vrouwengeheimen

0807eaed9ac7748cb52f478f5e599b77 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen
fashion

Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Bij het kiezen van je beach outfit is niet wat het meisje besteedt aandacht aan badpak met korte broek, de meest waarschijnlijke oorzaak van dit is de vrijmoedigheid, die dit model is alleen voor sport, maar dat is het niet.

0807eaed9ac7748cb52f478f5e599b77 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Degenen die moe zijn van te provocerend strand te dragen, kunnen ze een zucht van opluchting, na alle fashion wederom een scherpe draai van 180 graden, gelegen op het hoogtepunt van de populariteit van modellen die de combinatie van vrouwelijkheid, seksualiteit, en laat niet een keer zien. Badpak met korte broek, die Reeds is uitgegroeid tot een hit van het komende seizoen, is een sprekend voorbeeld. Veel mensen ten onrechte denken dat dit model is alleen geschikt voor degenen die hebben iets te verbergen. Echter, de verscheidenheid van de moderne variaties op dit thema kunt u gemakkelijk te weerleggen deze mythe.

Stijlen

De gesloten bodem van belang is vandaag als ooit, want de ontwerpers zijn steeds meer waardoor het een deel van een zwempak model.

Een stuk badpakken zijn te vinden in verschillende varianten:

  Gesloten. Het klassieke model dat volledig betrekking op de maag, nu het helpt bij het verbergen van de fouten in de heupen. Saai en oninteressant? Niets van de soort! Het hoogtepunt van dit strand jurk kan worden geaccentueerd met decoratieve details, zoals de elegante band om de taille benadrukt wordt, of een lichte print, die is hier al zeker, er is ruimte genoeg. Maar met tekenen moet je voorzichtig zijn, omdat de grote print voegt altijd een beetje extra gewicht, omdat de zwaarlijvige meisjes zijn beter te vestigen hun aandacht op de kleine details;

db025b8c24caae1657c6f8575afc009f - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

ffd40336e733b3d12c830138e8aec250 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

66ccc55ce5419b411792bea250bed242 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Monokini

  . Het is intermediair tussen de gesmolten en apart badpak model. Typisch, de boven-en onderkant sluit een strook van doek, of een decoratieve latei. Een redelijk open model, dankzij de korte broek kun je striae of verbergen onvolkomenheden in de heupen en billen, die zelfs de meest slanke meisjes.

c1da4b0db037f83dbeb3af5455ac772e - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Tankini. Dit ziet eruit als een badpak Top en shorts. In eerste instantie was het een zeer goede optie, maar vandaag kunnen we voldoen aan een groot aantal varianten van kleuren, prints en decoratieve elementen, die zich tankini elegante en ongewone strand pak. Het is een veelzijdig model dat niet alleen helpt om te verbergen van het extra volume, maar ook het hoogtepunt van de delicate en gracieuze figuur. Trouwens, het lijkt op een constructor, want u kunt gemakkelijk de details, het creëren van meer en meer opties.

b1914374f634445a866db7f100a147fe - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

03d2c13338a68153748733a1dbfdf8ac - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

3d774a92bf673bdb8d03d53abe52ddfa - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Aparte Zwemkleding is Gewoon geweldig in al zijn verscheidenheid, want hier zijn er tal van opties voor de top:

  Klassieke lijfje. Gemaakt in het beeld en de gelijkenis van de bh. Haar voornaamste taak is het repareren en mooie borst, want dit model is optimaal voor meisjes met een gewelfde en een gemiddelde buste. Met korte broek, dit zwempak zal er perfect uitzien, omdat ze in staat zullen zijn om groter te maken in de heupen, waardoor de afweging van de figuur;

ea9e39de47ecc5e58539ae912e4951df - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

6138e97aa5a6649f344ccaadb1df98da - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Bando

  • . De voorouder van de moderne lijfje bandeau werd een vaste strook van doek die betrekking had op de borst. In principe een aantal van de huidige model is niet verre van dat, maar meestal worden deze lijfjes worden verkocht met ingebouwde Cup of pads, het creëren van

Effect push-up

  . Welke broek het beste te combineren? Het hangt allemaal af van uw smaak en figuur. Sexy beeld krijg je als je pick-up mini-shorts met een lage opkomst en trendy retro-look krijgen hoge of korte broek in de stijl van de pin-up;

fbf8c93b8a19c622a7fafc0253a6af64 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

  Halster. Kelk (vaak driehoekige) die een stropdas om de nek ook ziet er geweldig uit in een duet met een bescheiden zoom shorts. Trouwens, dit is een geweldige optie voor de correctie van het type “peer”.

