vrouwengeheimen

ffa26b4b223d24d1762d93e2df499fcd - Luxe uitstraling: vitamine E voor een wimper groei
stijl

Luxe uitstraling: vitamine E voor een wimper groei

Lange en dikke wimpers droom van elke vrouw. Iemand begiftigd vanaf de geboorte met een expressieve look, en iemand heeft om werk te maken van de droom een werkelijkheid. Zal je vertellen dat het geheim van het bereiken van de weelderige wimpers met vitamine E.

De rol van vitamine E voor een wimper groei

ffa26b4b223d24d1762d93e2df499fcd - Luxe uitstraling: vitamine E voor een wimper groei

De vitamine E capsules

Wimpers ondergaan niet minder een belasting van make-up dan haar. Hoewel in het verleden vrouwen de neiging zorgvuldig. Wimpers hetzelfde haar, die bepaalde zorg.

Decoratieve cosmetica, lijm voor valse wimpers, en tools voor het verwijderen van make-up, permanenten – de test is niet eenvoudig. Geef niet wimpers te verliezen vitaliteit helpt vitamine E (tocoferol).

Vitamine E voor wimpers speelt een belangrijke rol. Zonder dat is het onmogelijk om de ogen kijken breder, en expressievere. Tocoferol versterkt haarfollikels, voorkomt het verlies van wimpers, zorgt ervoor dat ze groeien meer actief. Na tien dagen van het gebruik van vitamine E voor de wimpers is een opmerkelijk resultaat. De bestaande haren sterker, hun lengte zal toenemen, zal er een nieuwe trilharen.

Het gebruik van vitamine E voor de wimpers

Tocoferol is verkocht in elke apotheek, de prijs is zeer betaalbaar, laat mij deze vitamine kan elke vrouw. Lash zorg met de toepassing van vitamine E is niet meer dan een minuut. Het moet slechts drie stappen:

Het is noodzakelijk om doorboor de capsule met een pin-vitamine. Knijp de vloeistof vitamine voor schone kwast of een borstel voor de wimpers. Verspreiden tocoferol langs de gehele lengte van de bovenste en onderste wimpers. Wimpers moet schoon zijn, zonder een spoor van make-up.

Deze procedure is voldoende om dit te doen een keer per dag voor het slapen gaan. Als de oogleden zijn gevoelig voor oedeem, een uur na het aanbrengen, vlek, de wimpers met een papieren handdoek om te voorkomen dat op de ochtend van de verschijning van wallen onder de ogen. De cursus duurt ongeveer 20-30 dagen. Het interval tussen de gangen mag niet korter zijn dan een maand.

Castor-olie en vitamine E voor de wimpers

a8c961e32273abbded40ae56b80cb7d7 - Luxe uitstraling: vitamine E voor een wimper groei

Castor olie voor de wimpers

Castor olie wordt actief gebruikt voor de haargroei en is zeer succesvol. Niet minder effectief te gebruiken castor olie voor wimper groei. De “bom” blijkt, als je twee actieve bestanddelen: vitamine E en castor olie. Dit Duo wordt aanbevolen voor zeer zwak, dun en broos wimpers. Door de manier, voor de wenkbrauwen, het is ook mogelijk om toe te passen.

Castor olie fungeert als een activator van de stimulatie van de cellen. Het helpt bij het herstellen van het collageen dat maakt de wimpers dik, en expressievere.

Castor oil wordt verkocht in de apotheek, komt in een klein flesje. In schoonheid is gevonden castor olie in een handige tube met een borstel die gemakkelijk om de olie te verdelen over de hele lengte van de wimpers.

De verhoudingen van castor olie en vitamine E voor een wimper groei moet voldoen aan het volgende: een theelepel van castor olie een capsule van vloeibare vitamine. Voordat castor olie toe te voegen tocoferol, de olie moet worden verwarmd in de magnetron gedurende vijf seconden. Het moet lauw, maar niet warm. Alleen dan kun je het toevoegen van vitamine.

Maskers voor de groei van de wimpers met vitamine E:

Recept voor verzwakte wimpers:

   • 1 capsule vitamine E, 1 theelepel castor olie, 1 capsule van vitamine A.

Bedrag van de ingrediënten genoeg voor wimpers en wenkbrauwen. Recept voor wimper groei:

   • 1 capsule vitamine E, 4 druppels van castor olie, 4 druppels van burdock olie.

Het recept tegen het verlies van wimpers:

   • 1 capsule vitamine E, 6 druppels arganolie.

Recept voor gezonde wimpers:

   • 1 capsule vitamine E, 4 druppels van lijnzaad olie, 4 druppels van castor olie.

Het recept voor de preventie van het verlies van wimpers:

  • 1 capsule vitamine E, 4 druppels van druivenpit olie, 4 druppels lijnolie.

Feedback over het gebruik van vitamine E voor de wimpers

c13267cb8e06f11842b8893d14880b8a - Luxe uitstraling: vitamine E voor een wimper groei

Mooie lange wimpers