vrouwengeheimen

026ac4caa7f301c20f5c853b16720ae7 1024x657 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen
stijl

Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Ouders van jonge kinderen wordt steeds populairder als een luchtbevochtiger voor de baby. Een waardering van de beste 2019 – 2020-modellen zal u toelaten om te kiezen van de optimale functionaliteit van uw apparaat en de kosten. Een belangrijke vraag om te onderzoeken of het apparaat als geheel, gunstig voor het kind?

Hieronder zullen wij de vragen beantwoorden.

Wat is een luchtbevochtiger?

Luchtbevochtiger – een apparaat dat wordt gebruikt voor het brengen van het vochtgehalte van de ruimte naar de optimale waarde. Bepaalde apparaten uitvoeren van de functie van filteren, en vullen de lucht met een aangename geur, de negatieve ionen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam.

Het apparaat werkt op een eenvoudig principe:

  geïntegreerd in de behuizing van de bevochtiger ventilator zuigt de lucht uit de kamer, verzendt deze naar de filtratie-unit; voor pre-filtratie van de ruimte verwijdert grote stofdeeltjes; kleine deeltjes van verschillende micro-organismen reinigt het filter van de elektrostatische type; het laatste element van de filtratie-unit fungeert als een koolstof filter, het zuiveren van het passeren van het de lucht van schadelijke gassen, onaangename geuren; het hebben van een filtersysteem wordt de lucht in het blok waar de verzadigde damp van vocht.

In het ontwerp van het apparaat, naast de bovengenoemde elementen, een sensor schakelt automatisch het apparaat uit als het waterpeil te laag is.
Het belangrijkste criterium voor de scheiding van verschillende types van apparaten – een methode van het vormen van een vochtige:

Traditionele

  • het water verdampt is natuurlijk zonder verwarming;

Stoom

  • een apparaat dat werkt op het principe van een gewone ketel;

Ultrasone

  populair vandaag de dag werken door de hoge frequentie trillingen opgewekt door een speciaal element van hun ontwerp. Wanneer het wordt blootgesteld aan water schommelingen, het verandert in een fijne stof.

In de categorie van moisturizers zijn het reinigen van de lucht, waardoor de verzadiging van de damp, vocht en effectieve reiniging van stof. Het belangrijkste element is de eenheid van roterende schijven. Het passeren van de lucht wordt gezuiverd van stof, verzadigd met vocht.

026ac4caa7f301c20f5c853b16720ae7 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Moet ik een luchtbevochtiger voor de kinderkamer?

Nadenken over hoe om te kiezen van een luchtbevochtiger voor de kamer van een kind, moet je nagaan als hij is niet schadelijk voor de gezondheid van het kind, en nog belangrijker – hoe nuttig. Bij het gebruik van het apparaat vindt u als de onbetwiste voordelen en nadelen.

De schade en het voordeel

Een ergotherapeut zal het bevestigen: een droge omgeving heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de mens, in het bijzonder de gezondheid van jonge kinderen. Het gebrek aan vocht damp in de atmosfeer heeft invloed op de conditie van de luchtwegen, de slijmvliezen voering van de sinussen.

Dit feit leidt niet alleen tot uitdroging van de slijmvliezen, maar ook de zwelling, die zal leiden tot obstructie van de fysiologische ademhaling van een baby.

Met een luchtbevochtiger kunt u het oplossen van een aantal belangrijke taken. Schade aan kinderen en volwassenen uit het gebruik van een luchtbevochtiger is aanwezig, zoals blijkt uit ervaringen. Er zijn de volgende positieve en negatieve kanten van het gebruik van het apparaat:

  Om te zorgen voor normale warmte-uitwisseling van het lichaam van een kind met de omringende lucht omgeving. Versterken van het immuunsysteem en verhogen de weerstand tegen gevaarlijke ziekten: longontsteking, rhinitis, bronchitis. Het verminderen van het risico van overmatige droogheid van de ogen.
  Bij het gebruik van bepaalde types van apparaten is er een risico op het krijgen van verbrand door de stoom die uit hen. Luchtbevochtigers zijn de traditionele type, als de apparatuur er is geen speciale antibacteriële cassette, vul de open ruimte door virussen, pathogene bacteriën. Het draaien van vloeistof naar waterdamp, ultrasone modellen zijn gespoten in de omgeving van alle chemische stoffen die oorspronkelijk de daarin opgenomen. Het verhogen van het niveau van vochtigheid, dergelijke apparaten verhogen van de omgevingstemperatuur in een verwarmde kamer.

