vrouwengeheimen

037851f52438241b129f5a242a4fe20f - Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen
stijl

Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen

Elk meisje op de kaptafel is er een pot crème voor de huid, maar niet iedereen heeft een verzorgende crème voor de huid rond de ogen. Dit gebied vraagt om een speciale verzorging. Praten over de kenmerken van de zorg van de huid rond de ogen, die zal voorkomen dat de conversie naar een plastisch chirurg.

De basisregel van de zorg

Het doel van de zorg rond de ogen – het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid van de bovenste en onderste oogleden. Taken, om hetzelfde resultaat te bereiken – bescherming, hydratatie en voeding van deze zone van het gezicht.

Voor de zorg van de huid rond de ogen, normale gezichtscrème is niet geschikt, want hij heeft een zeer gelijkaardige maar toch verschillende taken. De reden waarom je moet gebruik maken van een speciale tool voor de gebieden rond de ogen, simpele ogen de huid veel dunner is dan op het gezicht, en de verschillende huid een andere verzorging.

Huishoudelijke verzorging voor de huid rond de ogen

Wanneer de make-up het gezicht, de belangrijkste lading make-up op gaat voor eeuwig. Omdat de huid ouder wordt sneller, is gedroogd verliest het elasticiteit en veerkracht. Met een beetje zorg zo vroeg als de leeftijd van 30 kan detecteren de eerste tekenen van de overhang van het bovenste ooglid. Elementaire verzorging van de huid rond de ogen vallen op de thuiszorg. Het is noodzakelijk om te kiezen van de juiste tool voor het verwijderen van make-up basis onder make-up en een middel van de eerstelijnszorg.

037851f52438241b129f5a242a4fe20f - Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen

Het verwijderen van oog make-up , Selecteert u het product voor het verwijderen van make-up. Naast een goede reinigende kwaliteiten, verhuizer moet veilig zijn. Streven naar de meest natuurlijke middelen geen parabenen, siliconen en andere ongewenste componenten. Geen slechte optie voor een make-up remover is een micellaire water, hydrofiele olie, dermacia emulsie. Kies een basis voor make-up. Gewone make-up base is een primer. Haar voornaamste taak is het om het behoud van de versheid en houdbaarheid van de make-up gedurende de dag. Kies een primer die naast het opslaan van make-up op hetzelfde moment verzorgt de huid rond de ogen. Aandacht besteden aan producten met moisturizers, aminozuren en vitaminen. Kies de elementaire middelen op de verzorging van de huid rond de ogen. De belangrijkste hulpmiddelen voor de verzorging van de huid rond de ogen thuis zijn crèmes, oliën, gels, maskers, trommels en andere beauty producten. Pick-up van de productie dient te worden gebaseerd op de behoeften van de huid. Om het zoeken te vergemakkelijken van uw programma ‘ s te verspreiden van het woord over hun benoeming.

8a51fdd987cbacd378d55d3333de31e8 - Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen

Breng de crème op de huid rond de ogen

Crème voor de huid rond de ogen

Dag en nacht crème – de eenvoudige manier van huidverzorging leeftijd voor dagelijks gebruik. De hele last van de verantwoordelijkheid voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid valt. Daarom is de crème moet worden in elke make-up tas.

Kies een crème leeftijd:

  Voor jonge meisjes is het voldoende vochtinbrengende crème voor de huid rond de ogen. Grote vochtvasthoudende stoffen zijn: hyaluronzuur, plantaardige olie (olijf -, soja), squalane. Sinds 25 jaar, naast hydratatie de crème moet worden omgaan met de eerste leeftijd-gerelateerde veranderingen, vermindert rimpeltjes en geeft uitstraling aan de huid. Bij voorkeur, als de voorraad een goede moisturizers zoals hierboven beschreven, vitaminen, plantenextracten. Na 30-35 jaar de crème moet het verbeteren van de conditie van de huid van het gezicht te corrigeren leeftijd-gerelateerde veranderingen veroorzaakt door UV-stralen en vertragen het verouderingsproces van de huid. Kies producten die bevatten vitamine A, B5, C, E en plantaardige olie. Een intensieve verzorgende crème voor het behoud van jeugdigheid van de huid rond de ogen. Voor de leeftijd van 45+ oogcrème moet worden ontworpen om te strijden tegen de oorzaken en de verschijnselen van veroudering van de huid, waardoor tekenen van vermoeidheid. Om te verhogen de elasticiteit van de huid in de compositie bij voorkeur in de aanwezigheid van componenten zoals: collageen, algen extract, co-enzym Q10, hyaluron of barnsteenzuur, plantaardige oliën, vitaminen, plantenextracten. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale hydratatie en herstel van de huid rond de ogen.

