vrouwengeheimen

8cc6fe0d63db463be91ee7123d52953a - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel
stijl

Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Onlangs, op de binnenlandse markt is een volledig nieuwe vorm van keukengerei – koekenpan met marmeren coating. De ervaringen van dergelijke gebruiksvoorwerpen voor het koken aan te geven dat het heeft belangrijke voordelen, vergeleken met Teflon pannen of keramische soort.

Om een goed beeld over de kwaliteit en de prestaties van de gerechten, je moet haar te leren kennen, om te weten hoe en wat het is, wat de eigenschappen en kenmerken als gebruikt heeft.

8cc6fe0d63db463be91ee7123d52953a - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Voorzien van een marmeren coating koekenpan

Koekenpan met antiaanbaklaag van marmer – Teflon pannen, een beschermende laag wordt toegevoegd aan marmeren chips, speciaal ontworpen en uitgerust voor gebruik in de voedingsindustrie. De basis van de keukenhulpen zijn vervaardigd door gieten van aluminium voor het vergemakkelijken van de uiteindelijke gewicht.

Het aantal lagen worden toegepast op basis van de non-stick coating met marmeren chips varieert van 2 tot 5. Hoe meer lagen, meer duurzaam de pan.

Voeg in een non-stick laag, die is gebaseerd op Teflon, chips van marmer geeft de keuken, keukengerei extra eigenschappen. De coating, die bevat steenstof, bestand tegen mechanische schade. Verwarmt gelijkmatig en houdt warmte voor een lange tijd.

3cf61d08096803437d5816041aa73c90 - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Dankzij de kwaliteit van de gebruiksvoorwerpen met een beschermende laag, de producten zijn gelijkmatig verwarmd en klaar in een korte tijd, waardoor het gebruik van kosten-effectief zijn.

De Pan is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn producten met een inwendige oppervlakte van het zwart, grijs, bruin, zand kleur. Het verschil van de pannen is in de details van het ontwerp en de operationele kenmerken.

Afhankelijk van de parameters van de wijzen model met de gebruikelijke gladde onderkant, met een geribbelde op het te bewerken oppervlak, gemaakt in de vorm van een honingraat, of het product categorie “gas grill”.

Voordelen en nadelen

    Milieuvriendelijk. Pannen met een beschermende laag, het is milieuvriendelijk, wordt bevestigd door de resultaten van diverse onderzoeken en tests. De coating, die is voorzien van marmeren chips, die zich onderscheiden door de gelijkmatigheid van de verspreiding en effecten van hitte. De pan ongeacht de diameter, diepte en dikte van de muren, warm, gelijkmatig over de gehele oppervlakte van de binnenkant. In het resultaat worden de gerechten worden gekookt beter en sneller een gelijkmatige opwarming van de aarde en niet prigara. Makkelijk in onderhoud. Is dat de pan is makkelijk te wassen met een normaal wasmiddel en een zacht sponsje. Vanwege het feit dat de basis van de pannen is meestal gemaakt van aluminium, deze pannen is heel licht van gewicht. Gerechten gebruiksvoorwerpen non-stick laag kan worden voorbereid met een minimum van olie of het doen zonder. Het gerecht wordt bereid in een koekenpan lekkerder en gezonder.
    • Ondanks het feit dat de non-stick laag is veel sterker dan Teflon, invloed metalen voorwerpen (Bestek, messen voor het koken, borstels, enz.) niet aanbevolen; te Kloppen op de rand van de pan is onmogelijk. de belangrijkste reden voor het optreden in een non-stick laag van micro-scheuren; Coating van dit type is gevoelig voor temperatuurverschillen, die overeenstemmen met de oppervlakte.

Expert reviews over de gerechten van bekende merken met marmeren coating

De meningen van deskundigen zijn het eens over het feit dat de verzameling van gerechten iedere huisvrouw moet worden opgenomen koekenpan met marmeren coating.

Specialisten en gewone Huisvrouwen over populaire modellen van pannen – het bewijs van hun hoge kwaliteit, het gemak in gebruik en onderhoud.

