vrouwengeheimen

b843b47aa20b64f6ebf0a4c50ab0ff19 - Is het de mode voor dikke vrouwen
stijl

Is het de mode voor dikke vrouwen

Mode kan niet alleen als je dun en in het algemeen over gewicht is wanneer het om een complex. Het belangrijkste is hoe je je voelt, als je een zelfverzekerde vrouw, ongeacht je dun of het volledige, wat telt is dat je onweerstaanbaar!

b843b47aa20b64f6ebf0a4c50ab0ff19 - Is het de mode voor dikke vrouwen

In de hele wereld de catwalks kan worden gezien alleen magere meisjes, wat kan worden geconcludeerd dat de mode-items zijn alleen slanke en mollige zijn werk. Maar in feite zijn de modetrends in kleding voor chasers hier en magere vrouwen zijn niet anders. Het belangrijkste ding – om te begrijpen dat sommige van de fijne kneepjes van de selectie van de jurken. Mode voor dikke vrouwen van dit jaar hebben een aantal van de functies, waarover meer zal worden besproken.

Perfecte verhouding is een relikwie van het verleden

In de moderne wereld is het niet nodig om een perfecte proporties te kijken onweerstaanbaar. Een mollig meisje pakte een jurk correct, zal zien er schattig en modieus. De belangrijkste sleutel tot een geweldige uitstraling – uw vertrouwen en kwaliteit kleding.

58a6611553f7c7167e3fecb28bb78f11 - Is het de mode voor dikke vrouwen

Onder de trendy kleding voor dikke vrouwen geen outfit lijkt op zijn uiterlijk op de zak. Veel mensen denken dat losse kleding verbergt de extra kilo ‘ s, maar ze zijn verkeerd – het enkel de nadruk legt op de volledigheid. Maar een te smalle modellen zijn ook niet geschikt. De ideale keuze jurken, blouses en rokken naast knippen. Het ding dat goed zit is van slijtage en de grootte die bij u past.

Mode voor de volledige

Grote vrouwen hebben het nodig om te kiezen voor stevige kleding of één waarbij er geen contrasterende kleuren. Zoals u weet, lichtere tinten visueel gewicht toe te voegen, maar donkere kleuren afslanken. Dergelijke eigenschappen skradyvaya extra kilo ‘ s heeft niet alleen zwarte, maar ook alle andere donkere kleur. Het is wenselijk om te voorkomen dat grote patronen op de kleding, hoekige vormen en een hoog contrast overgangen.

af2237bfa8830e8db06ac60b54644e70 - Is het de mode voor dikke vrouwen

Blazers en jassen voor mollige moet niet lang worden. De perfecte lengte voor hen – up aan de helft van de dij. De rok die u nodig hebt om te kiezen knie-lengte of halverwege de knie. Uitlopende rok en de mini rok is beter te verwijderen uit de kast op alle.

Grote dames zijn beter om dingen te kopen met lange mouwen en met vierkante of v-hals. De nek is het noodzakelijk om altijd open.

1998c58fa7b1d5e08a06a3c283ac4ce3 - Is het de mode voor dikke vrouwen

Stylisten raden om te kiezen voor platte schoenen, maar geen hakken. Voor vrouwen in het lichaam is niet aanbevolen schoenen met vierkante tenen, maar met de vingers te passen voor hen zo goed mogelijk.

Een meisje die volg deze eenvoudige regels, u zal kijken onweerstaanbaar, mooi en stijlvol. En nog belangrijker, altijd vol vertrouwen, op de hoogte te blijven in elke situatie, je leert van jezelf te houden zoals je bent, want als je niet van jezelf houdt, hoe kun je van anderen houden?