Schade door het gebruik van luchtbevochtigers zou veel minder zijn dan wanneer u giet ze niet normaal, en gedestilleerd water, met in de samenstelling van chemische stoffen, schadelijke micro-organismen.

22f88843a307b42d48a1ba7c5832d248 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Optimale vochtigheid in de kamer

De beoordeling van het niveau van de “normale” vochtigheid in de leefruimtes van de woning, adviseren wij u om zich te concentreren op hygiënische normen in het assortiment:

  in het koude seizoen, de vochtigheid in de woonruimte moet worden tussen de 30 en 45% maar niet meer dan 60%; in het warme seizoen is het 30 tot 60%, maar niet meer dan 65%; voor de gebieden met een hoge luchtvochtigheid op de straat – niet meer dan 75%.

98b10fb13df605121c94f98f9c426b15 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Kenmerken: de voors en tegens van het apparaat

Bij de beslissing over hoe het beste om te kopen een luchtbevochtiger, het moet duidelijk zijn dat elk type toestel heeft voor-en nadelen.

Kenmerken van luchtbevochtigers traditionele type:

  het gemak van het gebruik en het onderhoud; de mogelijkheid van het gebruik van leidingwater; gelijkmatige bevochtiging van het milieu; wanneer verzadigd met vocht in de lucht effectief te reinigen van verontreinigingen door het apparaat; een betaalbare prijs.
  apparaat voor het handhaven van het gewenste niveau van de luchtvochtigheid moet werken in continu-modus; het hoge niveau van de ruis.

Let op de voor-en nadelen van technologische ultrasone luchtbevochtigers:

  stille werking; de meeste modellen zijn uitgerust met een hygrostaat, waarbij de luchtvochtigheid wordt automatisch gehandhaafd op het gewenste niveau; de mogelijkheid om de omgevingstemperatuur vochtigheid tot 70-80%;
  het apparaat sprays in de omringende ruimte van alle stoffen in het water samenstelling.

De stoom-luchtbevochtigers van het type wordt gekenmerkt door het volgende:

  de kans om te werken op het water; de snelle hydratatie van de omringende ruimte, de aanwezigheid van een meerderheid van de luchtbevochtigers opties automatische uitschakeling wanneer het water niveau te laag is.
  het voertuig ontbreekt de hygrostaat; een hoog energieverbruik; vereist de installatie van het bereik van kinderen.

De voors en tegens van luchtbevochtigers met kenmerken van de air washer:

  efficiëntie in termen van het verbruik van elektriciteit; laag geluidsniveau; het bieden van een hoge zuiverheid bevochtigde lucht; water uit de kraan.
  grote afmetingen en een aanzienlijk gewicht; hoge kosten.

b012e1f897f37f32df91775d75add5ca - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Luchtbevochtiger voor kinderen: wat is beter en hoe te kiezen?

Het denken over hoe om te kiezen en wat is de beste luchtbevochtiger voor kinderen moeten in gedachten houden een aantal eisen:

  te bevochtigen en reinigen van de lucht; de beste oplossing is om de functie van automatisch uitschakelen bij volledige verdamping van het water, zorgen automatisch voor de gewenste luchtvochtigheid; maakt een minimale hoeveelheid ruis; de afwezigheid in het ontwerpen van kleine eenvoudig te verwijderen van onderdelen;

e5f647caff65cd0207f3e831bcb96639 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Voor de aanschaf van een luchtbevochtiger zal niet mis te let op de volgende punten:

  als de waarde van het apparaat is van cruciaal belang, kiezen voor een budget-model van een traditionele of stoom type; als het doel is van de hoogste kwaliteit op schoonmaak van het milieu, het klimaat kopen of schijf bevochtiger; als belangrijke dimensies van het apparaat, stopt u de keuze op de meest compacte ultrasone en stoom-luchtbevochtigers; kinderen in kamer slapen lichte slaper, de aankoop van de minst lawaaierige ultrasone modellen; als u de bevochtiger met het ongefilterde water, een geschikte keuze is voor een model van een stoom-en traditionele vormen; voor een effectieve bevochtiging in grote ruimtes geschikt ultrasone of klimaat modellen.

