vrouwengeheimen

d209dd8b0d30b1fcec4d1d2c819273bb - In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder
stijl

In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder

Het meest opvallende teken van de zwangerschap is uw groeiende bult. De meeste vrouwen zijn erg uit wanneer ze beginnen met de groeiende buik wat te laten delen in hun vreugde met de mensen om haar heen.

d209dd8b0d30b1fcec4d1d2c819273bb - In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder

Een van de meest opvallende tekenen van een zwangerschap is een groeiende buik. Sommige van de vrouwen die kijken ernaar uit om dit te verbeteren, willen delen met anderen die het geluk van toekomstige moederschap, terwijl anderen proberen zoveel mogelijk te verbergen van zijn positie om een aantal redenen: het werk, het bijgeloof, de reactie van anderen. Echter, elke zwangere vrouw zou graag willen weten ten minste ongeveer in welke maand van de zwangerschap blijkt buik. Het lijkt erop dat er niets is eenvoudiger: grootmoeders en moeders een stem zeggen over de vijfde maand, dat zal merkbaar zijn ronde buik, maar de groei van elke individuele zwangere buik.

De kenmerken van de groei van een buik

963cf1b7e94d3a21287d152efcfe9762 - In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder

Aanstaande moeders vaak een mix van het concept van “groei” en “groei van de baarmoeder”, omdat de maag kan toenemen om redenen die buiten de zwangerschap redenen: te zwaar, te veel eten, en de actieve groei van de baarmoeder begint vanaf 16 weken, dus echt “zwanger” buik begint te verschijnen vanaf 20 weken van de zwangerschap de baby.

Veel vrouwen willen weten in welke maand van de zwangerschap blijkt de buik ook om te navigeren naar een update van de kledingkast. Omdat de meisjes willen altijd om te kijken mooi en goed verzorgd, ongeacht de stand van de zwangerschap.

Daarnaast is de groei van de buik is niet constant, die gedurende de dag kunnen veranderen, afhankelijk van de mate van verzadiging van de vrouwen, de aanwezigheid van vet, de hoeveelheid vruchtwater en andere factoren. Naast vroegrijpe buik is niet altijd een reden voor trots, want het kan duiden op bepaalde problemen met de toon van de baarmoeder. De meer snelle groei van de buik kan leiden tot de verschijning van striae.

Wat is van invloed op de grootte van de buik?

Om te bepalen wanneer de specifieke buik van de zwangere vrouwen is niet mogelijk. Echter, een aantal factoren geïdentificeerd die van invloed zijn op de groei van tum.

1. Prioriteit: het wordt aangenomen dat de eerste zwangerschap in de buik groeit niet zo snel als de latere. Dit is te wijten aan nereshennostju de buikspieren. De tweede en volgende zwangerschap zijn onder het teken van de grote buiken vanwege het feit dat de spieren al hebben ondergaan vervorming en hoe makkelijker ze zijn weer blootgesteld.

2. De kenmerken van de lichaamsbouw en anatomie. Dus, vrouwen met een smalle bekken, kan bogen op een snel groeiende buik. Dit is omdat de baarmoeder kan alleen groeien naar voren en niet worden geplaatst binnen het bekken. Trouwens, het is gemakkelijk om uit te leggen op welke maand van de zwangerschap blijkt maag in lean vrouwen: zonder twijfel, ze eerder eigenaar van een merkbare buik dan de anderen.

be4faea8cbfd3d355001bab6e271258c - In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder

Omdat Dobermann type lichaam speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de snelheid van de groei van de buik, om te bepalen in welke maand van de zwangerschap de buik verschijnt volledige, gewoon genoeg. Meestal, volledigheid wordt vergezeld door een breed bekken, het kind is geplaatst en de groei van de baarmoeder zichtbaar worden veel later. Bovendien, totaal groot het bouwen van vrouwen verbergt groeiende buik lang genoeg.

3. De locatie van het kind. Als het kind dichter bij de achterwand van de baarmoeder, het verhogen van de buik is trager en niet zo opvallend, maximaal 6 maanden.

4. De grootte van het ongeboren kind en het aantal baby ‘ s in de baarmoeder. Natuurlijk, het grote kind in de buik zal veel meer opvallend klein. Veel specialisten om te bepalen in welke maand van de zwangerschap blijkt buik met de tweeling, gaat ermee akkoord dat de buik tijdens de zwangerschap van 11 weken niet meer vergelijkbaar met enkele zwangerschappen. De snelle groei van kinderen verhoogt de buik 28 weken bijna om de grootte van de buik prenatale normale zwangerschap. 32 weken de vrouw in de buik, zwanger van een tweeling, de maximale grootte bereikt.

57b6ff20ad6269652f8a98e0fa91e150 - In welke maand van de zwangerschap ontvangt u de buik van de aanstaande moeder

Echter, experts er rekening mee dat in alle gevallen de snelheid van de groei van de buik van de zwangere vrouwen, blijft een van de belangrijkste harmonische ontwikkeling van de foetus en de zorg van de moeder over de toekomst van de baby. Om problemen te voorkomen met een Volwassen, het gemak van het dragen van de zwaartekracht echt gegroeid buik, zoals voorgesteld in het laatste derde van de zwangerschap voor het gebruik van een brace en het monitoren van het dieet.