vrouwengeheimen

4b8582ef6b9777c4dc2a4963b36e3f7b - Knip je haar: wat te doen
kapsels

Knip je haar: wat te doen

Gespleten uiteinden van het haar ziet er verzorgd uit, bederven het uiterlijk van elk kapsel en boos op de eigenaar van het haar. Wat te doen met gespleten uiteinden van het haar gezonder haar? Praten over 9 effectieve manieren om te voorkomen en te elimineren dit probleem.

Radicale methode. Om volledig te herstellen van de gespleten haarpunten zullen niet naar de kapper afgesneden. Het is belangrijk te kiezen voor een goede meester, die gebruik maakt van kwalitatieve instrumenten en toepassing van geavanceerde methoden, bijvoorbeeld, heet cutoff, die sluit elke haar en voorkomt de sectie. De verandering van de acteurs. het Eerste ding om te doen als er gespleten uiteinden van het haar is de beoordeling van de middelen om de zorg voor hen. Hun samenstelling bevat hydraterende en voedende stoffen, in het bijzonder natuurlijke oliën. Haar en het hele lichaam moet vocht en gezonde vetzuren die ze verliezen in de interactie met de externe omgeving. En de beste manier om je haar met deze stoffen is de toepassing van de shampoo en de huid fondsen met macadamia-olie, argan -, olijf.

4b8582ef6b9777c4dc2a4963b36e3f7b - Knip je haar: wat te doen

Kam het haar kammen Hulpmiddelen is geen klein ding. De belangrijkste reden voor gespleten haarpunten is het meest vaak de verkeerde zorg. Dus het eerste wat u te doen bij ontdekking van gespleten uiteinden van de haren te vervang de kam op moderne. Nieuwe kam moeten worden zachte borstelharen die zorgen voor een goede verzorging van het haar. Uitstekende resultaten worden verkregen, bijvoorbeeld, de Tangle Teezer. Zijn ontwerp maakt zacht borstelen zelfs dunne en scraggily. Het kan worden gebruikt, niet alleen voor haar, maar voor nat. Hoewel het niet vernietigen van het haar structuur en voorkomt dat de doorsnede en haaruitval. Om doelbewust te handelen. Wanneer zie je het probleem dat je nodig hebt om de diagnose van de oorzaak. Meest vaak, dof haar is het gevolg van een onjuiste behandeling. Check out de tools die je wassen van het hoofd voor de naleving van de shampoo en conditioner voor je haar type. Ook herinneren dat het kammen van nat haar en wrijven met een handdoek wordt niet aanbevolen. Gebruikt met zachte haren elastiek dat niet schaden. Kwaliteit accessoire: trek niet aan het haar, niet uitwringen hen, om te voorkomen dat de verschijning van gespleten haarpunten. Dat zijn de kwaliteiten van gom Invisibobble, die kan gedragen worden als armband. Beschermende uitrusting. Ons haar wordt voortdurend blootgesteld aan thermische stress: de zon, de föhn, Krultang en haar strijkijzers – dit alles leidt tot de vernietiging van de structuur van het haar en leidt tot gespleten haarpunten. Om dit probleem te voorkomen, moet u wennen aan het gebruik van het hitteschild. Ze zijn er in verschillende soorten: rinse-off en leave-in voor verschillende typen haar. Vergeet niet dat ze het nodig hebben, niet alleen voor de installatie, maar ook voor het uitgaan in de zon. Deze alleen van toepassing op schoon haar.

15562b424580694c9e68909f7f8d2631 - Knip je haar: wat te doen

Breng het masker aan op haar Masker. Het haar is niet genoeg om routine-onderhoud in de vorm van shampoo en conditioner, ze systematisch moeten leveren voedingsstoffen in de vorm van maskers. Vooraanstaande cosmetische merken produceren van hoge kwaliteit kant-en-klare maskers die u zullen helpen om problemen op te lossen of te voorkomen. Het is het beste om te kiezen voor een keratine-maskers met hyaluronzuur. Ze bieden het haar met essentiële bouwstenen en helpen om te weerstaan aan invloeden van buitenaf. Verminderen van de mate. Om te voorkomen dat een gedeelte van het haar, moet u naar het minimaliseren van het gebruik van de warme apparatuur voor hun stylen en drogen. Probeer zelden gebruik van een Fohn, stijltang, Krultang, thermoregulate of op zijn minst het verminderen van hun temperatuur. Professionals. Zelfs de meest zachte kleuring vernietigt de structuur van het haar, moet u proberen om alleen gebruik maken van professionele haarverf van hoge kwaliteit. Het is raadzaam om te luisteren naar het advies van een kapster, die is altijd op de hoogte van alle innovaties en kan u adviseren over de beste zorg. Bouffant – down. Dat zou niet nodig een moderne mode, moet je proberen te voorkomen dat het vernietigen van het haar met de hulp van fleece.