vrouwengeheimen

1385cf2eded45307ac8f34345b1a7ec4 - Hoe versterken van het immuunsysteem: een lijst van nuttige producten
stijl

Hoe versterken van het immuunsysteem: een lijst van nuttige producten

Binnenkort komt de koude en elke vorm van infectie begint om het hoofd te heffen. Het is tijd om na te denken over de producten versterken het immuunsysteem. Het immuunsysteem is de beschermer van het lichaam. Het bestaat uit 2 componenten: de witte bloedcellen, die wordt vertegenwoordigd door het witte bloed-lichaampjes van het bloed en eiwitten, de zogenaamde antilichamen worden geproduceerd wanneer geïnjecteerd in het lichaam van iets buitenaards.

Goede immuniteit is de externe barrière voor het onderhoud van interne stabiliteit. Om dit te bereiken, moet u het voedsel te eten met immunoprotective actie.

Dranken

1385cf2eded45307ac8f34345b1a7ec4 - Hoe versterken van het immuunsysteem: een lijst van nuttige producten

Groene thee Groene thee. In groene thee bevat catechinen, die helpen het immuunsysteem te versterken. Ze zijn uitstekende anti-oxidanten en direct invloed hebben op de virussen en bacteriën, en 100 keer sterker dan vitamine E en C. van Groene thee met het branden van de rode peper. In groene thee die u kunt toevoegen hete rode peper, bevat het alkaloide genaamd capsaïcine. Hij heeft ook immunoprotective actie en schade die doordringen tot in ons lichaam van pathogene virussen en bacteriën. Groene thee wordt gebrouwen in een Kop van de rode peper is het zwaard en schild van ons lichaam. Ze vullen elkaar aan, als capsaïcine bij het verwarmd is, is veel beter gescheiden van de peper. Daarnaast is dit drankje zal de lichaamswarmte van het koude weer. Kamille thee. Uitstekende eigenschappen te verbeteren de immuniteit van de persoon heeft een thee van kamille bloemen. Het is een groot aantal van bioflavonoïden en polyfenolverbindingen — twee belangrijkste helper van de immuniteit. Anti-oxidanten helpen bij het verminderen van het inflammatoire proces en de schending van hun cellen tijdens de controle van de infectie. Door zichzelf, de bioflavonoïden hebben een antibacteriële werking. Zo is de bestrijding van infecties op twee manieren: hulp bij het stabiliseren van de cellen en vernietigt micro-organismen. Als we vergelijken met de antioxidant capaciteit van polyfenolen en het effect op het lichaam van vitamine C, ze zijn sterker dan 100 keer. Dus meer goede wil van het drinken van een Kopje kamille thee dan van het eten van een Appel of kiwi.

Producten

66e364c879b99132c2bff49834761d08 - Hoe versterken van het immuunsysteem: een lijst van nuttige producten

Uien en knoflook worden voor het immuunsysteem Uien en knoflook. Het versterken van het immuunsysteem om te vechten tegen het virus zal helpen de ui en de knoflook. Ze bevatten mineralen en vitaminen B, C en D, die nodig zijn voor het lichaam, als vluchtige, negatief inwerken op de virussen en bacteriën. Deze groenten niet verliezen hun kwaliteiten ook tijdens de behandeling, maar neemt hun smaak. Vet. Waarschijnlijk weinigen weten dat de zoute spek bevat arachidonzuur, verbetert het immuunsysteem, vooral als je het eet met knoflook. In beide producten is selenium. De immuniteit, het ontvangen van een dubbele portie van deze stof, veel sterker. Selderij. Selenium is opgenomen in de selderie. Daarom is dit product ook worden gebruikt voor het versterken van het immuunsysteem. Groene groenten. In alle groene groenten, zoals kool, paprika ‘ s, veldsla, peterselie, dille, zuring, bevat een grote hoeveelheid eiwitten nodig voor het samenstellen van immuun cellen, dat is, de beschermende functies van het organisme.

b745291dd5d969891ee40e9e4764b31d - Hoe versterken van het immuunsysteem: een lijst van nuttige producten

Groene groenten Citrusvruchten. Alle citrusvruchten bevatten vitamine C. Hun gebruik verhoogt de immuniteit en helpt om in de toon van het hele lichaam. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels. Groenten zijn nuttig, omdat ze veel vezels, die het passeren van het darmkanaal, de schoonmaak, niet alleen van voedsel, maar ook pathogene microben. Zuivelproducten. De immuniteit van het organisme om infecties te verhogen melk producten. Vooral yoghurt, die bestaat Lactobacillus LGG en L. casei. Het is noodzakelijk om het etiket te lezen bij de aankoop. Als je dit eten yoghurt, deze organismen bereiken van de darmen en het zal helpen de bacteriën om te leven en te vechten tegen de infectie.

Geen behoefte om te wachten voor het begin van de herfst en het begin van virale ziekten. Versterken van de afweer van het lichaam. Eten van gezonde voeding die het immuunsysteem versterken.