vrouwengeheimen

96b84250789143aa120f3a6d8d51be9a 1024x769 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen
stijl

Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Elke dag zorgen we dat ons huis bestellen en comfort. Maar, het leven in de stad, we hebben om te ademen van de stof uit de uitlaat en verontreinigd afval hergebruikt. Helaas, we doen niet genoeg aandacht besteed aan de zuiverheid van de lucht die wordt ingeademd dagelijks.

Hoewel vandaag de dag, dankzij de technologische vooruitgang, is het mogelijk om gemakkelijk zich te ontdoen van schadelijke stoffen, ziektekiemen en bacteriën die in ons lichaam en brengt onherstelbare schade.

96b84250789143aa120f3a6d8d51be9a - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Waarom moeten we de lucht reinigen?

Natuurlijk, de filtratie en zuivering van de lucht die nodig zijn in elke kamer. Kleine kinderen, mensen met een ziekte van de ademhalingsorganen, en zelfs alleen maar een gezonde volwassen persoon moet inademen van schone lucht. Luchtreinigers en luchtbevochtigers te verwijderen van het terrein, waar we elke dag, stof, bacteriën, virussen, haren en geuren. Alle bovenstaande negatieve invloed op ons immuunsysteem en we zijn verplicht om zichzelf te beschermen in overeenstemming met hun mogelijkheden.

4ad3a1661c22957e8f5bc199bf4ce959 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Wat is beter: lucht wassen of air cleaner?

Met de reiniging en desinfectie van de lucht zal doen een groot werk op beide toestellen. Om de beste te kiezen, die u nodig hebt om kennis te maken met de kenmerken en feedback over het instrument.

7f96e41069435c65b4e1cbeae4e3df49 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Wassen betrouwbare en praktische. Met de automatische modus, maar geen filters. Werkt geruisloos. Het belangrijkste nadeel is de beperkte capaciteit en het vochtgehalte.

Luchtreinigers met een grote capaciteit, functionaliteit en filters. Maar ze moeten regelmatig worden vervangen.

Hoe kies je een luchtreiniger?

Bij het kiezen luchtreiniger in de eerste plaats aandacht besteden aan de macht, filtratie en vocht. En dan de algemene en design.

  Functionaliteit. Type van vocht. Onderhouden en macht. Filteren. Het toestel van de air cleaner.

Functionaliteit

Het kiezen van een luchtreiniger in huis, mensen vaak aandacht te besteden aan de filters en extra functies: ionisatie de lucht is gevuld met gezonde ionen), aromatisatie (vult de lucht met aangename aroma ‘ s), vochtinbrengende.

29d90a7acc18ba8c2f2d753fd5817f35 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Vocht

Kortom, er zijn stoom en ultrasone type bevochtiging. Het is vooral belangrijk dat de functie werkte regelmatig in de kinderkamer. Of als een familie van astmapatiënten en mensen met een Allergie.

Onderhouden en macht

De keuze van deze parameters is afhankelijk van de oppervlakte van de woningen. Dienovereenkomstig, hoe groter de kamer, hoe meer vermogen de verworven eenheid. Het standaard model heeft betrekking op personen van 15 tot 70m2.

Filteren

Elk model heeft een pre-filter. Ze zijn in staat om grote deeltjes en beschermt het apparaat tegen verstopping. Gemakkelijk te reinigen met een gewone stofzuiger. Er zijn apparaten die in staat zijn zichzelf waarschuwing die ze nodig hebben om te worden gereinigd.

Apparaat lucht cleaner

Een verplicht attribuut van de air filter cleaner. Het is het belangrijkste werk van het apparaat. Vaak zijn in één apparaat combineren 2-3. Welke te kiezen, alleen u kan beslissen. Uitgaande van het feit van wat de kamer zal worden door het apparaat gebruikt wordt en voor welk doel.

Sommige modellen die bedoeld zijn voor het reinigen en bevochtigen van de lucht, uitgerust met een reservoir voor het water. Gebruik gewoon kraanwater en verschillende smaken of geneeskrachtige kruiden.

Luchtreiniger voor appartementen en huizen: een waardering van de beste 2019 – 2020

Huisvrouw, met hun eigen luchtreiniger voor huizen en appartementen genieten van een vochtige en schone lucht in uw huis. En voor degenen die het gaan kopen assistent, hebben we een rating van de beste 2019-2020.

  Bork Venta Xiaomi Ballu Boneco Daikin Panasonic Sharp

Beschouw hen in detail:

Bork

b0287751017e2cd21c48cbfd93ca18b4 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Air cleaner Bork А802 eigenschappen split-level lucht-reiniging systeem kan gemakkelijk omgaan met bacteriën en virussen. Verdampt lucht door natuurlijke verdamping van water, het creëren van de perfecte sfeer en comfort. Op het meubilair blijft wit neerslag. De lucht wordt zeer aanbevolen door medische professionals, zelfs kinderen en dieren.

Het apparaat is eenvoudig te bedienen aanraakscherm geeft de vereiste parameters en de luchtvochtigheid in de kamer. Uiterlijk past in elk modern design. De case is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, en het water is eenvoudig en makkelijk te gebruiken.

