vrouwengeheimen

41cbdc33504268c3ee104b60b65d4bb3 1024x768 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen
stijl

Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Opaal is een van de meest populaire stenen in de wereld vanwege de aantrekkelijkheid en uiterlijke schoonheid. In eerste instantie werd het mineraal ontdekt in latijns-Amerika, waarna het begon te worden gedolven in India en Slowakije. Opaal is verrot hout, die in een chemische reactie met de vulkanische as en in de loop van miljoenen jaren gevormd in steen.

Opaal is een combinatie van kristallen, mineralen en water. Steen te vinden, als het ligt aan de oppervlakte en ziet eruit als een glad hout. In het Sanskriet, opaal is een edelsteen moet met zorg worden behandeld. Gezien het feit dat opaal 25% uit water bestaat is het nauwelijks nog een steen, want het is nogal een gel, die na verloop van tijd begint uit te drogen, vervaging en scheuren. Draagt bij aan de schending van de integriteit van een klap of druk, de effecten van vetten en logen, extreme temperaturen en de droge lucht. Samenstelling opaal is een variëteit van chalcedoon.

41cbdc33504268c3ee104b60b65d4bb3 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Opaal, als de persoon ondergaat een bepaalde levenscyclus, de geleidelijke veroudering. Verleng de levensduur van de steen, als u regelmatig te dragen en op te slaan in een vochtige katoen. Op het moment dat de grootste mijnbouw van deze kostbare steen treedt op in Australië, waar opaal is de nationale trots. De kosten van opaal in zijn ruwe vorm – meer dan duizend dollar voor een enkele steen, na het snijden, het kost alleen maar toeneemt. Kostbare opaal variëteiten bevatten in hun samenstelling meer water dan de gewone, en ze zien er beter in kabalone – ronde of bolle vorm.

De soorten en kleuren van opaal

Afhankelijk van de kleur van de steen, er zijn meer dan honderd soorten opaal. Het mineraal silica kan geel, groen, rood of pearl kleuren, of blauw en transparant is. Alle soorten steen stralen een breed kleurengamma onder invloed van direct zonlicht en opvallend in hun schoonheid. Op het moment, vooral populair klassieke edel opaal, en de steen is de kleur van vuur, de meest voorkomende opaal is een mineraal zonder om te zien.

71d372c49ae393ae90252f737b0ef173 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Kostbare opaal in de vraag vanwege het feit dat hij een onderscheidende iris en het rijk kleurenspel. Opdrachtgever opaal – wit en zwart. In het eerste geval zijn als gevolg van de felle kleuren, zoals geel, grijs en roze. De tweede groep bevat de kleuren paars, groen en blauw. Speciale aandacht is vereist exclusieve versie van de zwarte opaal.

e201c5b29f39bdef3acf814dec93a00e - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Blauw opaal is een edelsteen, de naam die de Peruaanse, als het wordt ontgonnen in de bergen van latijns-Amerika (Andes). Een mineraal kan een andere kleur intensiteit, dus het is de echte kleur misschien als een turquoise en blauw. Natuurlijke minerale behoudt insluitsels van andere kleuren, en de klassieke blauwe opaal heeft een schaduw van de Caribische zee. De lokale bevolking (de Indianen) zijn van mening dat blauwe opaal is een steen van hoop. Als vervalsingen gebruik agaat.

b145449d6117b91cd0e9cebcd4307a52 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Vuur opaal is een steen die gemakkelijk te hanteren, zo heeft hij combineert het geel, rood en oranje. Functie van het mineraal is in de weg van de schepping. De silica vult de holtes en scheuren van de aarde, gevuld met water, waardoor geboren uit vuur steen, die te krijgen is niet zo moeilijk. Te dure stenen zijn zwart (vulkanisch) opalen met een doordringende glinstering en een hoge prijs.

bba2e4d22cece7ca60b4634701f82d62 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Helende eigenschappen van opaal

Opaal is een prachtige psycho-emotionele regulator, die alleen kan worden gebruikt door mensen met zuivere gedachten en heeft de volgende geneeskrachtige eigenschappen:

    Vermindert prikkelbaarheid. Verwijdert depressie, beschermen tegen stress. Vergemakkelijkt de communicatie en versterkt de vriendschap. Brengt vrede en harmonie in de mentale toestand van de eigenaar. Ontwikkelt de intuïtie. Stabiliseert de slaap, waardoor slapeloosheid en nachtmerries. Verheldert de geest. Ontkent negatieve gedachten. Elimineert woede en fobieën. Helpt bij aandoeningen van het oog. Verlicht hoofdpijn. Handig voor mensen met hart problemen. Ontwikkelt de kinderen, het bevorderen van hun gezonde groei. Beschermt tegen infecties en verkoudheid.

