vrouwengeheimen

6418eab637cf24306719c41c32939af4 - Nagels: welke is beter
stijl

Nagels: welke is beter

Mooie pen – dit is een verplicht onderdeel van het beeld van een goed verzorgde vrouw. Synthetische nagels gemakkelijk en eenvoudig om hun nagels om voor een lange tijd. Wat voor soort nagellak beter zijn? Het beschrijven van de vormen van het gebouw en hun voordelen.

De manicure meisjes geven een hoop tijd en moeite, maar de nieuwste technologieën toe om tijd te besparen en mooie nagels. Het belangrijkste is om te begrijpen van de verschillende voorstellen en kies de juiste optie. Het fundamentele verschil tussen de nagels is de basis die is gemonteerd op de vorming van de laag.

Tips

6418eab637cf24306719c41c32939af4 - Nagels: welke is beter

Tips

Uiteindelijk plastic nail forms – tips. Deze nagels worden ook wel overhead. De afgewerkte vormen zijn gelijmd met een speciale samenstelling voor nagel, dus tips kan alleen in de cabine met behulp van speciale apparatuur.

Nagelplaat voelt bij het dragen van deze vormen van schadelijke effecten en de nagels kunnen er niet erg natuurlijk, maar deze methode is goedkoop en snel, en gedragen deze nagels worden tot 4 maanden.

Formulier

2dff7e94deed04a04466d05ff5eb6fc7 - Nagels: welke is beter

Formulieren voor de nagels

De tweede montage methode is van de vorm. De speciale mallen gemaakt van plastic of andere materialen geplaatst onder de natuurlijke nagel (waarvan de lengte gelijk is aan d. b. ten minste 1 mm) en de top van het gehele oppervlak wordt toegepast die een massa van gel of acryl.

Deze methode stelt u in staat om de nagels bijna niet te onderscheiden van de natuurlijke. Op deze manier wordt de nagel wordt beschouwd als de beste en is erg populair onder de vrouwen. Maar het proces van het bouwen kan tot 3 uur.

Materiaal voor nagel

De meest voorkomende materialen voor het bouwen van zijn gel en acryl.

Acryl

6f67f3ec2d214fc7b8d43aa0e9a35624 - Nagels: welke is beter

Verhogen van de nagels

Nagels van acryl zijn zeer duurzaam, ze zijn bestand tegen vocht. De acryl massa verhardt snel na het mengen van de componenten, dus is het het beste contact opnemen met de experts, die snel in staat zijn om een plaat op, met geen bobbels en kuilen.

Het voordeel van deze nagels is hun duurzaamheid, met de tijdige correctie ze kunnen gedragen worden voor 3-4 maanden, ze kunnen worden toegepast op elk van de afdeklaag, patronen en pailletten, ze Schijnen goed, ze zijn vrij gemakkelijk te verwijderen van thuis.

De nadelen van acryl is dat ze zijn zeer schadelijk voor de natuurlijke nagel, vooral goedkoop gereedschap en de nagel zal zeker behoefte aan rust en herstel na het verwijderen van narushennoi massa, niet weergegeven, nagel, een Allergie en zwangere vrouwen.

Gel

Het beste materiaal voor de nagel gel. Schadelijk voor het lichaam is veel minder dan dat van acryl, gel kan de nagel om te ademen. De gel massa goed is self-leveling, zodat de behandeling van de platen neemt minder tijd in beslag, maar er zijn grenzen voor decoratieve coatings, pailletten voorkomen uitdroging van de gel. Voor het verwijderen van deze nagels kunt alleen een specialist, gel nagels vereisen zorg te dragen, zodat niet kan worden gerepareerd.

Natuurlijke vs extensies

ed71ba9f2fc3401eb03393c7eef86637 - Nagels: welke is beter

Gemanicuurde nagels

Beauty nails bij iedereen niet leiden tot twijfel. Maar de gevolgen van de op te bouwen kan zeer vervelend zijn.

Een lijmen of coaten van de spijker stof met een complexe chemische samenstelling schade veroorzaakt aan de nagelplaat. Daarom is in de strijd en de natuurlijke nagels, de tweede kan gemakkelijk winnen een complete overwinning, het vernietigen van de vijand. De enige uitzondering is de bio-gel, die is zacht op de nagel.

Misbruik de uitbreidingen niet nodig om af en toe vakantie naar hun pennen, en laat de nagels ademen in de frisse lucht. In deze periode is het noodzakelijk om krachtig versterken van de nagels. Voor gezonde nagels moet u regelmatig vitaminen van groep B.