vrouwengeheimen

d31310cf7d5f4f1ee9ce5bed11be20fc - Kledingkast voor de
fashion

Kledingkast voor de

De zandloperfiguur wordt beschouwd als het ideaal van vrouwelijke schoonheid. Door de eeuwen heen hebben vrouwen geprobeerd hun vormen precies zo'n silhouet te geven, met korsetten, drukte en andere trucs. En de beroemdste parameters van het ideaal – 90-60-90 – zijn niets meer dan de parameters van zo'n vrouwelijk type figuur.

d31310cf7d5f4f1ee9ce5bed11be20fc - Kledingkast voor de

Fysieke kenmerken

De eigenaren van de X-silhouetfiguur onderscheiden zich door vrouwelijke vormen en proportionele bouw. De karakteristieke kenmerken van zo'n figuur:

  de breedte van de schouders is ongeveer gelijk aan de breedte van de heupen (afwijkingen van enkele centimeters tellen niet mee); uitgesproken taille; sterke armen en slanke benen.

d3e16a285cf54c39f758352e636d9877 - Kledingkast voor de

De zandloperfiguur kan niet alleen voor slanke meisjes zijn. Bij vrouwen met zo'n lichaamsbouw, met de opeenhoping van extra kilo's, wordt vet gelijkmatig verdeeld, afgezet op de billen en de borst. Bovendien is de taille, zelfs bij overmatige obesitas bij dergelijke vrouwen, veel smaller dan de heupen. De taille mag niet meer dan 70% van de heupen zijn.

81a1e89c6d1b154e7a3da55be4b91ad2 - Kledingkast voor de

Natuurlijk zijn ze niet allemaal ideaal, er zijn ook “tijdelijke” lichaamstypes. Als de heupen bijvoorbeeld iets breder zijn dan de schouderlijn, dan is zo'n figuur een overgang tussen X-vormig en peervormig. Het omgekeerde is ook mogelijk wanneer de figuur een tussenpositie inneemt tussen de «zandloper» en de «wortel». Daarom is het bij het kiezen van kleding absoluut noodzakelijk om met deze kenmerken rekening te houden, zonder blindelings algemene aanbevelingen op te volgen.

Gewichtsverlies advies

Extra kilo's schilderen niemand, zelfs niet als het lichaamsvet gelijkmatig wordt verdeeld. Daarom streven veel meisjes met een zandloperfiguur ernaar om af te vallen.

Dit is relatief eenvoudig te doen, u hoeft alleen maar realistische doelen voor uzelf te stellen. Als het figuur van nature vrouwelijk is, zullen geen trainingen en diëten het in een «jongensachtig» figuur veranderen, de heupen en borst zullen nog steeds worden uitgedrukt.

Het is niet nodig om met de natuur te vechten, het is beter om de voordelen ervan te gebruiken. Bovendien beschouwen veel mannen het “zandloper” -silhouet als ideaal.

Kenmerken van de keuze van de kledingkast

Het beste dat meisjes met een vrouwelijk lichaamsbouw kunnen doen, is hun dunne taille en mooie rondingen accentueren. Ze moeten kleding kiezen die de contouren van de figuur volgt.

3d7971b61064718cd7dce8aa2beca0e1 - Kledingkast voor de

Als er geen overgewicht is, kunnen meisjes veilig experimenteren, bijna alle modellen zijn geschikt voor hen, maar de nadruk moet nog steeds op de taille worden gelegd. Slanke meisjes kunnen strakke dingen en luchtige outfits dragen, waarachter boeiende rondingen alleen te raden zijn.

Het is belangrijk voor meisjes met overgewicht om outfits zorgvuldiger te kiezen. Je moet niet te strak op het figuur zitten, maar het is absoluut noodzakelijk om de dunne taille te benadrukken en je te concentreren op de weelderige borst.

747c6b6b3ea32b04a1b469d052dd912c - Kledingkast voor de

Modellen die het beste bij dames passen met vrouwelijke vormen:

  nauwsluitende kleding; ingerichte modellen; korsetten en verschillende riemen, riemen; zachte, vloeiende stoffen.

