vrouwengeheimen

f5437d3b738f493436f9ecbfe8c57439 - Hoe visueel maken het gezicht dunner
kapsels

Hoe visueel maken het gezicht dunner

Grote dames hebben de neiging om je gezicht slanker. Wat het betekent? Bespreken hoe met de juiste kapsels en make-up te maken van een persoon lean en ook, wat sieraden is het beter om te kiezen voor de dames met een vol gezicht.

“Afvallen”.

Het portret gebied is niet alleen een decoratie voor vrouwen, maar ook de belangrijkste ruimte die verantwoordelijk is voor haar imago. Daarom is de rol van de make-up van het ontwerp van het beeld van de vrouw kan niet genoeg benadrukt worden. Om het gezicht keek dun is, is het noodzakelijk om de aandacht te vestigen op de ogen. Oog make-up moet worden intens genoeg, maar niet in de krant. De schaduw kan worden natuurlijke tinten, gekleurd hoek van het oog en ooglid, aantrekkelijk parel schaduw. Uitstekende werk op de toewijzing van de eye-liner en mascara. Niet om kosten te vergeten over de geheimen, die helpt om slanker met kleding.

De lippen moeten worden neutrale kleuren, om te voorkomen dat een groot aantal van de kleurvakken dat het creëren van extra volume en kan een clown effect.

Een onmisbaar hulpmiddel om visueel het verminderen van het gezicht zijn tonale en corrigerende hulpmiddelen. Voor de volledige dames het is aanbevolen dat het Centrale deel van het gezicht ter dekking van de lichtere en poeder, en de grens van de donkere schaduw.

f5437d3b738f493436f9ecbfe8c57439 - Hoe visueel maken het gezicht dunner

Make-up voor

5b17f9187a1cb1e0744a22b125ddefd1 - Hoe visueel maken het gezicht dunner

Make-up na

Blush ook vermindering van het bedrag van de persoon die moet worden op het gedeelte van de jukbeenderen, die is verwikkeld toen het meisje trekt aan de lippen. Blush een donkere schaduw boven de bovenkant van de jukbeenderen, lichter aan de onderzijde.

Dagelijkse make-up mag niet worden hard en het aantrekken van ongewenste aandacht.

“Afvallen” met de hulp van kapsels

Grote dames moeten serieus de aanpak van de selectie van kapsels. Optimale haar lengte – medium, dus die tussen de haren op de schouders en bleef het lumen, wat de look minder massief. Hetzelfde effect kan worden bereikt door het kiezen van het haar. Volle vrouwen moeten niet de blote hals volledig, zodat het kapsel onder de jongen zal ook niet werken. Visueel verminderen van het gezicht passen schuine pony, afgestudeerd strengen gekamd om het het gezicht. Ongelijke strengen rond het gezicht, asymmetrisch kapsel de aandacht af van het volume en geven een visuele afslankend effect.

Kapsels die betrekking hebben op een deel van de wangen, het zal ook helpen om het gezicht dunner visueel. Volledige gezicht wordt nog groter, met weelderige, krullend haar, dus het is beter om te selecteren glad haar met een beetje volume rond de wangen en het afzien van een dergelijke Machtiging, die maakt het haar te zacht.

561c4db46e0252164d597d5485b21c09 - Hoe visueel maken het gezicht dunner

Kapsel voor vol

6713c6fcb08abd836078564a17aae8b1 - Hoe visueel maken het gezicht dunner

Kapsel voor de volledige

Het haar verzameld in een haar en getogen aan de bovenkant van het gezicht meer langwerpig en dus meer mager.

Haar kleur kan ook aftrekken of volume toevoegen aan het gezicht. Dus, donker haar traditioneel afleiden van de aandacht en visueel verminderen van de ruimte van het andere gezicht en blond haar, maken het gezicht meer zichtbaar en groot.

Accessoires die passen bij

De versieringen zijn een geweldige manier om slanker. Dus, sjaals, het creëren van de illusie van de verticale, kunt u trekt een gezicht, hetzelfde resultaat kan worden verkregen als het dragen van de sjaal om de hals gemaakt van een visuele scherpe hoek. Sjaals met het snijden van de hals in de helft, evenals kragen-racks hebben een negatief effect op het mollig gezicht, met nadruk op de extra zwelling.

De korrels beter om te kiezen voor grote lang, het maken van een verticale lijn. Kleine korrels maken het bedrag van de meisjes nog indrukwekkender. Broches ook noodzakelijk te kiezen voor een zo groot is, dat zou afleiden van de ogen weg van het gezicht en de extra dimensies.

a16afdc6bfcd5bac6059021555adbe82 - Hoe visueel maken het gezicht dunner

Oorbellen te voltooien

dec0b23ee95a6a4b7eb902b9573fba1d - Hoe visueel maken het gezicht dunner

de Oorbellen voor een volledige

Lange bungelende oorbellen is de beste manier om visueel te maken het gezicht dunner en verberg de extra volume. Je moet niet kiezen voor kleine teentjes, die zal worden verloren op het gebied van het gezicht, het verhogen van het nog meer. Ronde grote oorbellen gecontra-indiceerd in geval van bolle wangen, als ze lijken zelfs meer.

Het portret gebied is het meest complementaire deel van het lichaam van vrouwen grote maten, dus u moet voor het decoreren en tonen de charme van het gezicht, hals en decolleté af te leiden van het oog van niet-winnende gebieden.