vrouwengeheimen

58d53e6efb94ebe692437fcf0542e259 1024x832 - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen
stijl

MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Het artikel geeft tips over hoe om te kiezen van een DWEIL om de vloer te wassen: pers, spray fles, microfiber en anderen. Een lijst van de top modellen met een gedetailleerde beschrijving van hun voordelen en nadelen, prijzen, grote opties, reviews en foto ‘ s.

Onder de modellen onder de aandacht:

  HAUSMANN Gemakkelijk te Reinigen. MOP wringer F– 19 TK. Afzuigkap F– 010. Rond de axis P– S36C. Smart Microfiber met 2 nozzles. Vileda 3 Actie microfiber. Stoom ENDEVER Odyssey Q– 606. ROVUS Spray Mop voorzien van spuitwerk.

58d53e6efb94ebe692437fcf0542e259 - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

De nominale beste moppen voor het reinigen van de vloer

Vertellen over de meest populaire van de moppen op de markt aanwezig zijn. Selecteer het model, overweeg de voor-en nadelen, met de nadruk op de beoordelingen. De galerie presenteert visuele beeld van het bereik.

HAUSMANN MOP Gemakkelijk te Reinigen met het mechanisme van de spin, HM– 44

028c544685029b9453f1d234404cbbb1 - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Lichtgewicht en compact, snel reinigt het oppervlak, dringen door in moeilijk te bereiken plaatsen. Heeft een systeem van mechanische afzuiging, is het handig om te houden in de hand.

De grootte van de nozzle (cm)
27,5×9

Kleur
Blauw, wit

Handvat
Telescopische

Materiaal
Metaal, plastic

  Stijlvol design. Hoogte (120 cm). Handig mondstuk op het platform.
  Kunststof delen zijn onbetrouwbaar. Duur.

Recentelijk meer en meer tevreden zijn met het resultaat. Gedrukt op een droge, het vuil verspreidt, neemt weinig ruimte in. Mooi om naar te kijken, niet als staande in de gang. Het handvat is comfortabel en handen niet moe na het wassen.

HAUSMANN MOP Gemakkelijk te Reinigen

MOP wringer F– 19 TK

f97b801619b589ec6a57c378fb2d098d - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

MOP diep ingedrukt met een inklapbaar handvat. Heeft een brede kunststof bevestiging, schuin mondstuk en klem voor lompen. Het ontwerp zorgt voor droog en nat reinigen.

Land
China

Materialen
Plastic, metaal

Hoogte (cm)
130

De grootte van de nozzle (cm)
26,5×5

  Het comfort van de pijp. Compactheid. Licht van gewicht (0,8 kg).
  Niet uitschuifbaar handvat.

Goed model, schoon het snel. Het ontbreken van een – ik ben bang dat ik je breek de steel. Maar wassen, snel en netjes. Overwint kwalitatief.

MOP wringer F– 19 TK

MOP afzuigkap F– 010

847e5022c676c92c0ee74770b6623d9e - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Systeem met een klapmechanisme dat kan helpen om het gebruik van een wasmachine-mondstuk. Heeft een rechte metalen handvat, draagbare systeem extractie. Inbegrepen – extra mondstuk, het wassen van de muren, plinten.

Materialen
Metaal, plastic

De grootte van de nozzle (cm)
22х10

Kleur
Zwart, geel

Land
China

  Extra mondstuk. Een handig mechanisme van de winning. Klein formaat (125 cm).
  Het handvat is niet telescopisch. De frequente wijziging van de sponzen.

Ik heb een kat met lang haar, dus tijdens de strijd met de “wol vloeren” van de spons vaak moeten worden vervangen, maar het mondstuk is zeer gemakkelijk te verwijderen, en dit is een belangrijke plus.

MOP afzuigkap F– 010

Beste MOP met wringer voor de vloer wassen

d480a74fce772df4c10cdd9e3ab63e20 - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

MOP de pers rond de axis P– S36C – de beste MOP wringer voor de vloer wassen. Oogst bot met een mondstuk van microfiber en metalen handvat. Comfortabel om vast te houden, flexibeler om te gaan met complexe verontreiniging. Microfiber niet absorbeert het vuil in mezelf, de bijlage niet verliezen vorm, klaar om te serveren. Het hoofd draait rond zijn as, het verwijderen van een groot deel van de verontreinigingen.

De grootte van het mondstuk
8×8

Handvat
Niet telescopische

Land van herkomst
China

Gemaakt van een materiaal
Kunststof

  Klein formaat (124 cm). Betaalbare prijs met een hoge kwaliteit product. Draait rond de as, waardoor het efficiënt reinigen van de vloer in moeilijk te bereiken plaatsen.
  Slechts één sproeier.

MOP extractor gebruiken voor een lange tijd – het helpt bij het opruimen van het afval in de hoeken. Zoals het ontwerp, geeft het in de handen van de zoon die hij liefheeft om het Sleutelen en te helpen. De uitstekende ding is goedkoop.

