vrouwengeheimen

4501716c2dd8eda983c096c403e26439 - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies
kapsels

Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

De film “the Great Gatsby” heeft geleid tot een sterke toename van de interesse in kapsels in een retro stijl. Ze zijn perfect benadrukken de vrouwelijkheid van een meisje. Hoe maak je een retro kapsel? Stel je een stap voor stap instructie van het creëren van retro kapsels met uw eigen handen.

Retro kapsel kan worden gedaan op het haar van elke lengte, maar meer vrouwelijke look kapsels voor lange en middellange haren.

Romantiek 20 jaar

4501716c2dd8eda983c096c403e26439 - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

Kapsel great Gatsby

Ingewikkeld kapsel van krullen met een elegante omslag is gemaakt op basis van lange haren. De eerste stap is om de kammen van het haar, het veiligstellen van de top met een leuke hair clip. Achterste lager strengen gevlochten in dunne vlechtjes die stevig is vastgemaakt onder de hals met de onzichtbare, ze maken het nodige volume in het onderste deel van het hoofd. De bovenste mand van de vlechten gesloten met strengen haar die zijn bevestigd met klemmen. De top strengen van het haar wond op de Curling, elke draad is gedraaid in ringen en beveiligd met een pin. In de laatste fase van de bovenkant van het haar moeten geborsteld worden en gestapeld licht golven over het hoofd, ze op te lossen door de wrap. Het haar moet een beetje slordig, niet om het gevoel te hebben van een lange en zorgvuldige vormgeving. Dit kapsel te dragen met een bijpassende Jurk in retro-stijl.

De elegantie van de jaren 40

9b7d19580e41f771943420172c653f3b - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

Kapsel in retro stijl stap voor stap

De klassieke kapsel in de geest van 40 jaar heel gemakkelijk. De eerste stap is het maken van krullen. Voor dit haar is gewikkeld op Curling en een beetje warm. Hierna, ieder deel heeft een beetje backcomb bij de wortels om volume te maken. Dan, de voor-strengen van beide zijden van het voorhoofd worden gedraaid in strakke bundels-rollen, die worden opgelost met studs en onzichtbaar. De resterende haren zijn verdeeld in de vorm van krullen over haar schouders.

Eenvoud en elegantie

e200b220538919fd01e8dee104688fb4 - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

Kapsel in retro-stijl en stap-voor-stap instructies

Zeer gemakkelijk retro kapsel voor lang haar, geschikt voor elke dag en voor de release, het loopt slechts vijf minuten. De eerste stap is om licht te creëren krullen met een Krultang. Alle haar behoeften om te zetten in krullen. Vervolgens gescheiden van een sluiting van de voor haar en gedraaid tot een harde roller, die is geplaatst op de zijkant vast met spelden. Om een kussen zal helpen op de lange steel van een kam, op die wond het haar. De roller moet worden strak en stevig aan het hoofd. De rest van het haar kammen en bloei op de schouder.

Sexy jaren 60

cbd918a3a9ebe908812fb7e495ea2bff - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

Retro bouffant kapsel met uw eigen handen

Hoog-water-hoofd kapsels, werd gebracht in de mode van Brigitte Bardot. Als relevante vandaag kapsel in de geest van sexy jaren ‘ 60.

De eerste stap is om te kam het haar over de hele lengte. Vervolgens de onderdelen aan de achterkant van het hoofd veel necesitada op de wortels. De volgende stap is het haar te bedriegen met de hulp van een Krultang of Styler gemakkelijk golven en kleine krullen. De voorste haarlok of pony verstopt onder de rest van het haar, en houden ons vast aan het hoofd. Dus, het gehele volume richt zich op de achterzijde van het hoofd.

Een hint van het verhaal

1a1d239d47ba402f3b6cd438970e69c5 - Hoe maak je een retro kapsel zelf: stap-voor-stap instructies

Gemakkelijk retro kapsel

Kapsel in retro-stijl en zijn niet altijd strikt te voldoen aan elk tijdperk, kunt u kiezen voor een model met alleen een kleine toespeling op een historisch model. Eenvoudige kapsel met een lichte retro schaduw wordt. Eerst moet je om te verdeel het haar in strengen, dan is ieder van hen met behulp van een tang of een Styler, moet u om te draaien in een vaste krullen, warming-up 1-2 minuten. Dan, zonder te draaien, ringen, haar clip en laat ze afkoelen voor 4-5 minuten. Na het haar voorzichtig kammen, moet vrij sterke golven op de uiteinden van de haren. Het consolideren van het effect, kunt u gebruik maken van de haarlak.