7708929ab08a86c03419248c2951dd93 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

3c9327f81efc46d632aacdd9702287fa - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

De opaal en de magische eigenschappen

Sinds de oudheid, sjamanen, heksen en tovenaars gebruikt deze steen te voeren rituelen en ceremonies. Populaire onder hen in de eerste plaats vanwege de ruimte patroon. Op hetzelfde moment, opaal is een betrouwbare bescherming tegen storingen zwarte magie, het boze oog en diverse leven moeilijkheden. Deze steen helpt u bij het organiseren van je leven, de prioriteiten en het specificeren van doelen om voor te streven. Opaal is schoon en netjes, zowel in het persoonlijke leven en op het werk.

Opaal helpt verstrooid en vergeetachtig mensen, het verbeteren van hun hersenactiviteit. Ook, steen maakt de mensen om de orde te herstellen en het onderhouden van de hygiëne in het hoofd en in het huis, dat kan de controle van iemands bewustzijn, die van invloed zijn organisatorische activiteiten en coördinatie van bewegingen. Zwart opaal bedreiging voor de eigenaar, vooral als hij een zacht karakter. Maar de witte opaal is een goede magie die u toelaat om harmonie te vinden.

Opaal voor de bewoners van de landen van het Oosten is een symbool van hoop en trouw. Afrikanen gebruikten de steen als een talisman, krijgers ingerichte hun wapens. In de middeleeuwen heersers en keizers versierd hun opaal kroon. In Europa, opal is een symbool van schoonheid, liefde en tederheid, als de personificatie van de variabiliteit van het lot door zijn ongewone kleur. Opaal kan worden gebruikt als een amulet, maar deze is alleen aanbevolen voor de sterke, begaafd of creatieve individuen.

e399d642fb61d3c71dc6a34d5d3252a9 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

c6070268adf5b713d90e4e7da830ca57 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

Die is opaal sterrenbeeld

Als je gelooft in astrologie, en te luisteren naar hun mening, de opaal is het best geschikt is voor mensen die geboren zijn in oktober (Weegschaal). Het is voor dit sterrenbeeld is de minerale hebben de meeste invloed, waardoor een persoon meer welsprekend, diplomatieke, kalm en vriendelijk. De steen helpt onstabiel in het karakter van de mensen, zodat zij vinden van de balans. Creatief en goed Gewichten het mineraal helpt bij het ontwikkelen van hun talent en het bereiken van succes.

Steenbok – dit sterrenbeeld steen heeft ook een gunstig effect, vult het gebrek aan hoop en geloof in jezelf. Tegelijkertijd zal de bescherming van de eigenaar van stress en depressie en het zal u toelaten om te herontdekken de morele en psychologische vrede, beroofd van karakterfouten.

Waterman en Tweelingen – deze tekens van de dierenriem opaal neutraal, want het is niet in staat om een talisman, maar de schade van het niet. Het element vuur (Leeuw, Boogschutter, Ram) past niet goed met de fonkelende steen, net als hun energie onderling niet in staat om vrienden te maken. De stenen kunnen van invloed zijn op de gezondheid en menselijke prestaties, het terugdringen van de macht van zijn energie veld. De steen geeft kracht en verliest geen magische eigenschappen, astrologen raden de periode van eind februari tot eind Maart om te vertrekken van de steen alleen. Deze maand wordt hij opgeladen en zal leiden dat de eigenaar van succes.

77541279fc24c4e171de3e9ff0163dd7 - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen

2b1616ba4de1cfe736eca2575ce5c81f - Opaal: de magische en geneeskrachtige eigenschappen van de steen