vrouwengeheimen

de4fadb775b2e02c1142ea22e7a928f3 1024x680 - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale
stijl

Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

Onyx is mooi esthetisch mineraal. Er is een mooie legende over het uiterlijk van deze stenen. Er wordt aangenomen dat de godin Aphrodite, onder andere dingen, is de perfecte nagels. Per ongeluk Eros te knippen en de andere machtige goden hebben zich snoeien in stenen. Daarom is de naam van het mineraal in het grieks betekent “nagel”.

de4fadb775b2e02c1142ea22e7a928f3 - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

Kenmerken van steen

Onyx is samengesteld uit vele parallelle lagen en glinstert prachtige tinten. Dit chalcedoon variëteit van kwarts. Onder de schaduw van steen, gevonden in de natuur, er zijn warme en koude. Maar de meeste van de zwarte onyx. De kleur van een mineraal is afhankelijk van de hoeveelheid onzuiverheden te silicium oxide van ijzer en andere elementen.

De lagen van de steen zijn altijd parallel-en gemengde. De temperatuur waarbij het gesteente werd gevormd, hangt af van de breedte van deze bands. De zogenaamde sardonyx is de onyx van oranje, rood of bruin van kleur. Ze verwees ook naar de rassen van kornalijn. De combinatie van rood en wit aan op cameronense. Zwarte, Arabische en groene onyx worden erkend als de meest waardevolle. Ze worden vaak gebruikt voor het maken van sieraden. Witte strepen op hen meestal subtiel, maar ze zijn er altijd.

b5d0219d2f439a9a5224e5b6b72d4648 - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

Magie en helende eigenschappen van onyx

De populariteit van onyx is ook gebonden aan de medicinale en magische kwaliteiten. Het verlicht stress en geneest hoofdpijn. Is de Blarney stone. Het zorgt voor maximaal voordeel voor degenen die puur en goede bedoelingen.

Onyx is voorstander van de ontwikkeling van leidinggevende kwaliteiten in de mens. Daarnaast zijn de eigenaren van deze steen eenvoudiger te verhouden tot optredens in het openbaar en vindt u alle nieuwe verborgen talenten. De eigenaren van onyx vaak veelzeggend. Hun spreekvaardigheid groeien met de dag.

De eigenaar van de onyx voelt overtuigd, want het laat een gevoel van stabiliteit. Stone cold geeft de geest en verhoogt de zelf-discipline. De belangrijkste functie van het mineraal is de conversie van geaccumuleerde energie op en gebruiken het voor het welzijn van de eigenaar. Het gastgesteente is in staat om geconcentreerd te voeren alle activiteiten en komen op dezelfde tijd en in een goed humeur. De steen geeft de mogelijkheid om te focussen op de belangrijke dingen. Daarom Bureau moet een standbeeld van steen.

Het mineraal is de ironische bijnaam “slowpoke”. Het werkt niet onmiddellijk en geduld vergt van uw eigenaar. Het lijkt erop dat de steen is al lang gewend aan de eigenaar, en dan richt al haar inspanningen op het oplossen van de meest serieuze problemen in het leven van een persoon.

b3bd5b7555fe17e58cde256b4a857dbc - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

In de oudheid onyx was de mascotte voor commandanten en leidinggevenden. Met de hulp van zijn soldaten werden verwacht steeds meer vet en onoverwinnelijk in de strijd. Men dacht dat het mineraal is in staat om de eigenaar onoverwinnelijk, redt van de aanslagen op zijn leven en heeft geholpen bij het onthullen van de plannen van de vijanden.

Onyx is geassocieerd met gezond verstand en de rede, met de geestelijke balans en emotionele controle. Het helpt om moeilijke strategische beslissingen. Bescherming van de onyx is niet in staat om te gaan noch magische en spirituele kracht. Het is belangrijk dat de steen beschermt tegen vroegtijdig overlijden, ongeacht waar het voor zou kunnen komen. Sieraden met dit mineraal moet je altijd voor jezelf houdt.

Zwarte onyx kan de bescherming van de eigenaar van slechte gewoonten. Deze steen duurt een lange tijd om te zwijgen totdat hij gebruikt. In dit geval kunt u rekenen op een grote en positieve invloed van mineralen op het lichaam.