Specificaties:

  Power – 23 W; Max. bevochtiging – tot 600 ml/uur; water Tank – 4.2 ltr.
  Maakt de lucht een gezonde Hydratatie

Luchtbevochtiger luchtreiniger Bork we graag. Mooi, modern design, makkelijk te gebruiken. Elektriciteit besteden weinig. Rustige, in het bijzonder bij lage snelheid. We meestal beoordelen met 4 uit 5. Is te doen in 2. Van speciale voordelen, geïdentificeerd mij, beter voor de gezondheid. In het voorjaar als gevolg van allergieën tot bloei ik constant het krijgen van een stem. Na de verschijning van de bevochtiger mijn stem niet krijgen nooit. Als ik wist, dat helpt bevochtiging zou hebben gekocht. Het raam kijkt uit naar de baan, dus veel vliegen stof. Hoe we er ooit leefden zonder dat de luchtbevochtiger. Batterijen in de winter droog. In het Algemeen wil ik het kopen van nog een luchtbevochtiger in de andere kamer, alleen goedkoper, genoeg een dure.

Venta

11cb5d22546c5a2f372eed601fdf699c - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Duitse luchtreiniger en luchtbevochtiger Venta LW15 om te gaan gelijktijdig met twee functies: bevrijdt de lucht van schimmelsporen en verschillende bacteriën, en het hydrateert onmiddellijk. Extra vocht – een handige functie, omdat elke ongewenste deeltjes is uitgewassen, niet de afwikkeling weer op de meubels en vloeren. Daarnaast zijn extra ontsmetting van de lokalen.

Het apparaat voert de functie van een inhalator en een smaak. Afhankelijk van welke vulling u kiest, het systeem venta biedt consumenten een keuze uit drie soorten parfum:

  curatief; restauratieve; rustgevend.

Het apparaat perfect past in het interieur van een kleine kamer. Het filteren gebeurt in het water, in de kamer er een muffe geur. Het apparaat verbruikt weinig energie, maar vocht is 20 m2.

Technische eigenschappen:

  Power – 4 watt; Vochtinbrengende de oppervlakte van de kamer is 20 m2; water Tank – 5 liter.
  Stille modus Gemaakt in Duitsland schijnt Licht in het donker

Ten eerste het apparaat werkte prima, rustig. De luchtvochtigheid in de winter is gestegen tot 45-50%. Nu met de vochtigheid is ook geen probleem, maar af en toe dat het apparaat begint te stampen, vooral vervelend in de nacht. Moet twist, draai, ingesteld. Meer recent onder het blijft altijd de plas, waar het vandaan komt, dat hebben we nog niet bedacht. Op carry in service center (nog) niet mogelijk. Het bleek dat hij in een andere stad. Maar nog steeds onze aide 4 en ik beveel het, het bespaart ons een zeer droge winter met Centrale verwarming.

Xiaomi

90fcd551a69dcefe4b60d0be29dd6b78 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Luchtreiniger Xiaomi − Luchtreiniger SmartMi OORSPRONKELIJKE functies ademend gaten in staat is van het trekken van de lucht uit elke hoek van de kamer. Reinigt stof, haar en elke vorm van vervuiling. Verwijdert van de kamer formaldehyde, benzeen en andere schadelijke stoffen. Geschikt voor het produceren bijna 10.000 liter schone lucht per minuut.

Het elegante design en de touch panel is het mogelijk om de modus te veranderen, snelheid van filtratie van lucht en andere benodigde parameters.

Specificaties:

  Power – 31W; Hydraterende het gebied van de kamer 29 m2; schoonmaken Snelheid – 330 m3/h.
  Eenvoudig in gebruik, goede Kwaliteit straalt Licht in het donker
  Prijs Ruis

Het appartement is klein, ongeveer 50 vierkante meter, viel de keuze op Xiomi, op het eerste gezicht, het lijkt mij, als de lucht in de ruimte is veel schoner, toen keek ik de filter na een paar dagen, het was meteen grijs. Het filter werkt prima, er is een licht-indicator die de mate van luchtverontreiniging, het beheer van de huisvesting en op afstand vanaf elke gadget, rustig het apparaat is in de nacht-modus. Betaalbare prijs, meer − en-doodt geuren gebrande eieren in de pan, sigaret roken. Slapen veel beter.