Het moet worden uitgesloten van de kledingkast:

  baggy dingen, vooral als er overgewicht is, omdat in dergelijke outfits de figuur enorm zal lijken; strakke broeken, evenals rijbroeken; geplooide rokken; gelaagde kleding; broek en jeans met een lage taille; truien met een bootcut of een kraag «juk».

Aanbevelingen voor het kiezen van kleding

Welke modellen zien er voordelig uit bij meisjes met een figuur die op een zandloper lijkt?

Jurken

Het meest vrouwelijke kledingstuk zijn jurken, dus dit soort kleding moet noodzakelijkerwijs in het arsenaal van meisjes zitten met een figuur die op een gitaar lijkt. U kunt een nauwsluitend, passend , trapeziumvormig kiezen.

Te losse silhouetten moeten worden vermeden en niet alleen op de heuplijn worden benadrukt. In dit geval ziet het cijfer er onevenredig uit.

2a52dc7f809995d272a084458f1e630f - Kledingkast voor de

U moet modellen kiezen die de figuur niet verbergen. De keuze voor dergelijke jurken is behoorlijk rijk, dit zijn wijd uitlopende en taps toelopende modellen en schedejurken en overgooiers met een open halslijn. Bij meisjes met rondingen zien jurken er prachtig uit, waarvan het lijfje is gemaakt in de vorm van een korset.

Uitsparingen op jurken maken:

  in de vorm van de Latijnse letter V; hartvormig; diepe ovale halslijn; open overhemdkraag.

c6f841fbaa339d6c58425c0b38c88d82 - Kledingkast voor de

Met zo'n lichaamsbouw zien retrojurken in de stijl van de jaren 50 die tegenwoordig in de mode zijn er aantrekkelijk uit. Dit zijn modellen met een lijfje in de vorm van een korset en een pluizige rok in de huidige stijl van «nieuwe strik».

Jassen

Het is gemakkelijk te raden dat getailleerde jassen tot aan de dijlijn geschikt zijn voor meisjes met vrouwelijke vormen. U moet modellen zonder opgestikte zakken kiezen om niet op de heupen te focussen.

73b0eca34dd0b47151762a67c03b47fd - Kledingkast voor de

Goed geschikt Korte modellen tot aan de taille , evenals jassen met een riem. Het is raadzaam om deze details van kleding van zachte en elastische stoffen te naaien, zodat ze bij het figuur passen.

Tops en blouses

Blouses met een diepe halslijn, tops met dunne bandjes of helemaal zonder bandjes zijn de beste keuze voor een zandloperfiguur. Langwerpige blouses met een getailleerde snit of met een riem zien er goed uit, evenals blouses of truien met een omslagdoek.

2c769e9025505ee0f9daff01626cd44e - Kledingkast voor de

Schoudervullingen zijn niet uitgesloten, maar ze mogen niet recht en breed zijn. Er moeten kleine, ronde schouderkussens worden gekozen.

Vrouwen met overgewicht dienen bloezen met boothals te vermijden. Blouses van lichtgewicht stoffen met onderaan een lint, dat net onder de taille wordt vastgebonden, zijn hiervoor geschikt. Deze blouses zijn licht slap gemaakt om de plooien op de buik te verbergen.

46164b3fda911f157f8944f03539779a - Kledingkast voor de

Als de buste klein is, zijn blouses met opgestikte borstzakken, draperieën of ruches langs de borstlijn een uitstekende keuze.

Rokken

Rokken moeten zo worden gekozen dat ze de dunne taille benadrukken, maar de heupen niet verzwaren.

Een goede keuze:

  modellen met een hoge taille of korsetriem; kokerrok met een brede riem, taps toelopend naar beneden; rokken van het zesdelige, halfzon, trapeze, jaar; rokken met zachte plooien.

4a7595c93ea2eb7b9516492e5a88071e - Kledingkast voor de

Lange meisjes kunnen veilig gelaagde rokken dragen en ze combineren met een eenvoudige top.