Beste professionele MOP

5d2d49d5333d010dd43769644a9a601c - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Opmerkelijk Smart Microfiber met 2 mondstukken (droog, nat) is een MOP voor de vloer professional, wordt het gebruikt in ruimten die continue onderhoud van de netheid. Heeft een platform met Klittenband vastzetten van sproeiers die u toelaten om te verwijderen horizontale en verticale ruimte.

Nat reinigen door professionele sproeier geribbelde structuur (zonder huishoudelijke chemicaliën).

De stomerij is het handig om een gewone pijp, dat trekt stof aan. De erosie van de spuitmonden in een wasmachine of met de hand. Op de accu hun drogen is niet aan te raden – is geneigd om vorm te verliezen.

Land van herkomst
Zweden

Handvat, cm
180

Extra bijlagen
Er

Kleur
Blauw

  Lange levensduur (niet minder dan 2 jaar). Twee types van pijpen (voor de droge/natte reiniging). Grote schoonmaak platform (55 cm).
  Moeilijk proces zorg tips.

De beste MOP – wast schoon, houd het eenvoudig. Gevouwen – niet veel ruimte in beslag. Schoon te maken na gebruik snel.

Het beste model met microvezel

f45ec0a3ce3c76abcf3a4033feef20bf - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Populair Is de vloer te DWEILEN met microfiber. Vileda 3 Actie heeft verwijderbare hoofd staal polymeer coating. De basis van de tool in de vorm van een ovaal van kracht zijn op de kwaliteit van het zwemwater.

Het mondstuk is ontworpen voor het verzamelen van klein afval en schurende pasta kan gemakkelijk omgaan met de oude besmetting. Laat geen vuil en vlekken, microfiber gemakkelijk wringen. Duurzaam, heeft weinig concurrerende collega ‘ s.

Materialen
Staal, kunststof

Gewicht
0,5

De lengte van de nozzle, cm
28

Land
Italië

Polymeer coating
Er

  Effectief in moeilijk te bereiken plaatsen. Licht van gewicht (0.5 kg). Een lange garantie periode (1 jaar).
  Kunststof inzetstukken onbetrouwbaar.

Gebruik een MOP voor zes maanden, voldoende, wassen, schoon, droog geperst, kruipt onder de Kast, zodat het huis is schoner geworden.

Beste MOP met sproeier

0a7a6499f3fe339ab5bf95c0cc6e51e9 - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

ROVUS Spray MOP Mop – versie, geschikt voor elk type schoonmaak. Het is gemakkelijk, een spray fles, microvezel pad. Het handvat is eenvoudig gehouden in de palm van uw hand van dit model wordt aanbevolen voor gebruik van de mensen met zieke spin of jonge moeders.

Bij het kiezen van een model met een spray, let dan op het aantal pads in de kit – kies degene waar er minstens twee. Om de kwaliteit te controleren van de verstuiver – het moet niet worden opspattend water en verdelen het gelijkmatig op het oppervlak.

Gewicht, gr
750

Materialen
Staal, kunststof

Land
China

Kleur
Blauw

  Lichtgewicht en lange (120 cm). Heeft een watertank. Snelheid schoonmaak (20 minuten).
  Het mondstuk zit in de was.

MOP zeer tevreden! Makkelijk, handig, snel gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden, houdt het mondstuk vast.

De beste houten MOP

cfb0972d270c8db80f8aa4712002a1dc - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Rag MOP gemaakt van hout is niet geschikt voor alle vloerbedekkingen bij het schoonmaken met een emmer. Het wordt gebruikt voor het wassen van betegelde vloer, ten minste – van de houten vloer. Bij het kiezen van een tool, aandacht te besteden aan de handgreep – mag niet wiebelen in verschillende richtingen.

Materiaal
Boom

Mondstuk
Rag

  Gebruiksgemak en een lange levensduur. Een kleine prijs om te betalen. Milieuvriendelijk schoonmaken.
  Lage wendbaarheid. Handmatig uitpakken.

Hoe kies je een MOP voor het reinigen van vloeren

Een paar woorden over hoe om te kiezen van een MOP voor het wassen van vloeren. Moeten aandacht besteden aan het materiaal waardoor de tool.

  Kunststof en aluminium zijn comfortabel en reinigingsmiddelen gemaakt van microfiber en de spons is veel beter om het oppervlak te reinigen dan de rag en touw. De fabrikant speelt een rol – de beste opties die komen uit Duitsland, Zweden, China. Er zijn verschillen in functionaliteit: sommige modellen zal het uitvoeren van een spin met behulp van de hendel, de anderen in te knijpen met de hand. Het formulier is ingesteld op vlak zal niet verplaatsen van meubilair, want het zal beklimmen onder het bed en een slaapbank. Dikke wast beter dan vlak oppervlak, maar de bochten zijn moeilijk voor haar.

898c254466c7dbb484b8bb7cce00ea2b - MOP de vloer: die is beter, beoordelingen, hoe kies je en waar te kopen

Kwalitatieve moppen zijn stevig aan elkaar, dus vóór de aankoop de moeite nemen om te controleren hoe goed de bouten houden in het ontwerp. Als de bouten niet, kijk dan op de gewrichten-lijmen – ze moeten consistent zijn en mag niet tonen gaten of scheuren wanneer je druk op het lichaam.