Als u aandringen op de onyx water, dan kunt u dit toepassen voor genezing en gewichtsverlies. Als u water drinken uit een onyx gerecht, snel voelde een lagere mate van vermoeidheid en honger. In de lijst met gunstige effecten:

    • het effect op het gehoor en de verbetering, versterking van het zenuwstelsel; de bestrijding van depressie, stress management; verbeterde cardiovasculaire systeem, de bescherming van weersgevoeligheid; hoofdpijn kuren; ondersteunt een gezond bewegingsapparaat; kuren impotentie.

d29b0b963ecb27b0aea664e7fa8bab8c - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

Onyx en tekens van de dierenriem

Het is gebruikelijk om het binden van de invloed van de stenen op de mensen met de datum van hun geboorte. Er wordt aangenomen dat de meeste onyx gunsten aan Kanker. Dit teken geeft mensen aarzelen en minerale brengt de eigenaar het vertrouwen in zichzelf en hun mogelijkheden. De bezitter van dit amulet krijgt een duidelijk idee over het doel en het plan van het te bereiken. Kanker beter te kiezen voor de blauwe onyx als de kleur van het element Water. Kanker gevoelig de steen zal beschermen tegen de negatieve invloed van anderen.

Warme en heldere tinten van onyx pak een Tweeling. Deze steen geeft energie en frisse kracht. Winderig en tegenstrijdige door de natuur, de Tweeling krijgt een duidelijk begrip van de richting van hun acties. De minerale zal hen helpen om te ontdek de kenmerken van een leider en gebruik deze op de juiste wijze en met een maximale voordeel.

De leeuwen zal de aanpak van black onyx. Het is een steen van echte leiders en managers. Leeuwen over de juiste vaardigheden en mag alleen versterken met het succes omgaan zwart mineraal. Leeuwen, nerastas met onyx, het aantrekken van mensen, het verhogen van hun sympathie en gemakkelijk vinden van manieren om de controle van de menigte. De steen helpt om sterk en onwankelbaar, omliggende voelen deze eigenschappen van de Leeuw.

c4c9c5104df6e4a26f36ba70386052db - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

Scorpio black onyx helpt bij het bestrijden van melancholie en apathie. Ook de steen effectief zou zijn om te gaan met de problemen in zijn persoonlijke leven, het versterken van de familiebanden, het beschermen van verdriet.

Onyx is ook gunstig voor Watermannen. Dit geldt met name voor degenen die geboren zijn in het begin van februari. Onder de werking van de steen Watermannen meer doorslaggevend in het overwinnen van moeilijkheden. Ook de steen geeft een gevoel van doel. Net als andere luchttekens, Watermannen moeten kiezen onyx koele kleuren.

Stier zal in staat zijn om effectief om te gaan met slechte gewoontes. Dit is inclusief alcohol en tabak. Voor een positief resultaat moet u het dragen van de onyx met mij. Bovendien, de Stieren in staat zal zijn om meer gezellig en ontspannen.

Energiek en business Rammen krijgt de nodige bescherming tegen vijanden. Vertegenwoordigers van dit teken kan verwachten bij het verbeteren van hun mentale vermogens en het creatieve potentieel.

Libra moet kiezen onyx diep blauw. De steen harmoniseert perfect met de houding van een merk, het behoud van een gevoel van stabiliteit. De maagd zal in staat zijn om stress te verlichten en de behandeling van hoofdpijn, het dragen van sieraden met onyx na een drukke dag. Beste zal voelen ijverige en nauwgezette Maagd.

c6bb888c9b6a895fe92afc387b9e3dbd - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

De boogschutters in het bedrijf en onyx zal vooral comfortabel. Het helpt bij de onderdrukking van hun natuurlijke instabiliteit. Zwarte onyx maakt het teken te weren negativiteit van buitenaf.

Steenbok energie van de nieuwe krachten. Dit zal helpen om te gaan met de confrontatie in elk gebied van het leven. Maar de Vis onyx is niet helemaal geschikt. De energie van dit teken zijn afgestemd op de energie van de steen.

Sieraden met stenen moeten niet dragen alleen esthetisch plezier. Het is belangrijk om op voorhand te weten vorm van energie is een mineraal en hoe dit zal invloed hebben op het leven van zijn meester. Onyx is een unieke steen. Met de juiste aanpak om de selectie en het gebruik van kon het aanzienlijk verbeteren van uw leven.

8731b27e7319e3f4a88c5ae5e17d084b - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

0b0e1bd8cab41645b0c10c41b93aa4e7 - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

d0e2e17eb9d33fc9338cc2c6e3283c8b - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale

137dbc77239fff470d549447b55d5f9c - Onyx. Eigenschappen en magische eigenschappen van de minerale