Kukmara

08916cff9b7ce9130caf1166fb5b7a6a - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

In ons café voor 4 pannen Kukmara. Begon te krijgen, na zoals te zien is in de kwaliteit van de gerechten. Producten die niet branden en snel koken, dat is belangrijk. Opmerking van de voordelen van een handig afneembaar handvat en de mogelijkheid om op te slaan van olie bij het koken.

koekenpan met marmeren coating Kukmara

Bergner

4a178edfad46d036a9f73f61c3905438 - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Gebruik pannen Bergner en gelukkig. Handig en gemakkelijk te gebruiken keukengerei, eten tijdens het koken niet te branden, gebakken snel, met een minimum bedrag van olie. Tevreden en de klanten van onze restaurant.

koekenpan met marmeren coating Bergner

Wellberg

7857c1a28cec7eb7160b275ffedaced6 - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Van de kenmerken van de pan Wellberg kan zeggen alleen maar positief: groot, comfortabel handvat, voedsel, deksel, plakt niet, kan gebruikt worden op gas en inductie kookplaat. Pan weegt genoeg die het creëert een gevoel van goede kwaliteit.

koekenpan met marmeren coating Wellberg

Bekker

68796c1de65aceb7a159e954cd2bca0d - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Koekenpan geschikt voor huishoudelijk gebruik. In de catering, voor intensieve belasting van het oppervlak sloughs uit de verf. Bij constante verwarming van een bepaalde mate pannen Bekker begint de warming-up pen. Kleine omvang is het niet handig om te gebruiken gebruiksvoorwerpen in een café of restaurant.

koekenpan met marmeren coating Bekker

Gipfel

2aa7a442cf8d5f532bfcdf1fc9d38b5f - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Ik kocht 4 potten en pannen voor het café, en ze dienen voor zes maanden nu, zonder enige problemen. Deze pannen is in werking 12 uur per dag, niet elke pan zal houden, maar met Gipfel. Eten, plakt niet, de handgrepen zijn comfortabel, het gewicht is klein, gemakkelijk te verzorgen. Dus als je een goede pan voor de catering, dan neem je het aan.

koekenpan met marmeren coating Gipfel

Verzorging en onderhoud

Hoewel de producten met een beschermende laag heeft geen speciale zorgen nodig hebben tijdens hun werking aan bepaalde richtlijnen volgen:

    Voor het eerste gebruik de pan mag niet worden verwarmd, is genoeg om te spoelen, drogen en smeer het op het te bewerken oppervlak van de olie. De procedure moet worden herhaald 1-2 keer in de twee maanden in werking. U mag het product niet bloot aan extreme temperaturen: giet het in een hete pan met koud water, om de gerechten, opgehaald uit de koelkast om de voorverwarmde oven. Voor het reinigen van de oppervlakte van de verbrande voedsel, giet heet water en voeg 2 druppels afwasmiddel, te verlaten voor een tijdje. Laat in de pan met antikleeflaag marmeren type voor een lange tijd gekookt voedsel is niet wenselijk. Het is aanbevolen om een shift in een andere kom. Roer het product tijdens het koken moet een houten of kunststof spatel, niet van metaal. Was de pan af met een zachte spons. Laat de kachel verwarmd het lege pan met marmeren coating zal leiden tot vervorming van de aluminium behuizing. Bij de opslag van glaswerk mag niet worden geplaatst in het interieur kookgerei gemaakt van metaal. Winkel pannen opgehangen door de handgrepen aan de bovenkant.

Waarheid en mythes over de gevaren van pannen met een soortgelijke coating

Gerechten met deze coating tijdens het gebruik is schadelijk voor de gezondheid. Het advies is ongegrond en volledig subjectief.

De basis coating met marmeren chips is Teflon, uitstoten van schadelijke stoffen in het proces een sterke en lange verwarming. naar aanleiding van de aanbevelingen op het gebruik, de gezondheid er niet onder lijden.

1eb533a15918b38fe2ba853f3e32fc7d - Koekenpan met marmeren coating beoordelingen, bekende merken: Kukmara, Bergner, Wellberg, Bekker, Gipfel

Wat een koekenpan is beter: keramiek of marmer

Reviews over de koekenpan met marmeren coating en de meningen van deskundigen over deze gerechten blijk van haar superioriteit ten opzichte van haar collega ‘ s voor een aantal parameters:

    betaalbare prijs; licht van gewicht; het gemak van het gebruik en het onderhoud; duurzaamheid.