vrouwengeheimen

1ebd1643d0e4f7911944647eb17e5892 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal
stijl

Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Kwarts is een veel voorkomende natuurlijke mineraal. De meeste vaak het is te vinden als transparante kleurloze kristallen. Elke individuele crystal heeft de vorm van een zeshoek, geslepen aan de top. Diverse verontreinigingen tot de kwarts maken het een kleur, en de kleur assortiment is zeer breed. In de kwarts groep van mineralen bevat veel items.

Als om te spreken over de chemische samenstelling van kwarts is siliciumdioxide met inbegrip van aluminium of ijzer. De hardheid van kwarts is de tweede alleen voor de corundums, diamanten en Topaas. Pure kwarts is bergkristal. Hij heeft een zeer hoge thermische geleidbaarheid, dus het is te koud om aan te raken.

Kwarts laat zien geweldige weerstand tegen chemicaliën en zuren. Het lost alleen in logen en fluorwaterstofzuur. De smelttemperatuur van kwarts is 1700 graden Celsius.

1ebd1643d0e4f7911944647eb17e5892 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Kwarts in de geschiedenis en haar variëteiten

Mensen ontdekten de quartz voor onze jaartelling. Sommige van de opgegraven exemplaren van wapens en ornamenten hebben een leeftijd van meer dan 7000 jaar. Ook de vermelding van de steen kan worden gevonden in de oude filosofische verhandelingen.

Kwarts heeft vele varianten, die verschillen in kleur, structuur en energie. Zwarte kwarts ziet eruit als een stuk doorschijnende hars. Het is Morion genoemd. Na het bakken, de minerale, verandert de kleur naar geel en gebruikt in sieraden. Het wordt beschouwd als een steen van magiërs en alchemisten.

Rozenkwarts heeft een karakteristieke bijbehorende schaduw. Maar al snel verkleurt in de zon. Dit is een van de rassen van bergkristal. Groene kwarts heet prase. Het is een doorschijnende steen van het licht groene tint. Het wordt meestal gebruikt voor het maken van sieraden

19dc7a930463697203d9cbbf0a18c9bf - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Melk-witte kwarts in de verwerking van de temperatuur en produceert gas ozon, die nuttig kan zijn voor de longen. Ook een steen voor een lange tijd houdt de warmte, waardoor het populair voor gebruik in baden. De Topaas is een rokerige bruine tint. Verschillende instanties hebben verschillende mate van intensiteit van de kleur. Ze worden veel gebruikt voor sieraden doeleinden en er geweldig uitzien in de cut.

Amethist – paars kwarts tegen een lage kostprijs heeft een grote decoratieve eigenschappen. Ze zijn niet minder dan die van de edelstenen op de transparantie en de mogelijkheid om te schitteren in het licht. Deze mineralen in de natuur op een partij, dus de prijs wil de fans van sieraden.

Rutiel kwarts is Golden-rode kleur. Dit is de duurste vorm van kwarts. Zijn helderheid is te wijten aan kleine kristallijne insluitsels die glinsteren prachtig.

16519bfa255d74c2d186496c7f13e98e - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

dacbb3c21232eb994ccc2adbfe90f883 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Geneeskrachtige en magische eigenschappen van kwarts

Rozenkwarts heeft een krachtige helende eigenschappen. Het helpt om zich te ontdoen van wrok en gemoedsrust. Ook de steen helpt bij het opzetten van emotionele balans.

Groene kwarts helpt bij het verlichten van stress en vermoeidheid te verwijderen. Degenen die voortdurend dragen van dit soort kwarts verschijnen meer rust en niet geneigd zijn om aan te tonen irritatie.

Melkachtig witte kwarts is de beste in de behandeling van bronchopulmonale aandoeningen. Genoeg om de schroef hem, en hij begint te verrijken de kamer met ozon. Daarnaast is deze soort is goed voor meditatie. Het helpt om zich te ontdoen van gedachten en dieper in jezelf. Bruine stenen worden niet aanbevolen onzekere en kwetsbare mensen. Ze versterken een gevoel van naderend probleem, het is niet altijd gerechtvaardigd. In dit geval een rokerige tint geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven. Het zal helpen om het juiste pad en de juiste beslissing te nemen.