Het is het beste om rokken te kiezen die zijn gemaakt van effen stoffen, omdat modellen met patronen (vooral die met grote ornamenten) de aandacht zullen afleiden van de mooie rondingen van de figuur. Het wordt aanbevolen om rokken met korte topjes of ingestopte blouses te dragen. Als de blouse over een rok wordt gedragen, is het nodig om de taillelijn te benadrukken met een riem of riem.

Broek

Meisjes met een uitgesproken taille en een steile heuplijn moeten broeken en jeans met een middelhoge of hoge taille kiezen. Modellen met een lage taille zien er lelijk uit, omdat ze de brede lijn van de heupen benadrukken. En als er zelfs maar een klein beetje overgewicht is, vormen zich lelijke rollen onder de riem van een laaghangende broek.

0a59a6f08ba59bfe3eecbb8e501ca8a9 - Kledingkast voor de

Modellen die zich richten op de dijbeenlijn zijn niet geschikt. Weiger daarom broeken met opgestikte zakken, borduursels en ander decor op heuphoogte.

Het is de moeite waard om modellen te kiezen met een rechte snede. Als je een flared jeans wilt dragen, moet de flare beginnen vanaf de knie, niet vanaf de heup.

Bovenkleding

Regenjassen, jassen en jassen, u moet ook getailleerd kiezen. Een jas moet worden gekozen voor een klassiek model van gemiddelde lengte, altijd met verticale pijlen. De overvloed aan decoratieve details zal het silhouet te omvangrijk maken, vooral als het meisje klein is. Maar modellen met een lange uitlopende jas met zo'n lichaamsbouw zijn categorisch niet geschikt, het is beter om een jas met een omslagdoek te kiezen.

Als je klein bent, koop dan geen jas van bouclestof of hoogpolig materiaal.

8fb72976ab79792556273d1ae38cd2ca - Kledingkast voor de

Jassen moeten getailleerd zijn, ook al is het een dik donsjack. De pelsafwerking op de kappen en planken moet met de nodige voorzichtigheid worden behandeld, waarbij u de voorkeur geeft aan kortharig bont. Het wordt aanbevolen om klassieke regenjassen te kopen, de ideale optie is een trenchcoat met riem.

Langharige bontjassen zijn alleen geschikt voor lange meisjes; ze kunnen kiezen voor een A-silhouet model tot halverwege het bovenbeen of ingekort. Maar een rechte of uitlopende bontjas op de vloer maakt het silhouet rechthoekig.

4b626313070df551b9f11645e670277e - Kledingkast voor de

Als de groei klein is, volstaat een model van bont met een kort dutje, bij voorkeur met een riem, of nog beter met een leren riem. De lengte van zo'n jas kan gemiddeld of zelfs vloerlengte zijn.

Badkleding

Badpakken voor meisjes met een zandloperfiguur kunnen erg divers zijn. Bij het kiezen is het de moeite waard om individuele kenmerken in overweging te nemen:

  Als de borst klein is, kies dan voor een badpak waarvan de bovenkant anders van kleur is dan de onderkant. De bh-cups moeten de vorm hebben van een driehoek.
  Als de buste weelderig is, moet je badkledingmodellen kiezen waarbij de bovenkant de borst goed vasthoudt. Dit moeten modellen met beugels zijn.

30f3b2f6cb6cb758477385e9a02187c4 - Kledingkast voor de

  Als je benen slank zijn, kun je een slipje in de vorm van een korte broek kiezen. Verleng de benen van het model visueel met hoge uitsparingen op de dijen.
  Volle dames moeten gesloten modellen met een diepe halslijn kiezen. Het zijn modellen met uitsparingen in de taille.

