vrouwengeheimen

1129848abd4edb4066c52963f8e8aa43 - Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen
stijl

Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen

Mixer met kom – een essentieel kenmerk in de keuken, Amateur-kok en zou graag om tijd te besparen. Koekjes, pannenkoeken en oliebollen, crèmes, omeletten en nog veel meer bereid veel lekkerder als ze gebruikt zijn.

Tijdens het mengen van de massa is verzadigd met lucht bubbels, het gerecht krijgt de gewenste fluffiness en smaak. Sommige kopers mixer en een blender. Het belangrijkste verschil is dat het eerste apparaat zwepen, en de tweede pulverizes.

In dit artikel vindt u nuttige tips hoe om te kiezen van een mixer in een kom. Review van de beste modellen 2019 – 2020 en de beoordelingen zal u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik hoop dat één van de voertuigen opgenomen in de TOP 3, zal bij u past.

1129848abd4edb4066c52963f8e8aa43 - Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen

Kenmerken van de mixer kom, of wat is in hun voordeel?

De belangrijkste voordelen van het instrument zijn:

  het gebrek aan aanwezigheid tijdens het koken; een grote capaciteit in vergelijking met manuele apparaten, een verscheidenheid van standen en snelheden.

Hieronder zullen we u helpen om te begrijpen wat het juiste model te kopen voor thuis. Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020 – dit alles leest u hieronder.

Een mixer met een kom beter, of hoe om te kiezen voor het huis?

Een van de belangrijke functies geïsoleerd:

Kracht

  • . Hiermee geeft u het tarief en ononderbroken werking en het volume van de optimale massa mengen. Hoe hoger de ratio, des te productiever de machine. Voor thuis-gebruik genoeg apparaten met 200-400 watt.

Het materiaal van de Beker en de zaak

  • . Populaire apparaten die gemaakt zijn van plastic of metaal, er zijn ook glazen containers. Echter, het materiaal is van korte duur, en de kleur van het lichaam uiteindelijk vervagen. Metaal is lang, maar de prijs is hoger. De glazen fles is doorzichtig, milieuvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken, maar onhandig in het gebruik vanwege de kwetsbaarheid.

Het volume

  • . Varieert van 2 tot 5 liter. Van invloed op de hoeveelheid van het product gemaakt in de tijd. Als u suggereren om te beginnen af van de grootte van de familie. Voor 2-3 personen ideale capaciteit 2-2,5 liter. Een vijf-liter apparaat is optimaal voor 6 personen of meer. Het is belangrijk om te overwegen: nuttig volume met 20-25% lager dan de door de fabrikant opgegeven.

Mondstuk

  • . De set van mixers hebben kloppers en haken. De laatste zijn gemaakt van plastic of metaal, kunststof. De tweede optie is meer praktisch. De kloppers zal van pas komen als zweepslagen vloeibare producten ( eieren, room). De haken zijn ontworpen voor het kneden van het zwaar deeg.

– Modi en een aantal snelheden

  . Binnenlandse voertuigen van 2 tot 10 snelheden. Het is niet aangeraden om te kiezen voor een mixer met 5 snelheden en hoger. De prijs hoger zal zijn en de productiviteit zal niet veranderen. De populairste modellen zijn beschikbaar met 2 standen: turbo en de hartslag. De eerste keer dat het toestel draait op maximum snelheid, en de tweede geeft de mogelijkheid om alternatieve periodes van de werking van de mixer.

TOP 3 mixers met kom

Ik raad je aan om aandacht te besteden aan de “Ranking van de beste mixers met de schaal in de modellen 2019 – 2020. Het is, met inachtneming van de aanbevelingen van klanten en vergelijk de technische kenmerken van de apparaten voor op de markt van huishoudelijke apparaten.