2c79e980b71fcb061cc4ed231d752880 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Opties shorts

Het is alleen op het eerste gezicht lijkt het erop dat de korte broek is dezelfde in alle badmode. In feite, hun assortiment is niet minder divers is dan de strapless lijfje. Dit seizoen zijn de ontwerpers we zullen blij zijn om te weten dat de opties van noa ‘ s:

  Klassieke shorts. Meestal is dit de low-rise model. Ze zijn zeer vergelijkbaar met de normale ondergoed, gewoon een beetje langwerpig. Dit model is optimaal voor degenen die proberen te verkrijgen van de perfecte tan, maar wil niet om het bloot te stellen het probleem van de gebieden;

ce2ca51dd3d023afd339c02ba6c1041f - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

  Shorts met een hoge opkomst. Hier is de top hoog genoeg, maar de korte broek dekken niet de navel. Dergelijke modellen worden vaak gebruikt om een beeld te maken in retro-stijl;

75b35e30e8b6f017510e47a1cef97789 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

  Pin-up. De opties komen uit het midden van de vorige eeuw. Ze zijn nu op het hoogtepunt van zijn populariteit. Meestal een gesloten bodem kompensiruet als open top, daarom zijn ideaal voor soort figuur “peer” (slanke top en omvangrijke bodem). Hoewel slanke meisjes, deze modellen worden niet minder fascinerend;

6ef67a41a16019427651d08adff05668 - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

  Braziliaanse korte broek. Nogal een excentrieke model dat geschikt is alleen voor eigenaren van die beruchte “Braziliaanse kont”. De voorkant is heel bescheiden en gesloten, worden ze bijna volledig naakte billen; boxershorts. Het is 100% sport optie. Liever degenen die professioneel betrokken is bij het zwemmen of surfen, als dit badpak niet alleen u toelaat om het verhogen van het zwemmen van de snelheid, maar meer betrouwbaar zit, dus u kunt er volledig op vertrouwen dat de eerste golf zal u niet verlaten volledig blootgesteld.

1e3eaf4ddc1094462b446410666d01ae - Kies een dames badpak met korte broek, de mogelijkheden bekijken en stijlen

Heeft keuze

In de mode er zijn geen starre regels en dogma ‘ s, die zou zorgen voor de specifieke algoritmen die garant staan voor een succesvolle keuze. Moet alleen laten leiden door gezond verstand, voldoende beoordeling van de parameters. Maar de aanbevelingen die u zullen helpen kiezen van de perfecte optie voor u is er nog:

  Meisjes met type figuur “zandloper” u veilig kunt veroorloven om het even welke stijlen en kleuren, omdat ze accentueren de buurt van de ideale vorm; Degenen die willen het toe te voegen volume in de heupen (dit is een brede schouders meisjes), is het aangeraden om te kiezen voor directe model shorts met een lage opkomst. Dit zorgt voor een horizontale lijn die visueel een geringe verhoging van de instellingen. Het tweede geheim – heldere kleuren en prints in het onderste deel van het badpak duet met een effen donkere top of horizontale streep in de korte broek; Visueel verlengen de benen kunt u, als u ervoor kiest opgeblazen model met een grotere snede in de benen te Verbergen huid onvolkomenheden of ronde buik zal helpen alle van dezelfde broek met een hoge opkomst.

En, heel belangrijk, je moet altijd alleen vertrouwen op uw maat. Shorts moet een verlengstuk van je. De grootte en de stof zal nemen lelijke plooien, kleiner, en de plooien op de huid verschijnen, waarbij de probleem gebieden extra aandacht.