vrouwengeheimen

cadfc968c2429fe2aad5f1f690ab98fb - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij
stijl

Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

Als u besluit om de afbeelding te wijzigen, in het bijzonder aan de haarkleur, maar u weet niet welke kleur haar past bij u, lees dan onze adviezen op deze materie.

cadfc968c2429fe2aad5f1f690ab98fb - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

“Hoe weet je welke haarkleur past bij mij?” Deze vraag is het grote aantal meisjes. Inderdaad, het kiezen van de juiste kleuren voor haar moeilijkheden. Maar er zijn een paar regels die zullen helpen de beste manier om te pick-up een nieuwe tint.En onmiddellijk wijzen op de eerste regel: selecteer de juiste toon voor uw strengen past bij uw schaduw en absoluut natuurlijke wijze, dus zonder make-up.

Laten we nu praten over de andere regels, kunt u een antwoord vinden zo ‘ n moeilijke, schijnbaar de vraag: “hoe bepaal je welke haarkleur past bij mij?”

Voor eigenaren van licht blond

1213b03bd6883082f9a19fe417afd044 - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

Als de natuurlijke kleur is een licht blond, gezicht is delicaat blush op de wangen, en kan met sproeten, dan is geschikt opties zijn warme lichte kleuren. Dit palet varieert van tarwe tonen aan intense honing, en indien gewenst, kan de afbeelding worden aangevuld met woon-strengen van Gouden tint.

Het is dus beter om af te zien van de vurige rode tinten en proberen te elimineren donkerbruin (de laatste kan visueel maken van het meisje ouder).

As tij

4f81a26cf109a9e41e9133fa80256e1d - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

“Hoe te om te weten welke haarkleur het beste is voor mij, als ik blond met as-blond haar?”

Het is simpel: we kunnen dus veilig voor kiezen de as tinten. U kunt ook proberen en bruine tinten, en alle, van de meest lichte tot het donker wordt.

Aan de andere kant, is het niet aanbevolen om te gebruiken kleuren die zijn koper en roodachtige tinten. Het feit dat zulke tonen in staat zijn om het overbrengen van een roodachtige tint van de huid, en dit is onnodig.

Voor een warme uitstraling

248aa85831d21738650ed41e637d0e42 - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

De warmste type van de verschijning in de warme en contrasterende kleuren.

We zijn aan het praten over bruin, donker blond met rood tij van haar. De huid op deze vrouwen kan bijna ivoor, en donker. Niet uitgesloten van de mogelijkheid van het hebben van sproeten.

In dergelijke gevallen, de meest geschikte kleuren voor het haar is rood (medium graden en donker) bruin, met een iets roodachtige tint. Maar van alle koele kleuren te geven, omdat hun huid ziet er ziekelijk bleek.

En nu voor bruin haar

0b7dd01828bd24e7e92b6b6aedfe55d9 - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

Bruin-haired vrouwen met donker bruin haar en een lichte ofwel olijf-of donkere huid moeten streven om te benadrukken de natuurlijke donkere kleur. Voor deze doeleinden, het gebruik van bruin tinten. Ook geschikt blauw-zwart variatie en blauw-violet.

Maar niet verlicht haar en het is niet aanbevolen om gebruik te maken van een donker koper tinten.

De resultaten

3a46686abbd6a56c9f669ccf4cc805a5 - Hoe weet je welke haarkleur past bij mij

Natuurlijk, het kiezen van de juiste haarkleur effect van de kleur van het oog. Het is echter moeilijk om een uniforme regels, want we moeten het beoordelen van de hele look meisje samen. U kunt een aanbeveling van een professionele schoonheidssalon. Bovendien, er is een kans en het doorgeven van specifieke tests “hoe om te bepalen welke haarkleur past bij mij”, welke online beschikbaar is.