vrouwengeheimen

3b6602f27bfd4c3a46e6cc62074ab541 1024x690 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale
stijl

Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

Jade – een semiprecious sier stenen, op basis van de de-interlacing, kristallijne vezels, die een speciale minerale. Zoals u weet, is heilig voor China, de steen kan volledig veranderen de aard en het karakter van de mens, zijn gedrag en gewoonten. Er wordt aangenomen dat jade is een weergave van de menselijke natuur, dus wanneer de steen verdween in de handen, is het noodzakelijk om na te denken over de juistheid van zijn leven, op zoek naar de juiste weg om te volgen.

Jade is een steen van hoge sterkte, zelfs graniet is zeer inferieur aan hem, waardoor het mogelijk wordt de ontwikkeling van producten van hoge precisie. Split deze rots is onmogelijk, zelfs niet met speciale programma ‘ s. De belangrijkste reden voor de vraag van de minerale – eenvoudige bediening en een hoge duurzaamheid. De Egyptenaren gebruikten jade voor het inlijsten van graven en de oprichting van de women ‘ s jewelry. Op hetzelfde moment dat de groene jade werd gebruikt voor het maken van de vloerplaten van de kolommen. Voor een lange tijd gemaakt amuletten en bedels, symbool van macht.

3b6602f27bfd4c3a46e6cc62074ab541 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

b64e1f17040588f1ffac054af767b7ec - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

De soorten en kleuren van jade

De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat er alleen de groene jade, maar dit is niet zo. In feite, deze steen heeft een groot kleurenpalet:

    Moeras. Rood. Geel. Blauw. Verschillende tinten groen, etc.

ef0acf286470bcd3d8cfdd1fdec902a5 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

Echter, een van de meest aantrekkelijke opties – witte jade, maar een steen met lichte tinten, die bijna onmerkbaar op de achtergrond van de witte steen. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende kleuren stenen ligt in hun magische capaciteiten, het beïnvloeden van de geestelijke waarden van de mens en zijn gezondheid. De steen zorgt voor een schone geest, je je sterker en zelfverzekerder. Ook witte jade ontwikkelt de geest en de logica is een essentieel kenmerk van geschillen of onderhandelingen.

Groene mineraal – steen, die staat vol met de diepste mystieke betekenis. Als lange en vaak kijken naar de gem, kunt u ontdekken een nieuwe vaardigheid of talent, om rust te vinden in het leven en het onderbewuste. Als de steen wordt gedragen als een decoratie, mensen vinden een essentieel doel om wat om naar uit te kijken.

8f708fc07cae9c7ca0233940e85fbe3a - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

Zwarte steen heeft een bepaalde waarde, daarom gebruikt door juweliers voor het maken van sieraden. Het mineraal heeft een mysterieuze en oorspronkelijke uitstraling, dankzij die wint gemakkelijk de harten van de meisjes. Als u aanraakt, de mystici, de steen zal de eigenaar meer verstandig en bekwaam, in staat om de juiste beslissingen te nemen en gemakkelijk om uit moeilijke situaties.

Afhankelijk van het kleurenschema jade is:

    Calico is gebruikt voor de productie van interieur items. Uniforme, transparante en heldere steen van bijzonder belang zijn voor de juweliers. Met een splash – gebruikt in de vervaardiging van decoratieve ambachten.

99ef00dadc819a3b08df9dbd4e9c5e46 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

De magische eigenschappen van jade

Zoals u weet, jade wordt vaak gebruikt voor religieuze en magische riten. Alle stenen heeft vijf belangrijke vaardigheden die ontdekt zijn door kwakzalvers. Als u denkt dat de legendes, dan jade oude mensen gebouwd messen voor het offer-rituelen, en de troon van Boeddha werden gemaakt van deze steen. Confucius geloofde dat jade helpt om een redelijke invloed op de geest en zijn vermogen mensen in staat stelt om humaan te zijn.

