vrouwengeheimen

9376fd8193277f86c399a1d8935a1653 - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf
kapsels

Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Te lang haar heeft, en niet het zelf te doen met snelle kapsels gewoon onvergeeflijk! Vertellen en tonen u zes manieren om gemakkelijk kapsel jezelf letterlijk in 5 minuten. Kapsels geschikt voor alle gelegenheden.

Elegante bundel

9376fd8193277f86c399a1d8935a1653 - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Om een kapsel

Kapsel is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Een deel van het haar met fronto-temporale gebied afneembare en met rust te laten. De rest van het verzamelen terug in de staart vast met een elastiekje. Kleine krullen opdringerig rond het elastisch. Neem de volgende bundel en doe hetzelfde, maar geven de krul een andere richting. Kom dus met al het haar van de “staart”. Bevestig de bun met haarspeldbochten. Verschillende richting van de krullen helpt bij het creëren van een speciale textuur van het haar. Links haar mooi geproportioneerd zijkanten van het hoofd, en het eindigt verborgen onder de balk. Op slechts 5 minuten met de snelle en mooi kapsel is klaar.

Rol van de haar

433d3a04c2cd0715d324f6f29b9eac4f - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Kapsel stap voor stap

Op een romantische date met haar, je zult onweerstaanbaar zijn. Het verzamelen van alle haren in de “staart” aan de achterkant bij elkaar gehouden door het zachte rubber. Een beetje naar beneden haar, boven haar hoofd, verdeel het in tweeën. Het overslaan van de “staart” in de ontstane ruimte, het verdelen van de sloten in de helft. De helft van hen moet obratiti haar naar links, de andere helft aan de rechterkant. Bevestig haar, met een elastische band. Op de andere haar ‘bouffant”, waardoor het volume. Het verzamelen van de MOP en de wrap it up, waardoor het de vorm van een gladde rol. Fix het haar haarspeld versieren barrette.

Dimlicht

24f4dcab335c02ab4e39655ecf0da865 - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Kapsel stap voor stap

Het maken van een snelle kapsel op deze manier kunt u gaan naar de tentoonstelling, het Museum of de workshop. Uitgevoerd als in de vorige optie om een “NAP”. Op de resulterende “staart” weven een losse vlecht. Wrap it up, het verbergen van de tip van het haar. De resulterende roller of verankering studs. Als decoratie kapsels zijn mooi haarspeld, kam. Zoals u kunt zien, dit kapsel is snel en eenvoudig.

De originele “spike” in vijf minuten

e23057db40c24ed58b910c8c006cf55b - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Snelle kapsel

Voor dit kapsel, het haar moet perfect glad. Van de zijkanten, op oorhoogte, neem een kleine haarlok, zet ze in de rug bij elkaar gehouden door een dunne elastische band. De rest van het haar kammen. Neem kleine strengen van het zijden net onder, voeg ze samen en zet deze vast met een elastiekje, weer hetzelfde te doen.

Eenvoudig lace up

0e368f5babd00c8e08a7de7ec7debc56 - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Snelle kapsel

Dit kapsel past als voor elke dag en voor zakelijke bijeenkomsten. Verdeel het haar in twee ongeveer gelijke delen. Draai ze samen in een knoop. Maak ze met Bobby pins om te samen. Een deel van het haar te draaien samen, en vervolgens gestapeld rond de knoop aan de ene kant, het verbergen van de tip. Een ander deel in de tegenovergestelde richting. Alle zorgvuldig bij elkaar gehouden door pinnen. Is het haar op haar creatie duurt niet meer dan 3 minuten.

Griekse kapsel

764152d1c74aaf8df079812f7191c30f - Hoe maak je gemakkelijk kapsel op jezelf

Eenvoudige en snelle kapsel

Ziet er geweldig uit op iets gekruld haar. Draag een hoofdband-elastische band aan de voorkant en aan de zijkant bleef een deel van de krullen. Neem de zijkanten met een van de strengen, het vastleggen van je pony, trek je omhoog en wikkel rond de hoofdband een keer. Vervolgens neemt u de krullen terug en Obratite volledig rond de velg. Nu, om te beginnen eerst met de ene en dan de andere kant, neem een touwtje en doe hetzelfde. Hun dikte is anders. Beveiligde haar met Bobby pins.

Zoals u kunt zien, doe haar zelf is gemakkelijk, snel en eenvoudig. Down met saai en vervelend staarten losse haren!