vrouwengeheimen

54333419d63099216a1edf9b20739cb2 - Hoe veel tijd om te lopen met uw kind
stijl

Hoe veel tijd om te lopen met uw kind

Gewetensvolle ouders proberen hun kind gezond op te groeien en gelukkig te zijn. Een van de voorwaarden voor de normale ontwikkeling van kinderen wordt beschouwd als een wandeling in de frisse lucht. De belangrijkste taak in deze inspanningen te weten hoeveel tijd mijn kind, voor hoe lang, en met geen kwaad voor de baby.

De duur en het aantal wandelingen per dag, afhankelijk van leeftijd, conditie en de weersomstandigheden. Baby ‘ s, in tegenstelling tot oudere kinderen vereist minder tijd om te blijven op de straat. Dagen in de zomer en warme windstille weer is beter dan de winter koude en natte sneeuw.

Lopen voor baby ‘ s

54333419d63099216a1edf9b20739cb2 - Hoe veel tijd om te lopen met uw kind

Mijn kind

Ieder kind is anders. Eerste reizen kan optreden bij de pasgeborene zal een week of een maand. Het hangt af van de conditie van het lichaam van de baby en het weer buiten. In de zomer, onder gunstige omstandigheden, de volgende dag na zijn terugkeer uit het ziekenhuis, is het wenselijk om te laten wennen van het kind aan de straat. In de winter kunt u een wandeling maken in de twee weken. Met uitzondering van voortijdige, zieke en verzwakte kinderen. De aanpassing is trager, en lopen is beter om te beginnen bij de baby sterker.

Bij koud weer wordt de eerste wandeling met de baby laatste tijd niet meer dan 5 minuten. Om te verhogen van de tijd in de lucht moet geleidelijk toevoegen van een paar minuten per dag. De maximale duur van de winter loopt een half uur. De totale tijd in de lucht kan oplopen tot 3 uur.

Hoe veel tijd om te lopen met uw kind in de Zomer onder gunstige omstandigheden is afhankelijk van de reactie van uw kind in het proces. Als hij graag tijd doorbrengen op straat, hangt af van het vermogen en de bereidheid van de ouders. Beperk de blootstelling aan de lucht in de winter voor kinderen tot 3 maanden is de temperatuur lager dan -5 voor het kind tot -10 °.

In de zomer van 30 graden hitte is een belemmering voor het maken van wandelingen pasgeborene. Op hete dagen de meest gunstige tijd om te verlaten in de ochtend en de avond. De herfst is regen niet een obstakel voor het lopen. Het belangrijkste ding dat het kind niet nat worden.

De belangrijkste taak van de ouders om goed te Kleden voor uw kind het weer. Zomer gekozen voor een lichte kleding die is gemaakt van natuurlijke, ademende materialen. Verplichte hoofddeksel. In de winter is het belangrijkste probleem van de ouders en grootouders, is de wens om beter wikkel de baby. Dit moet niet gedaan worden.

Kinderen ouder dan één jaar

De meeste kinderen door het jaar worden op de benen en begint te lopen. Ze geïnteresseerd zijn in Wandelen. Jaar kunnen kinderen worden opgeleid tot solar behandelingen. De beste tijd 8-10 uur en 16-18 in de avond. Het hoofd van het kind dient te worden beschermd tegen zonlicht.

Als de temperatuur boven de 25 °, moet de procedure worden overgeslagen. In de extreme hitte kunt u wandelen in de schaduw in de buurt van de vijver. Als de baby zal de huid beginnen te rood in de zon, het moet terugtrekken in de schaduw. De Winter loopt met kinderen vanaf een jaar of vier kan duren ongeveer 1, 5 uur. De totale tijd in de lucht is bij voorkeur niet minder dan 4 uur. Nogmaals, het belangrijkste criterium – de weersomstandigheden en de conditie van de baby.

Het kind is drie jaar oud en meer

Na drie jaar van het verblijf van het kind in de straat is afhankelijk van de weersomstandigheden en de conditie van het lichaam. In dit tijdperk beperking voor wandelingen is de temperatuur onder de -30 en +30 ° en een onwel gevoel van het kind.

Vergeet niet dat alle kinderen uniek zijn, dus hoe lang de straat op met het kind, afhankelijk van het weer en de gezondheid van de baby.