Schoenen en accessoires

Schoenen zijn zo vrouwelijk mogelijk nodig. Klassieke schoenen zijn een goede optie, maar we laten modellen op een ruw platform of met langwerpige tenen in de winkel staan. Ballerina's kunnen alleen worden betaald door lange meisjes, het is beter om miniatuur en vol met deze schoenen te weigeren.

f2e9abcd1fed10693825d7a6513c24ba - Kledingkast voor de

We kiezen tassen voor een specifieke outfit, terwijl we een te groot en pakkend decor vermijden. Een verscheidenheid aan riemen en riemen moet noodzakelijkerwijs in de kledingkast van meisjes met dit type figuur zitten, je moet er alleen voor zorgen dat de verhoudingen niet worden geschonden. Als het figuur vol is, ziet een dunne riem er belachelijk uit. Maar een te brede riem past niet. We hebben een «gulden middenweg» nodig.

Pas de sieraden aan de vorm van de uitsparing op de jurk aan. Maar kralen die te lang zijn, zullen de aandacht van de taille afleiden, dus leg ze opzij en geef de voorkeur aan kettingen met hangers die eindigen ter hoogte van de borstholte.

Stoffen

Kies voor het naaien van kleding voor een figuur, «zandloper», effen zachte stoffen. Tweekleurige jurken zien er prachtig uit, waarbij dankzij de gekleurde inzetstukken aan de zijkanten een mooi silhouet wordt benadrukt.

178267835233648f223c200e83be3846 - Kledingkast voor de

Veelkleurige bedrukte stoffen kunnen ook worden gebruikt, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan kleine patronen, u kunt een kooi gebruiken, verticale strepen. Grote geometrische ornamenten en horizontale strepen moeten worden vermeden.

Mode strikken

Hier zijn enkele trendy looks die meisjes kunnen dragen met een zandloperfiguur

Voor het werk

  • Beige grijs

Slim-fit jas

  lengte tot de dij-lijn die we aantrekken compleet met een donkerblauwe zesdelige rok en een simpele top met bandjes. Maak de set compleet met klassieke grijze schoenen en een donkerbeige tas. U kunt een lichte halsdoek om uw nek binden of korte kralen dragen.

115d213aea712c49c7a7e282e05606ca - Kledingkast voor de

Schede jurk

  – een uitstekende keuze voor een zandloperfiguur. Tweekleurige modellen met donkere inzetstukken aan de zijkanten en een helder front zien er bijzonder goed uit. Ze dragen deze jurken met klassieke schoenen. Bij koud weer kan de jurk worden aangevuld met een trenchcoat met riem en laarzen met een nauwsluitende schacht.

Om te ontspannen

Om door de stad en vrije tijd te wandelen, zijn een set rechte pijpen en een overhemd, waarvan de planken met een knoop in de taille zijn vastgemaakt, perfect. We vullen de set aan met enkellaarsjes, een kleine schoudertas en een schattig hoedje met smalle randjes.

129401f168e0173c3c29abd501b48fa1 - Kledingkast voor de

Voor de avond

Voor een avondlook gebruiken we alle getailleerde jurken. U kunt kiezen voor een model in vloer of middellang. We concentreren ons op de schoonheid van de stof en de rondingen van de figuur. Jurken met een expressieve halslijn zien er aantrekkelijk uit.

813efe0504cbe86950daab7971a2739f - Kledingkast voor de

Zandloper sterren

U kunt ideeën opdoen voor het maken van modieuze afbeeldingen door te kijken naar foto's van sterren met hetzelfde lichaamstype. Het zandlopersilhouet is buitengewoon vrouwelijk, zo'n figuur werd bezeten door erkende schoonheden: Marilyn Monroe, Brigitte Bordeaux, Elizabeth Taylor.

Onder moderne beroemdheden zijn er ook veel schoonheden met vrouwelijke vormen. Dit zijn Mariah Kerry, Scarlett Johansson, Salma Hayek en vele anderen. Op de rode loper krijgen deze meiden veel aandacht. Ze kleden zich nadrukkelijk vrouwelijk en verbergen de verdiensten van hun figuur niet.

Natuurlijk zijn we geen sterren, maar als je leert om de juiste kleding voor je figuur te kiezen, kun je er in het dagelijks leven heel aantrekkelijk uitzien.

366745582e9d89e31c05929b6961b155 - Kledingkast voor de

38f0ac57be754a77269a0ef6bfaea7da - Kledingkast voor de