vrouwengeheimen

f7161243a1af5ca89efc235cafb57703 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale
stijl

Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Labradoriet is een unieke steen met een charmante verschijning. De aantrekkelijkheid van de steen zorgt voor een ongewone spel van licht, de mysterieuze glans van de moeder-van-parel en diepe overgangen tonen. Dit mineraal is van belang voor genezers en wordt beschouwd als een mooie steen vreemdelingen, die geabsorbeerd wordt de energie van de Zon en de maan.

f7161243a1af5ca89efc235cafb57703 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Labradoriet, of Labrador

Labradoriet is een gesteente van vulkanische oorsprong, waardoor de minerale labradoriet is uniek, waardoor het een unieke uitstraling. Op basis van de chemische samenstelling van de Labrador wordt gedomineerd door kwarts en veldspaat, pyroxeen en plagioklaas. De hardheid van het mineraal op de schaal van Mohs is 6,5 eenheden, en het belangrijkste voordeel van steen is de buitenaardse schoonheid, die geeft Labrador een paar namen, bijvoorbeeld, Hyperborean regenboog of pauw oog.

De officiële naam van de steen is te wijten aan de plaats van de eerste ontdekking, het eiland van de Labrador. Ook is dit mineraal kan worden gevonden in andere regio ‘ s van de wereld, bijvoorbeeld de Himalaya en Noord-Europa. Belangrijke minerale afzettingen te vinden in Australië, terwijl onderzoek heeft aangetoond dat de steen is gemakkelijk te snijden.

Soorten natuursteen Labrador

  Bull ‘ s-eye.

f53f57565ec5d44c8882ab2235ff0ce5 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

  Lynx ogen.

3b772004af4bff6e96ca903561fc1fa6 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

  Tamusic. Spektrolit.

6020c159bc971c5cc3359467fa8c2432 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

  Zwarte maan.

560b77cfe6e60309388bd93726bbf0e2 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Het is makkelijk te raden dat de variëteit van het mineraal bepaalt de kleur tinten die afhankelijk zijn van de verschillende chemische samenstelling van de steen. De mensheid heeft gekozen voor deze rots in de 17e eeuw, toen het werd gebruikt voor meubels en interieur, sier sieraden en ornamenten van buitenaardse schoonheid.

De kosten van steen

Labrador is de rots waarop geld te besteden is absoluut geen medelijden, omdat zijn aantrekkelijke uiterlijk verantwoorden. Daarnaast steen heeft een unieke magische eigenschappen die het mogelijk maakt een persoon om te genieten van de energie van dit mineraal. Meestal kunnen alle sier stenen hebben een lage kostprijs, echter, Labrador is de uitzondering op de regel.

De belangrijkste reden voor de hoge kosten – lage populariteit en de complexiteit van natuursteen verwerken. Redenen voor de lage populariteit van de lage populariteit als gevolg van de kleine hoeveelheid informatie over de steen en de schadelijke aard. Bijvoorbeeld, een cabochon, de afmetingen van de 30*20*5 kost ongeveer 600 roebel, iets meer dan kost een duizend roebels. Voor de sieraden, dan is dat hun waarde afhankelijk is van de metaal -, ontwerp-en andere factoren. Gemiddelde oorbellen met veren van een Labrador kost ongeveer 3 duizend roebels.

e9d199995cf30a8b4c509ef845219b86 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

De therapeutische eigenschappen van de minerale

De traditionele geneeskunde heeft gemerkt dat de unieke genezende eigenschappen van labradoriet voor een lange tijd. Sinds de oudheid, genezers en geneeskunde de mannen gaf een hoop geld voor deze steen, zorgen te maken over zichzelf en hun veiligheid. Deze steen is in staat om het verwijderen van een vloek of spell, het wegnemen van de negatieve energie op zichzelf. Sinds de oudheid, de Labrador is een talisman en amulet, die heeft een enorm potentieel om te genezen. Deze steen niet alleen geneest ziekten, maar ook beschermt het lichaam tegen nieuwe infecties. In de moderne wereld lithotherapy ook een positieve houding ten opzichte van de steen, die het gebruiken voor de genezing van bepaalde ziekten.

