vrouwengeheimen

48c142ce3765a8cd00d2947ab017d984 - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten
fashion

Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

Er is geen behoefte om te kopen nieuwe ripped jeans als het kan thuis worden gedaan met de oude, terwijl geen tijd te verspillen met het kopen van nieuwe en tijd voor een montage.

48c142ce3765a8cd00d2947ab017d984 - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

De evolutie van ripped jeans van het element van kitsch tot uw dagelijkse outfit bijna elk meisje is moeilijk om te bellen met de snelle, omdat elke mode huis is klaar om te bieden hun versies, used denim voor een tiental jaren. Wat het ook was, en dit is een radicale omkering van het uitzicht op de mode opgetreden, bovendien, het is goed dat het gebeurd is, want nu kunnen we niet een deel met je favoriete kleding, zelfs in de verschrikkelijke hitte, terwijl die nog in de trend.Maar er is in deze modellen een belangrijk nadeel – bekende merken worden goed onderhouden, zijn extreem duur. Omdat veel fashionista ‘ s was er een vraag over het maken van gaten in jeans, met hun handen, dus het Creëren van hun eigen meesterwerk van kwaliteit en schoonheid niet onderdoen voor de ontwerp-opties. In feite, dit complexe proces kan niet worden benoemd andere manier, vooral als je een beetje tijd, geduld en het aandeel van het avonturisme. Dus laten we onze kansen?

Decor opties denim

Manieren om te geven gewone jeans stijlvolle en ongewone verschijning, zijn er verschillende. Eerst en vooral, natuurlijk, op de gaten, en ze kunnen echt elke grootte en configuratie: willekeurig verspreid, klein, groot, neemt het grootste deel van het been geleidelijk verplaatsen van smal naar breed, kleine figuur.

81293e800d409ea098160c068e40c241 - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

Maar we moeten niet vergeten dat de keuze niet alleen afhankelijk van uw verbeelding, maar van de specifieke modellen, omdat, bijvoorbeeld, een groot gat op de skinny jeans look niet erg geschikt, vooral als ze dicht genoeg passen. In dit geval kunt u het effect krijgt van een uitstulping van de nieuw gevormde gaten van de huid, dat is niet erg esthetisch. Daarom is de belangrijkste regel in het proces van herindeling moet worden gemodereerd.

Om een smaak te geven van het model is versierd met kant ruffle of hem onder het stof gat patch heldere kleuren. Kunt u het dupliceren van een patch op de zakken of de gordel, waardoor het bereiken van het beeld integriteit.

818b1c82753d955b37b4fe03a29d1b56 - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

Als het maken van de gaten voor u te radicaal, dan is het mogelijk om te doen vervagen, waardoor de kleding een versleten effect. Deze modellen zag er ook zeer indrukwekkend, zeker als u dit combineert gedragen met gebleekte plekken over de techniek van de schepping die we hieronder bespreken.

Een techniek van het maken van denim meesterwerken

Voor het maken van gaten in de jeans die u nodig hebt om te beslissen over de plaats waar u van plan bent om ze te plaatsen, en natuurlijk met de vorm. Het hangt allemaal af van je fantasie, maar als je het niet erg mager, je kan lenen van de idee van het maken van een RAID op de winkels en het proberen op kant-en-klaar model. Zodat u weet hoe succesvol het is het beste om incisies. Voor reïncarnatie, is het wenselijk om te oefenen op hun oude of tweedehands aangekocht. Zodat u in staat zullen zijn om te “vullen de hand” en vertrouwen in het succes van de “enterprise”.

001c8c61cacd512d487e1f812031764e - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

Om niet te missen in de kleinste details beschrijven we stap door het proces. Dus, de eerste voorbereiding van de gereedschappen. We moeten:

    Rechtstreeks jeans; Schaar; een Puimsteen of rasp hakken; een Pincet; een stuk Krijt of zeep; een klein Logboek of de Raad van bestuur substraat.

Starten!

Doe de lay-out. Krijt of een stuk zeep, teken de omtrek van de toekomstige gaten. We moeten niet vergeten dat haar beter om minder te doen volume, zodat u er geen spijt van, het is beter vervolgens aanpassen van de breedte. Trouwens, in de gaten zal uiteindelijk beginnen te vervormen licht ‘ en ‘kruipen’. Als u vertrouwen in uw capaciteiten, deze stap kan worden gemist. Niet per ongeluk te dringen in de stof via het been van een put uit een opgerolde log of de Raad. De randen van de contour, een nette snede strikt parallel aan de vloer. Om te zorgen voor een spijkerbroek, mooie gaten, beter doen ze met een afstand van 1,5-2 cm, is het sterk zal vereenvoudigen van werk in de toekomst, vooral als u van plan op het maken van een groot gat. Nu moeten we een pincet met die trek de overtollige blauwe wol gemakkelijker zal zijn. Voorzichtig pak de rand van de blauwe draad en trek zodat de dwarse witte lijn werd achtergelaten in zijn plaats. Dus verwijder alle “blauwe”. Het steken van de snaren proberen af te snijden nauwkeurig. U kunt zelfs gedeeltelijk te verwijderen en witte draden. Voila, onze gat is klaar! We moeten gewoon het Verfijnen van de randen. Om dit te doen, neem een puimsteen of nagelvijl voor pedicures (u kunt zelfs schuurpapier) en zorgvuldig door de drie zijden. Dus we behandelen de sporen van handmatig werk en het gat ziet er zeer natuurlijk uit. Op dezelfde manier kunnen we schaaft en de gaten in de jeans. Voor een volledig beeld kan worden behandeld met een puimsteen voorzijde en zakjes op de achterkant of de onderkant van de Broek. Spectaculaire vervagen zal er geweldig uitzien, als u het bleken van de omgeving om hen heen. Dit kan gedaan worden regelmatig bleekmiddel of wit, waardoor ze een tijdje op de gewenste gebied met een wattenstaafje, waarna het product wordt verzonden naar de Wasserij.

Het aantal van dergelijke gaten worden alleen beperkt door uw verbeelding, maar vergeet niet over moderatie.

De gaten op de knieën

Dit is één van de fashion trends, maar in de zelf-creatie van dergelijke modellen heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Het feit dat in de plaats van de gaten verspreid vrijwel direct, voor iedereen die niet een geheim, omdat de vorige methode past niet hier. Om gaten te maken op de knieën moet u gebruik sluwheid, shebben een hekel aan geheim!

fb41715d248d770463b14530649e1259 - Nieuw leven voor je oude jeans of hoe ze trendy gaten

Er is geen opmaak om dit te doen, zal gemakkelijk zijn, want het is beter om klein te zijn en te handelen volgens het volgende algoritme:

Op jeans. In het midden van de knie een klein punt. Mark uit een gat in de vorm van het oog, het centrum van die en zal ons een punt. Zorgvuldig knip de stof langs de contour. Regio behandeld door een andere methode. Behandeling met een nagelvijl of niet, een kwestie van smaak. Maar het is het beste om bevochtig de randen en rol ze een beetje op en neer, tot vaststelling van een pin-code. Laat ze drogen in een dergelijke situatie. De rest van de stof kan maken kleine schaafwonden.

Deze vorm van de gaten in staat stellen zo lang mogelijk te houden door zijn vorm. Met hetzelfde doel kan worden gelegd iets wijkende van de rand van de onzichtbare lijn of lijm ze aan de interlining.