vrouwengeheimen

4525cf95893a354b57ca1a8bcca57b77 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen
stijl

Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

De tippet is een lange mantel van een rechthoekige vorm, die het moet hebben in haar kledingkast van iedere vrouw. Maar de tippet nog een half geval, moet weten hoe te binden een tippet dat zou niet bederven, maar voor het decoreren van uw afbeelding.

4525cf95893a354b57ca1a8bcca57b77 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

Tippet, het accessoire dat in elke vrouw in haar kleerkast. Het is een lange mantel van een rechthoekige vorm die perfect past bij het beeld op elk moment van het jaar (zowel in de winter en de zomer) en in alle omstandigheden (u kunt het gebruiken voor diverse feesten, en je kunt gewoon dragen elke dag). Er zijn vele versies van de tippet, die niet alleen verschillen in de kleuren en patronen, maar door het materiaal, als basis hebben genomen. Kies een Cape vrouw gratis in overeenstemming met hun smaakvoorkeuren, terwijl ook rekening houden met de financiële component. Maar na de overname, rijst de vraag, hoe te binden tippet.Dit, natuurlijk, kan gebeuren in volledige overeenstemming met hun eigen ideeën over koppelverkoop, maar er zijn er veel speciaal-ontworpen manieren, die elk kunnen geven de vrouw de gewenste tint afgestemd op haar outfit. Wij zijn daarom van mening verschillende methoden die u toelaten om mooi te strikken van de tippet op de nek, schouders, hoofd en nemen ook een kijkje bij enkele van de nuttige informatie.

Op de vraag over de combinaties

d45ca7d6dd4e59650de6a77c29b715a4 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

De stal gaat goed met bijna alle kleding: draag het met jurken en pakken en schapenvacht jassen en bont jassen. Gegeven deze veelzijdigheid capes, fabrikanten aanbieden van spannende opties met bont en gemakkelijk zijden sjaals voor de zomer. Daarnaast zijn er modellen die ontworpen zijn voor specifieke activiteiten. Bijvoorbeeld, als aanvulling op de avond kleding (bijvoorbeeld, als we het hebben over gebeurtenissen) in een lange mantel, uitgevoerd in goud, zilver of zwart kleuren. Ze worden perfect gecombineerd met alle manier, als u het weet hoe te binden een tippet.

Door de manier, als u besloten heeft gebruik te maken van de sjaal, het zal de nodige aandacht besteden aan de extra accessoires die moet matchen met de outfit als geheel. Dus, een handtas kan worden aangepast aan de kleur van de sjaal. Als je je afvraagt wat voor kleuren dit seizoen, het is overwegend lichte tinten, met behoud van klassieke Schotse kooi. Nu moet je direct te zien hoe mooi bind een sjaal.

Koppelverkoop mooi

Er zijn vele manieren hoe te binden een tippet op de hals, het hoofd en de kleren. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een normale sjaal, of bind het rond de nek, ofwel het vormen van een eenvoudige lus. In deze vorm is zeer handig en gemakkelijk, naast het houdt de warmte. Maar dit is natuurlijk niet de enige manier.

Classic

842afa19d84b0722244a4fa48987c946 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

Soms moet je een vrij lange tijd tot het dragen van een sjaal: hoe bind het strakker? Om dit te doen, het kan gedragen worden losse knoop in het midden, waarna u onder de kin. De sjaal als het is gewikkeld rond de nek. De uiteinden van een Cape cross in de rug en komen ze strekken via de site. Het eindresultaat is een betrouwbare en zeer mooie versie van koppelverkoop.

Als de sjaal is niet te bochtig, dan is de volgende methode, die laat zien hoe bind het tippet:

het midden van de zakdoek achter;

— aan de uiteinden naar voren geworpen;

— ze nodig hebben om elkaar twee keer en gooi;

na dat de uiteinden van de knoop.

Op het hoofd

7fac996b0066fb8601bef972c948688b - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

Tippet wordt niet alleen gebruikt als een mooi accessoire, het is ook perfect beschermt tegen kou en houdt het haar. Sjaal of Cape op het hoofd is perfect te combineren met een jas, schapenvacht vacht een bontjas. Hoe te binden een tippet op?

Moet gooien van een hoofddoek op zijn hoofd, terwijl de linkerkant moet langer zijn dan de rechter. Het korte uiteinde is afgesloten met een pin, en een lange wikkel het hoofd, waarna dit wordt ook bevestigd, alleen op de achterkant van het hoofd. Om te voltooien het beeld van de sjaal gegooid zouden moeten worden over de schouder. Het hebben gelegd, zodat de stof om vrij te hangen. Nu weet je hoe te binden een tippet op het hoofd.

Op de top van kleding

748edbeb1e7ce277264868f2ca16ac32 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

Interessant is de tippet, gebonden aan de bovenkleding. In dergelijke gevallen, de mantel ziet er leuk uit, gecombineerd met een lange jas en een leren jas. Het is belangrijk om te pick-up van de mantel meer strak, bij voorkeur ingericht met verschillende elementen. Hoe mooi gelijkspel een tippet van een jas?

De eenvoudigste manier om te gooien van een omslagdoek over de schouders en maak een losse knoop. U kunt ook wikkel het rond je nek, waardoor een einde is gratis.

Als het gaat om de toevoeging van de mantel, kunt u gebruik maken van de volgende methode geeft aan hoe te binden een tippet aan een jas, de uiteinden aan contact, gooit een zakdoek op de hals, gedraaid en sprong weer op de hals. Na dit alles, het is verspreid. In deze eenvoudige methode is het mogelijk om een soort van sjaal.

Andere opties

0ce6d08b63e503f36e5a884edbba0b36 - Hoe te binden tippet: enkele tips en aanbevelingen

Aantrekkelijke look sjaal vastgebonden als een sjaal. Maar hoe bind de tippet op hun schouders? Er zijn tal van mogelijkheden:

    u kunt gebruik maken van de types van Oost-kleding, bijvoorbeeld, toga of Sari. Vastgebonden op deze manier, de wraps geven het beeld van de vrouw en unieke functies, vooral als het gebruikt wordt in het model is de meest sierlijke patronen en de verschillende tekeningen; veel van de modellen gedaan met de knop. Het voordeel van deze omslagen is dat zij zullen zitten stevig aan het lichaam, naast de knop duidelijk vertelt u hoe te binden een tippet op de nek, schouders, etc. het is Opmerkelijk dat deze accessoires moeten ze niet alleen als dekking voor het bovenlichaam, maar ook als een rok of tuniek; het is interessant om te binden voor de lange wraps, in feite, een antwoord geven op de vraag hoe te binden een tippet aan een jas. Als het lang genoeg, dan over de schouders gedrapeerd en het bereiken van de taille en heupen tippet, vastgebonden aan dezelfde riem, zal dienen als een grote Cape koele zomeravond.

Zoals u kunt zien, is hij in staat op te fleuren bijna elke outfit. Je moet alleen weten hoe te binden een tippet op het hoofd, over de kleding, etc. en dit, volgens de bovenstaande methodes beschikbaar. U kunt proberen om je manier met het.