techniek op de zorg van de huid:

Spataderen;Chronische en inflammatoire aandoeningen van de huid;Acute vormen van herpes;trombose van de onderste ledematen;diabetes mellitus.

Als geen van de bovenstaande niet storen, gelieve zich te onthouden voor een tijdje van de procedure in geval van schade aan de huid (krassen, schaafwonden).

Het gebruik van de plakken shugaring

Dus de eerste keer om fouten te voorkomen, doet harsen thuis, moet u weten hoe u de pasta shugaring.

Voordat u verder gaat rechtstreeks naar de verwijdering van het haar, de huid moet worden voorbereid. Je zal het makkelijk maken voor jezelf en maak de procedure meer aangenaam en pijnloos. Gebruik een speciale ontvettende lotion.

In overeenstemming met de dichtheid van het mengsel en apparatuur (verband, handleiding), pre-verwarmen tot de gewenste temperatuur. Neem een klein balletje en breng het aan op het te behandelen gebied. Scheuren laag is aanbevolen tegen de haargroei.

Als de bal niet heeft verloren van de eigenschappen na het eerste gebruik, het weer gebruikt kan worden. Spoel de pasta met warm water om te voorkomen dat irritatie van de huid, van toepassing op de oppervlakte laag van de crème.

b6081020f8bc58619959f35cb5981a5c - Pasta shugaring thuis: recept beoordelingen, die is nog beter, hoe te gebruiken