Ballu

e4c5ef6b2668318f823ca5bd21d0982b - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Voor thuis-air cleaner Ballu Ap−150 biedt de functies die u nodig hebt in de hoge kwaliteit van het ontsmetten van de lokalen. 4 modi, de indicatoren opgenomen die de werking en de capaciteit van het apparaat. Reinigt de lucht van stof, haar, bont en allergenen. Biedt voordelige nacht modus voor 8 uur. Het beslaat een oppervlakte van maximaal 20 m2.Specificaties:

  Power – 37 W; Vochtinbrengende de oppervlakte van de kamer is 20 m2; voeding – voeding 220-240V – 50 Hz.
  4 de snelheid van de ventilator om te Gaan met grote deeltjes
  Niet gevonden

Luchtreiniger voor een aantal maanden, kan niet zeggen dat in een straal van een halve meter van het er is geen stof (de attractie is hij zwak), maar de filter kan worden gezien, zijn de resultaten van hun werk. Het apparaat is onder de baby ’s wieg, werken van’ s morgens tot ‘ s avonds, in de modus ik het werk is onzichtbaar (bijna stil) stand II geluid merkbaar. Natuurlijk zal het apparaat niet in de plaats van de procedure ventileren van de ruimte, maar in het koude seizoen en als een lokale luchtzuivering kan een trouwe bondgenoot in de strijd voor schone lucht.

Boneco

149ddc6de01320a5a489650825637463 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

De luchtreiniger van het stof in het huis Boneco 7135 moderne en elegante ontwerp, zodat het perfect past in elk interieur. Het touchpad kunt u eenvoudig beheren van het apparaat met behulp van de eenvoudige aanraking van de vingers. Het water in het toestel is pre-verwarmd, het verhogen van de verdamping.

De ingebouwde timer kunt u de gewenste tijd van de werking van de unit. De zuiveringsinstallatie is vrijwel stil en vereist geen speciale zorg. Hij zal u informeren dat het tijd is om te reinigen.

Specificaties:

  Power − 130 W, inhoud waterreservoir 6.5 l; Hydraterende het gebied van de ruimte – 60m2.
  Ingebouwde hygrometer Handige watertank
  Duur filter afmetingen

Belangrijker nog, het microklimaat in de kamer is te verbeteren, na een droom, geen keelpijn, actieve assistent tijdens de behandeling van de kinderen. Kinderen, als ziek, niet minder (dat is moeilijk met een bezoek aan de tuin), dan in ieder geval alle soorten van de infectie sneller en vaak zonder medicatie. Onze behandeling bestaat uit beluchting (dag) wetting (nacht) en drink veel van vloeistoffen. De omstandigheden toe te voegen aan de inademing vernevelaar Microlife. De luchtbevochtiger helpt om te genezen van kinderen bij verkoudheid en virale ziekten.

Panasonic

05b25c49b4a626a98fde664e7ccf8b7b - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Nieuwste technology air purifier Panasonic F−VXV70 bijdragen aan het creëren van comfort en gezelligheid in huis. Geschikt voor het verwijderen van stof, deeltjes en haren van huisdieren uit de moeilijk te bereiken hoeken. De Economy-modus kun je een limiet instellen op de tijd van de werking van de unit in reactie op de behoeften en verlangens.

In staat zijn om de bescherming van de gezondheid, het elimineren van schadelijke stoffen en elementen in de ruimte. Loopt bijna geruisloos. Modern design, zeer compact, past in iedere kamer. Ideaal voor gezin met jonge kinderen en dieren.

Specificaties:

  Energieverbruik − 70 W, inhoud waterreservoir 3.4 l; Area service 52m2.
  De levensduur van de filters Automatische bediening

Het werkt goed, hydrateert, zuivert de hoop, maar de prijs van de filters over de top! Als ik dat deed, zou ik niet kopen dit model! Naast de look, de fabrikant heeft veranderd het model line-up, de reeds beschikbare modellen is het niet, het meest waarschijnlijk, al snel de filters van de verkoop zal worden verloren.

Scherp

052250dc785eea75ff40f9b3cf6a6d4a - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Scherpe KC840E in staat is om te elimineren verspreid via de lucht van stoffen en micro-organismen die een negatieve invloed kunnen hebben op het lichaam. Reinigt de lucht van verschillende allergenen, stof, bont en geuren. Onderhoudt het saldo van de positieve en negatieve ionen met een hoge kwaliteit van processen.

Specificaties:

  Max. het tarief van het bevochtigen van lucht − 450 ml/uur; de Capaciteit van de watertank 3 liter; op Gebied van service – 26m2.
  Geruisloze Design
  Dure verbruiksgoederen

We zijn tevreden met de aankoop. Het huis was veel frisser. Ik heb allergieën en we hebben een kat, ik niezen. Zo − niezen echt gestopt. Soms zet de kachel, nu de kamer is benauwd gebeurt gewoon niet. Gebruik de maand, de stof was veel minder, maar toch. Denk dat dit een van de beste deals in de markt.

Daikin

fa7f433b0166a582ec1cd3e06b5490f4 - Luchtreiniger voor appartementen en huizen, en een waardering van de beste 2019-2020, wat en hoe te kiezen

Assistent voor thuis Daikin MCK75J reinigt de lucht en tegelijkertijd hydrateert. Grote baan met de pluis, pollen, bacteriën, haren en andere schadelijke stoffen. Verwijdert het huis van de rook en de geur van de dieren.

Uitgerust met een afstandsbediening − veel gemakkelijker te gebruiken. Het display wordt bewaken het niveau van het water in het apparaat, vochtigheid en energieverbruik. Paneel vervangen, modern design, perfect passen in elk interieur.