3: Bosch MFQ 3555

Een budget-model met power 350W mixer 5 snelheden en een draaiende kom. Een kleur – wit. Om de mixer in de kit zijn de standaard tips. Heeft een vrij lange kabel 1.4 m.

ee6dbf58d63c02ce091ca395020c6457 - Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen

Kenmerken

Type
Stationaire product

Kracht
350W

Het volume
2.7 l

Materiaal behuizing producten
Hoge sterkte kunststof

Mondstuk
Klop, haken

Bovendien
Pulse-modus

Voors, tegens

  lage kosten; stil in gebruik; de optimale verhouding van prijs en kwaliteit.
  • geen beschermkap; het gebrek aan macht.

Beste review

Met behulp van een mixer 6 maanden. Zeer eenvoudig te gebruiken. Vaak gekookt in dit beslag voor pannenkoeken en gebak, het verslaan van de eieren. Het is genoeg voor het dagelijkse koken. Het snoer is lang! In een kleine keuken waar sprake was van een gebrek aan stopcontacten is erg handig. Compact en niet luidruchtig. Er is duitse kwaliteit.

2: Supra MXS 521

Compact apparaat dat een volwaardige deelnemer in de beoordeling. Werkt op hoge snelheid en heeft een knop voor snelle bit verandert. Alleen gepresenteerd in de kleur wit. Perfect voor het maken van sauzen, slagroom, eiwitten test.

7b58df53b40fe95736b5d255bc86997a - Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen

Type
Stationair apparaat

Kracht
500W

Het volume
1.2 l, niet draaien

Het materiaal van de vervaardiging
Kunststof

Mondstuk
Corolla voor zweepslagen, haken voor de test

Bovendien
Turbo

Voordelen, nadelen

Samen met de lage prijs, het apparaat wordt gekenmerkt door compactheid en hoge macht. De turbo modus maakt het koken gemakkelijker maken. Echter, vanwege de geringe afmetingen kun je koken in grote volumes.
Supra MXS 521

Apparaat van hoge kwaliteit voor heel weinig geld. Mixer gelukkig. Het is klein, maar genoeg voor mij. Alle beats en mixes klap!

1: Sinbo SMX 2743

Geweldige mixer met een grote bak van roestvrij staal. De uitvinding heeft betrekking op planetaire type tegelijkertijd draaien de container en het mondstuk. Een populaire helder rode kleur. Het mengen van een groot aantal producten per cyclus. Wanneer werken niet trillen gestaag en stevig op het oppervlak als gevolg van de met rubber beklede voeten.

dc1589ace7535bc4c8667df7f233f5d6 - Mixers met schaal – review van de beste modellen 2019 – 2020, beoordeling, beoordelingen

Type
Stationaire

Kracht
800W

Het volume
4.8 l, draait

Zaak materiaal
Duurzaam kunststof

Mondstuk
Kloppers voor zweepslagen, haken

Bovendien
Pulse-modus

De voors en tegens

De lijst van voordelen van het apparaat zijn passende prijs in vergelijking met hoog vermogen en duurzame behuizing. Op hetzelfde moment, het apparaat is enorm en neemt ruimte in beslag, heeft een korte snoer 1m. Merk op dat de nadelen kompensiruet de lage ruis wanneer het werken.
Advies

Voor het kopen van de mixer voor een lange tijd te lezen op verschillende bronnen op het Internet. Heb geen spijt van de keuze een beetje. In één keer de grote deeg. Snelheid op het apparaat veel, is perfect. Laatste mixer het deeg niet demasiados op de randen en nog een beetje klonterig, nu geen probleem. Redelijk luidruchtig, niet vervelend. Met alle taken omgaat. Aan te raden!

De finale tafel van de kenmerken

Uiteindelijk beslissen welke mixer met kom beter, help je de tabel:

Vermogen (W)
Volume (l)
Container materiaal
Roterende capaciteit
Extra modi

Sinbo
800
4,8 l
Metaal
Ja
Pulse

Supra
500
1.8
Kunststof
Geen
Turbo

Bosch
350
2.7
Kunststof
Ja
Pulse