Op letten bij het kiezen, het is verplicht voor:

  merk; het waterverbruik en de tank volume; het ontwerp van de ingebouwde hygrometer en hygrostaat; de maximale overdekte ruimte.

Fabrikant

Aandacht besteden aan de fabrikant is belangrijk als u wilt opslaan van uw tijd en inspanning, het kiezen van de beste optie. Serieuze bedrijven hebben een verantwoordelijkheid voor de reputatie, het aanbieden van consumenten producten die niet tot bijzondere problemen in de bediening en het onderhoud van haar.

76ec757d766ff6f8c0178a34aacf22a5 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Het waterverbruik en de tank volume

Het kiezen van een luchtbevochtiger voor de kamer van een kind, om te beslissen hoe het werk het apparaat continu.

De indicator heeft een invloed hebben op de prestaties van de bevochtiger en het bedrag van de beschikbare capaciteit voor water. Handig om te gebruiken zijn de modellen in staat zijn om continu gedurende 24 uur, de productiviteit is 200-300 g/uur.

Meer efficiënte modellen om te zorgen voor hun continue werking gedurende de hele dag, vereisen recipiënten van maximaal 10 liter.

5c2e80246ce3890394b44b7a969cd08c - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Boneco 2055D

Hygrometer en hygrostaat

Een ingebouwde hygrometer en hygrostaat, een sterk vereenvoudigt het gebruik van de bevochtiger. De hygrometer is ingebouwd in het ontwerp, de maatregelen op het niveau van de gegenereerde luchtvochtigheid, en de hygrostaat wordt hij automatisch uitgeschakeld op de tijd ingesteld.

Deze controles zijn vooral geïnstalleerd op stoom en ultrasone luchtbevochtigers van de meest moderne modellen.

6217ade5c5063866020b8f99e6a21e23 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Overdekte oppervlakte, m2

Het kiezen van een techniek voor het verzadigen van de omgeving met vocht, moet u overwegen het gebied waar u het apparaat wilt gebruiken. De belangrijkste invloed op deze parameter hebben de capaciteit en prestaties.

Wanneer u een apparaat selecteert op basis van de grootte van de ruimte, let op dat de gegevens die door de fabrikanten zijn niet waar. Wij raden u aan om te selecteren krachtige model dan is vereist op basis van de oppervlakte van een bepaalde ruimte.

3403fd251bf9b321cec267e1e1baa26c - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Video: het kiezen van een moisturizer

De voorgestelde video toont wat te zoeken bij het kiezen van een technologie, ontworpen om het verzadigen van de omgeving met vocht.

Bij het kiezen van een luchtbevochtiger, overwegen hoe eenvoudig het te gebruiken is en hoe goed de zorg voor het. U krijgt een duidelijk idee van de functies en de modellen van dit apparaat uit de video hieronder.

Apparaat met ionisator

Bewezen is dat de lucht verzadigd met ionen, het reinigen van de zuurstof door het lichaam te verteren veel beter. Als u een kamer luchtbevochtiger, voorzien in het ontwerp van de ionisator, het immuunsysteem en fysieke gezondheid van de kinderen zal verbeteren in de tijd.

Bekend desinfecterende eigenschappen van de ionen, die in staat van het vernietigen van een groot aantal schadelijke micro-organismen die in het milieu.

Beoordelingen van luchtbevochtigers ionisatoren geven aan dat hun gebruik van de efficiëntie verhoogt, vermindert vermoeidheid van de omgeving en verwijdert onaangename geuren.

5256f894a12ed1f276f8f4008959b2df - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Wat te doen als u de stoom die uit het apparaat?

Vrij algemeen probleem die samenhangt met het gebruik van luchtbevochtigers: wat te doen als het apparaat is ingeschakeld in de aanwezigheid van water in de tank is niet damp? Voorkomende oorzaken van een fenomeen in de opkomst van die adviseren contact op met de geautoriseerde service center:

  het falen van de stoom generator; het apparaat geoxideerde contacten; het niet uitvoeren van een ventilator de lucht; in het geval van de ultrasoon-model is een beschadigd membraan.