Uit de groep van de mineralen kwarts uitstekende geneeskrachtige eigenschappen verschilt amethist. Hij is in staat het herstel van de mannelijke potentie en terug te keren de wens van vrouwen. Ook de steen zal u toelaten om te genezen van onvruchtbaarheid. Rutiel kwarts heeft een sterk bindende eigenschappen. Ook effectief amuletten tegen magie en het boze oog. De steen is een goede mascotte voor de creatieve geest.

db322cc578b301d345f5584657fe6deb - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Kwarts is populair in de magische riten. Maak ballen en lenzen voor het ritueel van het aansteken van de brand in de tempels. Hele ruwe kristallen worden gebruikt door goochelaars om de toekomst te voorspellen. De meest populaire op dit gebied is bergkristal. Het eenvoudig te programmeren bepaalde effecten en doelstellingen en de steen is een sterke energie-dirigent.

Carneool helpt om trouw te blijven aan het echtpaar en chrysopraas zorgt voor een kalmerend effect. Bijna elke vorm van kwarts vermindert de eigenaar van storende gedachten. Met uitzondering van de stenen zijn bruin, zoals eerder is vermeld. Kwarts is ook handig als depressie en allerlei angsten. Quartz mineralen absorberen van negatieve energie en neutraliseren.

Van sieraden is het beter om te kiezen voor degenen die zijn gemaakt van zilver. Beste quartz openbaart zich in een zilveren frame. Dit amulet is geconfigureerd voor het geluk en trekt rijkdom. Dit is ook een prachtige talisman voor de liefde, relaties. Elke decoratie kwarts helpt om het geheugen te verbeteren, om de ontwikkeling van het spreken en sterk stimuleert de hersenen. Kwarts helpt bij het verbeteren van fantasie en creatief denken.

De genezers maken actief gebruik van kwarts in het water. Het is gewoon water doordrenkt met een quartz of doorgegeven door middel van een speciale filter van de verschillende typen van dit mineraal. Deze magische drank wordt gebruikt voor problemen met de luchtwegen. Ook het water is een verjongend effect dat is waargenomen in cosmetica en dermatologie. Quartz water nodig om zich te wassen. Dan zal het veel gemakkelijker om te gaan met acne en andere vormen van dermatitis. Wonden en zweren genezen veel sneller, als het toepassen van de lotion. Water helpt ook om te genezen van de ontsteking.

b61af6153290848f9773b9723b8c7009 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

Quartz voor de verschillende tekens van de dierenriem

Quartz zal de beste talisman voor de Leeuw, Stier, Vissen en Weegschaal. Voor andere tekenen van een steen is een neutrale energie. Weegschaal, Stier, Kanker en Waterman is het beter om te kiezen voor een rose quartz. Het zal hen helpen verhogen gevoel van eigenwaarde en voegt vertrouwen. Ook de roze steen heeft een romantische mood light. De Topaz – rookkwarts – is niet voor alle tekens. Schorpioen zal het helpen om juist de negatieve manifestaties van zijn karakter. Steenbok rauchtopaz zal onthullen haar aard en doel, en de Weegschaal zal je tot rust brengen van de geest.

Tweelingen, Maagd en Weegschaal citrien zal brengen geluk, het verbeteren van de intuïtie, en zal ook een goede invloed op de financiële positie. Maar de Maagd en Weegschaal het kwarts dient te worden gedragen met de nodige voorzichtigheid.

eecc58977a7111a952ec32981f4160c8 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

2409cfb588cf01def9c9a63da04d20df - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal

f0bcc57f532a0e2f88df1378eae51de2 - Kwarts. Eigenschappen, het belang en de variëteit van het mineraal