In het Algemeen, de Labrador kan een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam, het beïnvloeden van het lichaam als een geheel en haar pijnlijke gebieden. Het mineraal helpt patiënten die:

  Mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid. Van slecht zicht. Alcohol-of drugsverslaving. Sclerose en andere problemen met het geheugen. Nierstenen, ontsteking van de prostaat en andere urogenitale ziekten. Verlicht angst, emotionele opwinding. Normaliseert de slaap, het elimineren van nachtmerries, angsten en angst. Verlicht de pijn en ontsteking bij artrose of artritis. Regeneratie van cellen in de open wonden, herstel na blessures en chirurgische interventies. Ook de steen is verantwoordelijk voor het activeren van metabole processen. Een andere eigenschap van het mineraal is een gunstig effect op de hersenen, het verbeteren van het geheugen. Van invloed op de chakra van het hart, brengt de trillingen van de energie centra.

0b413f6fccfbdf68a7cdd616e9474d22 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Labrador en de magische eigenschappen

Labradoriet is een steen die is geboren in het vuur, dus het is een enorme verborgen magische en mystieke potentieel. Het mineraal heeft zo sterke kracht die het niet aan te raden om te dragen voor degenen die niet in staat zijn om te gaan met het. Experts raden aan om te kiezen voor een stenen hart en koopt die graag ongeacht de prijs.

Labrador helpt bij het ontdekken van zijn ware bestemming zal onthullen de talenten die u zullen helpen het werk en het bereiken van succes, zowel in het persoonlijke leven en carrière. Minerale raden het gebruik van creatieve individuen, want het trekt veel geluk, wordt een tweede bron van inspiratie. Het is vermeldenswaard dat de steen is niet aanbevolen om te dragen voor mensen die jonger zijn dan 27 jaar, dus het dragen van een steen permanent verboden voor iedereen. Labrador is een trouwe en liefdevolle steen, dus soms moet je een scheiding van hem.

In het binnenland kunt u gebruik maken van lawusit of lynx ogen, omdat zij brengen een hele negatieve, glad ruzies en conflicten, verwijderen misverstand en naar huis te brengen harmonie. Het is het beste om te gebruiken voor het decoreren van niet één, maar twee cijfers, heldere kleuren – mens, groene of bruine tinten voor vrouwen. Nodig hebt om ze te selecteren met elkaar, zodat de inrichting zal de balans van de mannelijke en de vrouwelijke in het huis. Om te herstellen van de energie van stenen is mogelijk als je het in het licht van de zon of de maan.

998fe1ebb8b25648929d3abddfe350ba - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Geschikt voor Labrador sterrenbeeld

Als om het vertrouwen van het advies van astrologen, het is belangrijk te realiseren dat de combinatie van een steen met een persoon hangt af van het teken van de zodiak je geboren bent, de toekomstige eigenaar van het mineraal. De invloed van de Labrador op de verschillende tekens van de dierenriem:

  Ram – dit sterrenbeeld behoeften voor de behandeling van de steen met de nodige voorzichtigheid. In dit geval, het mineraal versterkt de leiding van de eigenaar, waardoor hij succesvol in zijn werk. Taurus en Labrador – de perfecte combinatie van praktische en slimme stieren dit mineraal wordt een baken van licht, het aantrekken van geluk en succes in alle inspanningen. Gemini – steen zal een persoon meer geduldig en verstandig, berooft hem van de frivoliteit en narcisme. Kanker – dit teken mineraal is een talisman die beschermt de drager van de omliggende problemen, het boze oog en ziekten. Leo – Labrador zal uw meester een beetje jaloers en heetgebakerd. Voor dit teken van de dierenriem Kamen dient als een zaklamp, het verlichten van de juiste weg in het leven. Maagd – de steen zal de eigenaar meer vet en vol vertrouwen, dus in staat om goede beslissingen ten aanzien van het lot. De weegschaal is niet veel gecombineerd met de Labrador, het kan alleen worden gebruikt besluiteloos persoon. Schorpioen en Labrador niet perfect. De boogschutter is een vuur-element, waarvoor de Labrador kan een talismannen en amuletten. Steenbokken hebben gemaakt van de minerale als een amulet dat brengt ons vreugde en harmonie. Waterman zal meer beslissende en vet. Ook steen onthult de talenten, dus het is geschikt voor creatieve mensen. Vissen gebruiken de steen als een talisman om gezond te blijven op het juiste niveau.

705fa483fdee1ae60f44cb4f8e9612f8 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

c3da83c0c244139c96d8f15798de2185 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

35b425698b6447604b2269db9c96a1b0 - Labrador. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale