vrouwengeheimen

9887cde24414f6d32c58ffbd11776d52 - Ik hou van de selectie criteria
stijl

Ik hou van de selectie criteria

Een kleding steamer kunt u snel netjes je spullen, om het stof te verwijderen uit de plooien. Bij het stomen van de kleding zijn niet onderworpen aan zware lasten, die kunt u terug uw dingen in de zachtheid en het volume. Leren hoe om te kiezen van de stoomboot.

De kleding stoomboot heeft een aantal onvergelijkbare voordelen, en in vele opzichten superieur aan gewone strijkijzer. Het mogelijk niet alleen te strijken kleren, hij ook, verwijdert vuil verwijdert stof, reinigt elk oppervlak en elimineert geuren.

De soorten steamers

9887cde24414f6d32c58ffbd11776d52 - Ik hou van de selectie criteria

Stoomboot

Afhankelijk van het functionele doel en de kenmerken van er zijn de volgende typen machines:

Handheld-steamers.

  • Dit type steamer is een compact model dat is handig om mee te nemen op reis. Het verschilt een beetje van de kosten en draait op gewoon water. Bij het kiezen van een hand op de stoomboot, is het belangrijk om te weten dat het apparaat is in staat om continu voor niet meer dan 30 minuten, met uitzondering van de stoom temperatuur niet hoger is dan 100 graden Celsius.

Verticale steamers.

  • Dit formulier is bedoeld voor het glad maken van kleding in een verticale positie. Met behulp van de verticale steamer is erg handig handvat om de kleding op hangers.

Stoomboot-steam cleaner.

  Deze categorie vertegenwoordigt de meest logge apparaat, op hetzelfde moment, met een ergonomisch ontwerp. Een kenmerk van dit model is de mogelijkheid om te verwijderen van het oppervlak van de kleding vlekken en ander vuil.

Kenmerken van de steamers

Het kiezen van een kleding stoomboot, is het niet alleen noodzakelijk om te beslissen over het uiterlijk en functionele doel. Belangrijk de waarde van de volgende opties:

Power.

  • Hoe hoger het vermogen, hoe sterker stoom. Dit levert snelle stoom. Het materiaal waarvan het gemaakt

Binnenlandse stoomstrijkijzers.

  • Dit element kan worden vervaardigd in metaal of kunststof. Strijkijzers met een omhulsel van metaal beter en sneller opwarmen, waardoor zijn meer effectief in het werk.

Het aantal standen van stomen.

  • Apparaten met meerdere modi kan werken bij een laag en een hoog vermogen, kunt u de instellingen aanpassen afhankelijk van de soort stof kleren. Bijvoorbeeld, delicate stoffen zijn niet beschadigd raken, als ze worden gestreken op laag vermogen.

Type van het gebruikte water.

  In dat geval, als een kleding steamer is niet uitgerust met een bescherming tegen kalkaanslag, moet u gebruik alleen gedistilleerd water.

Belangrijkste criteria

fe7f25b0a2469c05852d1b2393a0a1b9 - Ik hou van de selectie criteria

Stoomboot kleding

Bij het kiezen van een stoomboot, moet u eerst nagaan waar in de toekomst zal worden gebruikt. Het is noodzakelijk om vooraf een raming van het geschatte bedrag van het Strippen.

Een belangrijke indicator is de stoom. Het hangt af van de snelheid en de kwaliteit van het kledingstuk met de verwerking. Wanneer een kleine stroom van de stoom op het oppervlak van de stof blijft een druppel vocht, wat kan leiden tot beschadiging van de dingen. Om het bereiken van de meest comfortabele en nauwkeurige proces van het Strijken van de dingen die voldoende vermogen 1500 watt.

Ook vergeet niet het volume van het water in de ketel. Het hangt af van de duur van de ononderbroken werking van de stoomoven.

De meest compacte modellen hebben de neiging om het volume van de ketel is van de orde van 200 milliliter en werk 8-9 minuten. Machines die kunnen vullen tot drie liter vocht in staat is om de functie voor meerdere uren. Het selecteren stoomoven voor thuis, genoeg modellen met een volume van vloeistof 1, 5 liter. Dat is genoeg voor een uur van het werk, dan kun je water toevoegen en doorgaan met het verwerken van kleding.