fcf39515663c518a94a368cc155e17dc - Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen

Olie is goed voor de huid rond de ogen

Olie voor huidverzorging oog

De rozenbottel olie.

  • Deze olie is ideaal voor de huid rond de ogen, het verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, normaliseert de intracellulaire metabolisme, vermindert rimpels. Het is aanbevolen gebruik te maken van de dames op Volwassen leeftijd, als de olie is ontworpen om te zorgen voor slap, moe, veroudering van de huid.

De essentiële olie van venkel.

  • Het heeft een krachtige verjongende effect, in staat om te verwijderen van wallen en voor het verwijderen van donkere kringen rond de ogen. Tonen en verbetert de elasticiteit van de huid. Ideaal voor dames die ouder zijn dan 45 jaar.

De Argan Olie.

  • Het bevat een hoog gehalte aan vetzuren, vitamine A en E. Geschikt voor alle leeftijden. Olie is in staat om te beschermen tegen UV-stralen, de huid hydrateren, stimuleren de cel vernieuwing. Onder oliën is een van de meest dure, maar zeer effectief.

De avocado-olie.

  • Het wordt gebruikt voor vele doeleinden, inclusief voor de zorg rond de ogen. Dankzij de rijke samenstelling, de olie diep hydrateert en voedt de huid, voorkomt veroudering van de huid, stimuleert de collageen synthese. Geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

De apricot kernel oil.

  Ideaal voor de huid die ontbreekt, vitaminen, en die niet voor het ontvangen van de juiste voeding en hydratatie. Deze olie is geschikt voor de huid rond de ogen, de oogleden, hals en decollete.

Verschillende methoden van het gebruik van olie:

  voor maskers en kompressen, massage van het gebied rond de ogen, toe te voegen schoonheid cosmetica.

Gels voor de zorg van de huid rond de ogen

Het doel van dergelijke cosmetica – de eliminatie van donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen. Gels frisse uitstraling en het ontspannen. Ze verbeteren de microcirculatie, de toon, en het vertragen van het verouderingsproces.

Het gebruik van de gel verschilt niet van de crème moet worden aangebracht op de gereinigde huid rond de ogen en op de oogleden, wachten voor een volledige absorptie. Veel gels worden geproduceerd met een roller voor het verkrijgen van een massage-effect.

dd7f4841457d7af8361de4374ba3de27 - Kenmerken van de verzorging van de huid rond de ogen

Massager is voor de ogen

Massage is goed voor de huid rond de ogen

Stimulators zijn ontworpen om ervoor te zorgen de gratis penetratie van cosmetica in de diepere lagen van de huid, glad te strijken rimpels, wegwerken van wallen en donkere kringen onder de ogen. Het uiterlijk van de stimulator in de vorm van een roller. In het Algemeen zijn deze apparaten combineren drie functies: iontoforese, massage en microstroom therapie.

Iontoforese is verantwoordelijk voor: een betere penetratie in de huid, verbetering van de doorbloeding en de lymfe-circulatie, de verjonging van de cellen. Massage maakt de huid elastischer, verstevigt en herstelt de elasticiteit. De microstroom massager invloed op de celvernieuwing, het activeren van de energie die wordt overgebracht naar de huid cellen, waardoor de ondersteuning van hun vitaliteit.