vrouwengeheimen

0406768b6c95455e0028c1590adc5309 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding
fashion

Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

De paarse kleur is niet altijd in harmonie met de andere kleuren is het noodzakelijk om te overwegen in de vorming van zijn beeld, maar de kleur is erg mooi en elegant. Het belangrijkste is om te leren hoe te combineren.

0406768b6c95455e0028c1590adc5309 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Helaas, het vermogen om goed overeen met de kleuren in de kleding is niet voor iedereen. Het lijkt er op dat zonder deze vaardigheid kan leven in vrede, maar niet fanatieke fashionista ‘ s. Natuurlijk kunt u misschien de voorkeur universele kleuren, maar zijn het eens, altijd in het zwart of wit geïnteresseerd, en te kopen sets van dezelfde kleur om niet te verliezen, saai en niet altijd geschikt.De planken zijn nu gevuld met kleding in alle kleuren van de regenboog, veel er van in tinten van paars. Het dragen van dergelijke kleding vereist overeenstemming met de vele regels, in combinatie en relevantie. En over kunnen praten.

f8c3f13fd5a05f3e306e6c166a83066e - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Hoe draag paars

Deze kleur is heel grillig, en dus niet om naar te kijken is het ongepast of zelfs belachelijk, enkele eenvoudige regels van het dragen van het.

De meest rendabele deze kleur lijkt op de donkere huid, want als je een gebruinde huid en donkere haren en veilig kunt de aankoop van de outfits in vrolijke paarse tinten. Goed, helder, onaangetast door de zon de huid, deze tinten zal nog meer licht, en uitdrukkingsloze de hele weg.

Met lichte paarse kleding kan het experiment niet alleen een donkere huidskleur, brunettes, en meisjes met haar de kleur blond. Gebruinde gerust jurk in donker paars en licht. Wie het nog niet de tijd gehad om in de zon liggen, het beste te houden aan de accessoires in deze kleuren. Zomer versieren boog sjaal en in de winter als aanvulling op de manier van een hoed of een sjaal.

7843205ee00cad3ce6992be361fb8fe0 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

d483b82f90330f5c9c39bf53ca19a90a - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

De combinatie van kleuren

Uiteraard, bij de keuze van de outfit om te verblijven op een enkele kleur, maar in dit geval is er een gevaar voor een saaie en sombere beeld. Daarom is het beter om te begrijpen wat kleur overeenkomt met paars te kijken, gewoon prachtig.

De meest veelzijdig en geschikt voor elk ensemble worden beschouwd als wit, zwart en grijs. Het zou lijken dat eentonige grijze, opent een geheel nieuwe manier in een duet met de paarse. Deze combinatie – de standaard van harmonie en elegantie, het zal spectaculair zijn als in de kleding van eenvoudige snit en business-of de avond kleding.

Combineren in één Luka paars met zwart, we geven hem een glamour en verfijning als het bedoeld is voor een avondje uit, of de samenhang, of zelfs van de ernst van office kleren.

f5b4afc61d889ba8c5ff8d004cbb8fd1 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

201346cb7dedd1650ef05fea92284fc9 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Na te denken over wat te stemmen op de paarse kleur in de kleding, is het de moeite waard te onthouden wit. Kleding in deze kleuren is ongelooflijk licht, fris en delicaat. Vaak is dit een combinatie kan worden gevonden in hun bruiloft kleding, zoals een lichte aanraking van paars geeft een buitengewone tederheid, aandacht voor de charme van de bruid. Maar niet beperken, is deze tandem zal worden organische vrouwelijke en mannelijke sets. Vergeet niet over de accessoires die het accentueren van de afbeelding.

Zeer goede keuze – de combinatie van paars en groen, maar moet prevaleren slechts één, de andere aan te Vullen in de vorm van een heldere contrasterende details. De rol van deze kan variëren van sieraden en riemen, handschoenen en tassen. Het is belangrijk om niet te overbelasten, het beeld van hun overvloed. Zware outfit zal worden en als de twee kleuren zijn equivalent uitgedrukt.

Hetzelfde kan gezegd worden over de kleur geel, waarvan de aanwezigheid in paars Luka is het noodzakelijk om het beperken van de gegevens, het geven van paars een belangrijke rol. In de avond jurken van de meest spectaculaire is de paarse outfit sieraden gemaakt van goud.

a3052b495ca334475212b5e17ea62170 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

2827e38bdc48ed959be0598710249c16 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Voor heldere en eerlijke dame die een combinatie van rood en paars – gewoon goed! Het toegevoegde mysterie en zinnelijkheid. Want als je doel is om het middelpunt van de aandacht, betoveren en verleiden, zelfs niet twijfelen welke kleur moet overeenkomen met die paars kleding, omdat deze optie is het feit!

En om te zorgen voor een romantische, kuise beeld van de perfecte paars met roze. Om ze te verbinden beter in de outfits benadrukken de vrouwelijkheid en elegantie van de afbeelding. In dit geval passend, het zal een verscheidenheid van franje, de flouncing rokken.

Als alle voorgaande opties zijn er niet van overtuigd dat u, en u bent nog steeds te denken wat kleur met paarse kleding, proberen om het te koppelen met turquoise of blauw. Turquoise of mint is een uitstekende optie voor de zomer set. Ze zal toevoegen frisheid en lichtheid aan het beeld, deze kan gelijk zijn, en ook de aanvullende toelichtingen. Blauw is ook geschikt voor het dagelijkse outfits. Vaak paarse jurk met denim.

ed8c95b917d97b2f0233e2662dd48100 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

5752f350224dd74e2e2d8f0f46e934b3 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Als een experiment, kunt u verbinding probeert te maken met een Luka paars met oranje. Zo krijgen we een helder en fris kit die geschikt is in welke tijd van het jaar.

Zeer delicate en vrouwelijke ensembles die u kunt maken, de combinatie paars met pastel kleuren, waaronder beige. Deze outfits zal je tederheid en zachtheid.

ec74975c2723a32962d7675b4a351294 - Leren hoe te combineren paarse kleur in kleding

Een speciale vermelding bruin. In dergelijke tinten, om te kijken casual en cocktail-en avondjurken. Kan veilig gebruikt worden, het hele palet van bruin tinten, niet bang om fouten te maken, als een van hen zal brengen warmte en tederheid in de afbeelding. Over de ratio van deze kleuren is ook mogelijk om niet te denken, elk van hen kan dominant of hulpmiddelen, die beschikbaar zijn in prints of accessoires.

In het Algemeen, ongeacht welke kleur je het niet leuk vond, heb geen angst. Fashion staat open om te experimenteren, dus ga er voor!