Op hetzelfde moment dat de hardheid van de steen is een symbool van mannelijkheid, glans, vriendelijkheid en duurzaamheid – oneindig aanbod van geduld. Mensen die het onderzoeken van deze steen en het magische vermogen om te geloven en te bewijzen dat een van de onderdelen van het elixir van onsterfelijkheid is een poeder van groene jade. In het Oosten, en deze steen werd beschouwd als Heilig, schuldeloos, want het ontneemt het kwade gedachten, wekt liefde en respect voor mensen. In Oosterse landen zijn van mening dat jade hoe sterk dat kunt u om te beginnen een nieuw leven te vergeten van alle zonden.

Niet zelden steen is gecrediteerd met de meer globale eigenschappen, bijvoorbeeld, is hij in staat om te stoppen met natuurrampen en rampen beschermt zijn drager van de pest, het boze oog en alle ziekten. Als er sprake is van pathologie, dan te scheiden van de geslachten worden aanbevolen om te dragen jade van de dag van de conceptie tot het moment van de geboorte. Dankzij dit mineraal moet het kind worden geboren, gezond en sterk.

4b84f612878ceea5a14c19e86cbb602a - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

de3c234ba568b84f12fb4e697f89fc0f - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

Helende eigenschappen van jade

Sinds de oudheid dacht men dat de jade is een veelzijdig drug die kan genezen van alle ziekten, onafhankelijk van de ernst. Om zich te ontdoen van ziekten, gewoon de steen te dragen met hem, en in het geval wanneer een persoon gezond is, dan is de jade is gewoon de preventie van ziekten. De genezers gewassen jade in poeder en het is aanbevolen om een theelepeltje met water. Dus, het mineraal wordt in het lichaam, die op het van binnen.

Jade is de beste remedie in de behandeling van ziekten van de nieren en de blaas. Hij heeft ook een positief effect op de spijsvertering en maag-darmkanaal. Zwangere vrouwen voeren de steen met hem, dat het kind gezond was, en de bevalling gemakkelijker. Tegelijkertijd jade is een steen die u toelaat om zich te ontdoen van de angst en nachtmerries.

Deze steen wordt gebruikt om het lichaam te masseren, want het bevrijdt het lichaam van allergische reacties en verbetert de conditie van de huid. Na de behandeling de huid wordt zijdezacht en steviger. Als het lichaam een wond of letsel, dan moet je een jade plaat, het versnellen van de cel regeneratie. Jade hangers open hart chakra, ten gunste van de zieke organen. De steen absorbeert en houdt de warmte, zo niet zelden gebruikt in de nierziekte en terug.

710bad0a92d166fc7e629c765915e999 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

Die jade sterrenbeeld

Indien het advies van astrologen en tovenaars is niet een leeg geluid, voordat u gebruik jade u moet weten kan ik het te dragen, gezien het teken van de dierenriem dat je werd geboren. In het Algemeen wordt aangenomen dat jade is een veelzijdige steen die gedragen kan worden door alle. Echter, deze steen kan drastisch veranderen het leven, dus het is niet aangeraden om degenen die tevreden zijn met de stabiliteit en balans.

Over het algemeen is dit de steen is meer geschikt voor de Weegschaal, met name een wit mineraal. Als voor de Maagden, de perfecte optie is een rode kraal, die zal leiden tot de familie geluk en liefde. Tegelijkertijd rode steen te trekken succes in je carrière. Kreeft en Vissen kunt gebruik maken van de jade blauw of zwart van kleur om ze het zal dienen als een bron van energie.

Steenbok gaat het beste met de stenen van de groene kleur, als alleen deze jade stabiliseert het zenuwstelsel en maken mensen minder impulsief. Groene steen zal helpen Steenbok in uw carrière en het aantrekken van voorspoed. Als voor de Boogschutter en de Taurus, dan is het beter om te zoeken naar een meer geschikte steen, jade en veelzijdig, maar in combinatie met deze tekens van de dierenriem zijn de ergste.

ab5e32e982e4cbdc4e689c4f43b05703 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

982b74f5d71b0135b85f60ad9843a0df - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

f864d0caa378835e752205666956d2df - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

ef4c538938651d38455c598808a94fb1 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale

5f13e76c59bdbd6ee5abce93e3620946 - Jade. Eigenschappen, kwaliteit, kleur, geschikt voor minerale