vrouwengeheimen

1e8200184520faca09d6b3a62d13a4d8 - Hoe om te gaan met een droge huid op de ellebogen
stijl

Hoe om te gaan met een droge huid op de ellebogen

Droge ellebogen altijd esthetisch aangenaam kijken. Vaak eenvoudige crèmes niet helpen om zich te ontdoen van dit probleem. Wat zijn de oorzaken van een droge huid op de ellebogen en wat de behandeling zal helpen om zich te ontdoen van dit probleem? Zal kijken in detail naar deze vraagstukken.

Droge ellebogen: oorzaken en manieren om ze te verwijderen

Handen vertellen veel over een vrouw, dus de zorg voor hen speciale aandacht vereist. Ellebogen zijn meestal niet van bijzonder belang zijn voor de vrouwen tot dit in de huid begint te schillen en kijken heel esthetisch. Als de zorg ellebogen zijn vaak vertraagd, hebben we niet alleen te hydrateren de huid en herstelt de lipide samenstelling, voeden en verzachten.

De belangrijkste oorzaken van droge ellebogen

Speciale functionele belasting.

    • De huid op de elleboog is onderworpen aan hoge belastingen. Buigen en onverzettelijk zijn handen, de huid is vaak gespannen, leunend op zijn ellebogen op de tafel, het wrijven ontstaat, wat leidt tot een verdikking van de huid van de ellebogen.

De speciale samenstelling van de huid van de ellebogen.

    • De ellebogen zijn bijna geen talgklieren, zodat de huid krijgt een natuurlijke verzachtende en gevoelig voor barsten en zelfs tot het uiterlijk van hyperkeratose, ruwe huid gezwellen en scheuren.

Het ontbreken van de zorg.

    • Meestal vrouwen niet genoeg aandacht besteed aan de ellebogen en zo de huid lijdt sterk.

Het gebrek aan vitaminen.

    • Een droge huid kan veroorzaakt worden door een gebrek aan vitaminen b, E en A.

Seizoensgebonden problemen.

    In de winter, wanneer zijn ellebogen bijna constant verborgen onder de kleding, ze zijn bijzonder kwetsbaar en vereisen meer aandacht.

7 manieren om de behandeling van de droge huid van de ellebogen

1e8200184520faca09d6b3a62d13a4d8 - Hoe om te gaan met een droge huid op de ellebogen

Baden voor de ellebogen Masker met paraffine. In cosmetica gebruikte paraffine maskers, ze zijn ideaal voor de behandeling van droge ellebogen. Hot wax activeert de metabole processen in de diepe lagen van de huid, verwijdert toxines en hydrateert de huid, waardoor het zeer zacht en glad. Te doen van behandelingen in de salon of bij u thuis, de nodige regelmaat in aanmerking te komen voor een goed effect. SPA elleboog pads. Vandaag in de apotheek kunt u kopen gel SPA elleboog pads die beschikken over een speciale impregnering en perfect om te hydrateren de huid, vul het met voedende mineralen, het verlichten van droogheid en schilfering van de ellebogen. Ze beschermen de huid tegen schade en maakt het zachter. Producten kunnen gedragen worden onder de kleding gedragen op de handen in de nacht. Producten met provitamine B5. D-panthenol (provitamine B5) zeer nuttig voor de huid, het effectief herstelt de lipide structuur, waardoor de huid zacht en gezond. Voor de verzorging van de ellebogen, kunt u kiezen voor crèmes met provitamine B5 of kopen apotheek vorm van vitamine en voeg deze toe aan maskers en crèmes. Kokosolie. Baden van kokosolie zal in staat te stellen het verzachten van de huid, waardoor er een fluweelachtige en elastisch. In het bad, u kunt daarnaast het toevoegen van essentiële tea tree olie of jojoba-olie voor het verbeteren van de dempend effect. Laden moet worden tweemaal per week, dompelen de elleboog diep in olie voor 20 minuten. Lemon scrub. Peeling met citroen helpt bij het verwijderen van de hoornlaag van de huid. Scrub tonen, verzacht en hydrateert de oppervlakte van de huid waardoor deze minder elastisch en glad. Citroen helpt bij het bleken van de ellebogen, voor dit doel de helft van de citroen mash binnenkant van de schil, en ondergedompeld in deze drijfmest aan de elleboog. Ureum. De natuurlijke samenstelling van de menselijke huid zijn ureum, die verantwoordelijk is voor de processen van hydratatie. Het reguleert de huid vocht balans en creëert een beschermende laag op het oppervlak van schadelijke milieu-effecten en bevordert de regeneratie van cellen. Voor het wegwerken van een droge huid op de ellebogen, kunt u gebruik maken van cosmetica met ureum of te kopen apotheek poeder en voeg het toe aan uw gebruikelijke huidverzorging. Masker. Om te herstellen van de lipide samenstelling op de ellebogen moeten periodiek gebruik van maskers die worden aanbevolen om regelmatig doen, 1-2 keer per week. Goede verzacht en hydrateert de huid masker van honing en aloë Vera, die ze nodig hebben om te worden gemengd in gelijke verhoudingen en van toepassing op de ellebogen voor 15 minuten. Optioneel kunt u het masker, olie of crème.