vrouwengeheimen

f04a05096fa2d2eae0f328e21c0d15bd - Manieren om te verwijderen van sporen van acne
stijl

Manieren om te verwijderen van sporen van acne

Een mooie huid is de droom van ieder meisje. Maar wat als na acne vlekken, die zo opvallend? Hoe om zich te ontdoen van sporen na acne? Tot de redding komen van een verscheidenheid van maskers die je thuis kunt doen met producten uit de koelkast of medicijnen van de apotheek. Deze tools zijn veilig, effectief en niet van de lege portemonnee.

Sporen na acne is een veel voorkomend verschijnsel. En als het puistje kan gaan Voor een paar dagen, de vlek kan blijven voor maanden, afhankelijk van het huid type. De oorzaak van de merken is ongepast dat de zorg van de huid. Hun uiterlijk is gemakkelijker te voorkomen dan om zich te ontdoen van hen. Om de huid werd achtergelaten met littekens en vlekken, is het noodzakelijk om het desinfecteren van de huid bij acne en niet pop-zits op hun eigen. Als de vlek is er al, dan kunnen ze worden op verschillende manieren aanpakken.

Schoonheidsspecialiste diensten

f04a05096fa2d2eae0f328e21c0d15bd - Manieren om te verwijderen van sporen van acne

Laser reinigen

Een professionele schoonheidsspecialiste zal adviseren drugs te verwijderen sporen van puistjes en te reinigen van de huid. Als er littekens en vlekken van langdurige en uitgesproken, moet u mogelijk professionele behandelingen:

Laser reinigen

  • – duur, maar zeer effectieve manier om de strijd tegen vlekken en littekens van acne.

Chemische peeling

  verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen en stimuleert de vorming van nieuwe gezonde lagen.

Beide van deze procedures vereisen dat de vastgestelde periode van herstel en worden alleen gehouden in de herfst of de winter, wanneer de zon is niet actief.

Crème

Cosmetica fabrikanten bieden een breed scala van producten voor de onzuivere huid, en het wegwerken van vlekken. Ook apotheken medicijnen verkopen, is in staat om het lichter te maken plekken. Voor de toepassing noodzakelijk is voor het raadplegen van een apotheker.

Zelfgemaakte masker

Bestrijding sporen na acne, kunt u onderhouden van thuis. Hiervoor zijn er een groot aantal van de recepten van de maskers. Selecteer een van de favoriete in de strijd.

  • Mix het eiwit met 2 theelepels citroensap. Om de oorzaak putjes op de aangedane plekken of over het hele gezicht. Dit masker is perfect verheldert de huid, verstevigt en vitaminiziruet. Na 15 minuten spoelen met water. Help

Masker op basis van klei.

  • Bijvoorbeeld deze: 0, 5 eetlepels. van witte klei, 2 theelepels citroensap en een weinig water te mengen tot een dikke zure room. Breng het masker aan op probleemgebieden en vervolgens gewassen uit na 15 minuten. Goed verlicht plekken citroen, komkommer, peterselie, bouillon.

Sap of bouillon

  • veeg het gezicht van de ochtend en de avond. De apotheek kan kopen

Cosmetische paraffine.

  • Het gesmolten in een kleine container in een waterbad en toegepast met een wattenstaafje probleem gebieden. Wees voorzichtig dat u zich niet verbrandt. Het afgekoeld was is verwijderd. Het kan meerdere malen worden gebruikt. Vóór het aanbrengen van de wax en de huid moet smeren met crème. Deze methode is niet geschikt voor degenen die op het gezicht netwerk van bloedvaten.

Masker met honing en kaneel

  • genomen in gelijke delen, perfect verheldert, exfolieert en verfrist de huid.

Apple cider azijn

  • – de perfecte cosmetische. Bij gebruik moet worden verdund met water in de verhouding 1:3. gebruik de oplossing als een toner elke ochtend.

Masker van brouwsels.

  Brouwsels gekocht bij een apotheek, een mix met witte klei (1:1) en druppelsgewijs toevoegen van de waterstofperoxide.(3%). Het mengsel werd toegepast op de vlekken van acne, en na 10 minuten spoelen. Ideaal, na dit proces wordt de huid met een mengsel van een tinctuur van calendula-en aloë-sap en breng de crème. Alle ingrediënten voor dit masker mag alleen worden gekocht bij de apotheek. Breng met een gevoelige huid.

En nog steeds, de beste manier om te vechten tekenen van acne – preventie van acne en een goede huidverzorging.