vrouwengeheimen

08ac65e9cf876477bd241bdca487fdd8 - Modieuze prints voor tunieken dames
fashion

Modieuze prints voor tunieken dames

Praktische en veelzijdige tuniek is een belangrijk onderdeel van de garderobe van de moderne vrouw. Ze zijn comfortabel, goed gaan met een verscheidenheid van kleding, geschikt voor koude en warme tijd van het jaar. Elk seizoen de master mod het aanbieden van nieuwe materialen, stijlen, kleuren en prints voor tunieken. Laten we eens kijken wat de prints zijn het meest relevant in het komende seizoen.

De TOP 6 actuele prints voor tunieken

Belangrijkste kenmerken van het nieuwe seizoen — veel afwisseling, helderheid, en een creatieve benadering van traditionele motieven. De huidige trends zijn er zo veel dat het makkelijk is om een model te vinden voor elke gelegenheid, het type van het uiterlijk en vorm.

Strip

08ac65e9cf876477bd241bdca487fdd8 - Modieuze prints voor tunieken dames

Tuniek gestreept

Deze print is altijd in de mode, maar nu is het overal te vinden. Nog steeds relevant klassieke zwarte en witte strepen, maar ontwerpers niet moe om te experimenteren. In 2017, ze hebben een strip van verschillende breedte, oriëntatie en kleur. Een tuniek, smalle strook kan worden gecombineerd met een brede, horizontaal, verticaal en diagonaal.

Vet de natuur is om aandacht te besteden aan de dingen van felle kleuren. Vele mode-huizen aangeboden gestreepte prints koraal, mandarijn en blauwe tinten. Een andere nieuwe trend is delicaat pyjama stripe in zachte grijze, blauwe en groene kleuren.

Cel

753b4d613e1bcbeb650f723247406645 - Modieuze prints voor tunieken dames

Tuniek in een kooi

Als de strip is het meest vaak gevonden in het voorjaar en de zomer tunieken, de cel — permanente hit van het najaar-winter seizoenen. Maar deze regel heeft veel uitzonderingen, één van hen is een afdruk genaamd “hin”. Kleine cellen rijke kleuren op een witte achtergrond ziet er indrukwekkend uit en maakt een lente, verfrissende bui.

Een van de meest populaire soorten cellen blijft Scotch, de andere naam — “tartan”. Naast de klassieke rode kleur, de ontwerpers van het aanbod van andere kleuren, te experimenteren met de breedte. Traditionele geruite geschikt voor kantoor of een comfortabele casual stijl. Voor de zakelijke stijl is ideaal, de voor u gereserveerde cage “de Prins van Wales”.

Polka dot

a6091c4d8f0c93dbcee010234c7c8724 - Modieuze prints voor tunieken dames

Tuniek in polka dots

Dit romantische en vrouwelijke print voor een tijdje verdween in de schaduw, maar nu is hij terugkomt. Het kan elke grootte van kleine puntjes te grote cirkels. Zeer populaire klassieker monochroom palet. Te introduceren diversiteit kan een combinatie van erwten van verschillende maten. Ook kunt u dit combineren met het afdrukken op de andere, bijvoorbeeld met bloem. Relevante en levendige tunieken met verschillende gekleurde erwten.

Bloemen

652acbd8f8e6a318fa8b2abba16fc9c3 - Modieuze prints voor tunieken dames

Bloemenprint

Tijdloos patroon voor de lente-zomer seizoen. Maar elk jaar, ontwerpers proberen om te komen met iets nieuws en geven originaliteit een bekend motief. Hier zijn de top trends:

    abstracte bloemen vorm en tint, die wordt alleen beperkt door de verbeelding van de kunstenaar; realistische kleuren, vaak heldere kleuren; een donkere achtergrond, vooral zwart, donker blauw en bruin; kleine bloemen patroon op een vintage Victoriaanse sittah.

Etiketten

e6767f92a38829de0985d1f8711697e8 - Modieuze prints voor tunieken dames

De inscripties op tricotage

Het is een lichte trend van het komende seizoen. Vele mode-huizen gepresenteerd dingen met gedurfde uitspraken en slogans. De grootte van de letters en de lengte van de test kan van alles zijn. In aanvulling op de populaire slogans en andere tekst, logo ‘ s, elegante kalligrafische script, gesimuleerde krantenknipsels. De meeste vaak het is een zwart-wit tekening, maar in de populaire en kleurrijke letters. Het menselijk brein is zo ontworpen dat onbewust probeert te lezen en te begrijpen is geschreven. Daarom, tunieken met inscripties altijd de aandacht trekken.

Dier figuur

8040a79248d90449f8febd60050addeb - Modieuze prints voor tunieken dames

De Prints op de tuniek

Leopard, tiger, slangenhuid en andere dierlijke prints altijd al aangetrokken tot vet en glamoureuze vrouwen. Ze zijn nog steeds relevant en worden gebruikt op dunne en warme stoffen. In het nieuwe seizoen worden ze nog meer opvallend, als in combinatie met andere afdrukken of gebruik maken van kleur contrast. Ook kwam in de mode worden de beelden van verschillende dieren.

Andere populaire prenten van de afgelopen seizoenen zijn geometrische tekeningen, aquarel patronen, camouflage, optische illusies en Paisley. Zelfs de klassieke motieven dient nu dus geschikt voor avond-of glamour beelden.