Luchtbevochtiger voor de baby ‘ s: een waardering van de beste 2019 – 2020

Het is nuttig om zich te concentreren op de lijst van populaire modellen om uit te kiezen echt van hoge kwaliteit, functionele en betrouwbare luchtbevochtiger voor de baby. Een waardering van de beste 2019 – 2020-modellen een dergelijk doel is inclusief:

  Scoole SC HR-UL-02; Ballu UHB-255 E; Timberk TUE UL 15M; Dantex-H40UFO; Aic ULTRANSMIT 022; Air-O-Swiss U7146; Timberk THU MINI 02.

Scoole SC HR-UL 02

2253f46b1c4ff04cd49f9692f5d2625b - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Goedkope ultrasone luchtbevochtiger type, met een stijlvol design, goede functionaliteit en gebruiksgemak. Uitgerust met een dual-modus om de capaciteit van 2 l en automatische uitschakeling van het apparaat, het apparaat is in staat om effectief bevochtigen van de lucht in ruimtes tot 25 m2.
Scoole SC HR-UL 02

Ballu UHB-255 E

09f3214eaf5ca7a2c8f7411a0f8d0d12 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Het ultrasone apparaat is aantrekkelijk design dat in staat tot het onderhouden van de gebouwen van maximaal 20 m2. Onder de functies van dit apparaat zijn:

  de keuze van de snelheid van de bevochtiging; automatische shut-off op tijd en tegen een laag water niveau in de tank; waterzuivering met geïntegreerde filters.

Ballu UHB-255 E uitgerust met een tank van 1,7 L.
Ballu UHB-255 E

Timberk TUE UL 15M

883faa6c2574115b70c15f25ac628884 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Stijlvolle, eenvoudig te gebruiken apparaat, uitgerust met ultrasone membraan van de toegenomen macht. Voor dit model, gekenmerkt door een hoge macht van de hydratatie, het onderhoud van gebouwen tot 25 m2. Timberk TUE UL 15M
kom met regulator van de intensiteit gemaakt door de stroom van stoom en een capaciteit van 2,6 L.
Timberk TUE UL 15M

Dantex-H40UFO

a75b628ae4ce1b569e80ce238a3c13bb - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Met een lichte aantrekkelijk design, dit ultrasoon apparaat van het type geschikt voor het produceren van zowel koude als warme stoom. Dit model heeft een elektronische controle van het systeem, een water filter unit kan dienen de panden tot 23 m2. Geïntegreerde tank volume – 4 liter.
Dantex-H40UFO

Aic ULTRANSMIT 022

10ed22f07e8c553d9541aeb3ee37f7a2 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Compact model van de ultrasone type, niet alleen in staat om het verzadigen van de lucht-damp vocht, maar ook aromatiseert en ionize. De bruikbaarheid van het apparaat biedt touch control bedieningspaneel, 12 kleuren led backlight, optionele automatische in-en uitschakeling.
Aic ULTRANSMIT 022

Air-O-Swiss U7146

d17c3dc6e91c17a32a42152a31fcc531 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Draagbare ultrasone luchtbevochtiger van de beroemde fabrikant van Zwitserse Boneco. Het apparaat betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ingebouwde capaciteit ontbreekt, in plaats daarvan moet je gebruik maken van een plastic fles van 0,5 L. de Oplossing heeft mag de fabrikant van het apparaat om het zo compact mogelijk te houden.
Air-O-Swiss U7146

Timberk THU MINI 02

221b49a51d7b6a8c2ce4b5eaf738b072 - Luchtbevochtiger voor pasgeborenen en oudere kinderen: een waardering van de beste 2019 – 2020 of voor op de kinderkamer, beoordelingen

Het type ultrasone luchtbevochtiger voor kleine kamers oppervlakte van niet meer dan 15 m2.Het model is uitgerust met een mechanisch controle-systeem, de optie om te beschermen tegen het per ongeluk openen van het deksel wanneer het apparaat is het werken met de ingebouwde tank met een capaciteit van 1 liter.
Timberk THU MINI 02

Waar te plaatsen in de kinderkamer?

Het kiezen van de locatie voor de installatie van dempende apparaten in de kinderkamer, rekening houden met de volgende richtlijnen:

  stoom moet niet worden gericht aan de wieg van de baby; stoom toestellen van het type geïnstalleerd in de meest ontoegankelijke aan het kind; de behandelde lucht uit het apparaat wordt verspreid in de kamer vrij, zonder obstakels; de hoogte moet minstens 1 meter van de grond.