vrouwengeheimen

32d57b3c374f7656b750e94942f6b6da - Methodes voor de preventie van diabetes type 2
stijl

Methodes voor de preventie van diabetes type 2

Diabetes is steeds de pest van de 21ste eeuw, meer en meer mensen zijn op het risico van de ziekte. Het voorkomen van diabetes type 2? Zal je vertellen over de 7 simpele gewoontes die je zal helpen om een aanzienlijke vermindering van het risico van ziekte.

Wat is het gevaar?

Type 2 diabetes is een van de meest voorkomende ziekten van onze tijd, die zei zelfs dat er sprake is van een niet-besmettelijke epidemie van diabetes. Het gevaar van de ziekte ligt in het feit dat het de derde meest voorkomende oorzaak van overlijden. Daarnaast diabetes kan leiden tot blindheid, gangreen van de ledematen, een kritische verhoging van de bloeddruk. Diabetes is een ongeneeslijke, dat is waarom zo veel belang wordt gehecht aan preventie van de ziekte.

7 methoden van preventie

Om te voorkomen dat diabetes type 2 diabetes of op zijn minst aanzienlijk verminderen het risico van ziekte zal helpen correctie levensstijl en het ontwikkelen van gezonde gewoontes. Dit gebeurt niet in één dag, maar een gezonde levensstijl geleidelijk vermindert het risico van ziekte en vergroot het productieve leven van een persoon. Nu al moet beginnen met preventie van diabetes om hun levensstijl te veranderen door de uitvoering van de volgende gewoontes:

Om water te drinken. Ons lichaam heeft een constante toevoer van water water is een kwaliteit van de stofwisseling, de spijsvertering en de werking van vitale menselijke systemen. We moeten leren om te drinken van schoon water. Thee, koffie en vruchtensappen niet tellen, hun lichaam ziet als voedsel. Je nodig hebt om een glas water te drinken op een lege maag in de ochtend en dan voor elke maaltijd.

32d57b3c374f7656b750e94942f6b6da - Methodes voor de preventie van diabetes type 2

Sport als preventie van diabetes om te beginnen met bewegen. Diabetes – een direct gevolg van overgewicht. Je moet leren hoe om te leiden van een zittend leven, het verminderen van het gewicht van het lichaam en het niet toestaan van het oversteken van de normale grenzen. Ideaal, moet u elke dag minimaal 30 minuten te gaan in de fysieke activiteit, fitness, yoga, cardio. Het is aanbevolen om een verhoging van de totale activiteit van, bijvoorbeeld, het vervangen van de Lift de trap te verlaten en in de auto op weg naar huis of naar het werk 1 halte te vroeg. Als het lichaamsgewicht al is overschreden, is het nodig een programma te ontwikkelen met de trainer. Aan het volgen van de cholesterol. De toename van cholesterol veroorzaakt veel onaangename gevolgen, waaronder draagt bij tot de ontwikkeling van diabetes. Norm van cholesterol in het bloed stijgt met de leeftijd, voor meisjes van 20 tot 30 jaar – van 3, 1 5, 1 mmol/l, en in de 50 jaar van 4 tot en met 7, 3. Cholesterol leidt tot aderverkalking, beroertes, zodat je nodig hebt om regelmatig te controleren deze indicator, het geven van een Algemene analyse van het bloed ten minste eenmaal per kwartaal. Rustig is. Emotionele spanning veroorzaakt een verhoging van de hormonen en de glucose in het bloed. Systematische ervaringen kunnen leiden tot het ontstaan van diabetes. Om te voorkomen dat de ziekte die u nodig hebt om te leren om hun emoties te beheersen, niet om te maken en niet om de ervaring van stress, misschien moeten herzien uitzicht op een van de situaties en het vinden van de positieve in elke situatie. Om de vezels in het dieet. Goede voeding is de belangrijkste barrière voor diabetes. Het menu moet een voldoende hoeveelheid van de vezels moet u eet elke dag groenten, peulvruchten, volkoren brood, fruit met een laag suikergehalte. Dagelijks moet je eten minstens 1 portie van deze producten is een geweldige aanvulling op de preventie van diabetes type 2.

14fc4eeade1c5a4baa9a336943087df2 - Methodes voor de preventie van diabetes type 2

De afwijzing van hoog-calorie voedsel Weigeren van een hoge calorie maaltijden. Degenen die consumeren van hoog-calorie voedsel, grote stappen voorwaarts gaan, om diabetes type 2 diabetes. Als het lichaam niet de tijd hebben tijdens de dag door te brengen op alle naidennye calorieën, als gevolg van hun overtollige invloed op het lichaamsgewicht. Vermijd hoog-calorie voedsel, licht verteerbare vetten en koolhydraten. De winkel moet de voorkeur geven aan voedingsmiddelen met een lage glycemische index. Noodzaak voor het leven, niet tijdelijk, om te leren om te leven op 2000 calorieën als sedentaire levensstijl en 2500-3000 met regelmatige lichaamsbeweging. Let op uw gewicht tijdens de zwangerschap. Vrouwen in de positie moet toezicht houden op hun gewicht en om te voorkomen dat de vrucht woog meer dan 4, 5 kg. Vrouwen die het negeren van de aanbevelingen van een arts, zijn in gevaar. Je moet de berekening van uw ideale lichaamsgewicht en proberen om op gewicht te blijven in de norm. Omdat overgewicht is de belangrijkste oorzaak van diabetes type 2 en dus start de preventie is het nodig om het gewicht aan de normen.