vrouwengeheimen

5ab22b57584d4423c55749d69e4e3473 - Hoe de zorg voor de vette huid
stijl

Hoe de zorg voor de vette huid

De complexiteit van de huid, bekend van vele meisjes. Wat te doen als het gezicht tegen de middag al moeilijk om te Schitteren en make-up spreads? Beschrijf de eigenschappen van het vet en de oorzaken, en hoe de zorg voor de vette huid.

Huishoudelijke verzorging voor de vette huid

De bekende formule gelaatsverzorging: reiniging, hydratatie, voeding. Voor de vette huid werkt ook, maar, in tegenstelling tot normaal, met het maken van reserveringen. Hier is het noodzakelijk om te weten wat subtiliteiten:

5ab22b57584d4423c55749d69e4e3473 - Hoe de zorg voor de vette huid

Gezichtsbehandelingen

Reiniging van de vette huid.

  • Dit stadium is gewoon essentieel is de huid, maar u moet toepassen van een mild reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, of gel cleanser voor de vette huid. De frequentie van de zuivering kan worden verhoogd, ten minste tweemaal per dag, bij voorkeur 3 keer. Tijdens de dag kunt u gebruik speciale wegwerpdoekjes die reinigen van de huid en geeft een matte finish. Wassen mag alleen worden uitgevoerd met koud water als de verwarming verhoogt de hoeveelheid talg, een geweldig resultaat zal geven

Het afvegen van het gezicht met ijs

  • . Het verbeteren van de conditie van de huid is mogelijk gebruik te maken van speciale lotions die de poriën, dit zal bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid geproduceerd door de huid vet. Twee keer per week kunt u besteden aan extra verzorging van de vette huid is reinigen met de hulp skarbow of speciale maskers.

Hydraterende vette huid.

  • Overdag moisturizer moet worden gekozen in overeenstemming met de soort en het is uiterst belangrijk voor de vette huid, als de middelen voor andere soorten kan leiden tot een hoger vetgehalte. Perfecte moisturizer voor de vette huid is 100% aloë, het hydrateert en desinfecteert de huid, het creëert een bijzondere film op het gezicht dat beschermt de huid tegen uitdrogen, maar voorkomt dat sairani. U moet pick-tools, dat ook de huid beschermen tegen zonlicht.

Voeding vette huid.

  Probleem huid nodig heeft om goed te eten, voor dat ideaal nacht serum voor de vette huid, evenals verschillende maskers, bijvoorbeeld een mengsel van citroensap en de crème perfect voedt de huid en op hetzelfde moment, droogt het, goede resultaten kunnen ook leiden masker van de frambozen.

Waarom is ze zo vet?

Het ontrafelen van de oorzaken van een vette huid zal helpen om ze te elimineren en het kiezen van de juiste zorg.

368e44af895d0edb7229a415c56c9dc4 - Hoe de zorg voor de vette huid

Gezichtsbehandelingen

De huid kan vettig door:

Hormonale veranderingen en onbalans.

  • Het is daarom vaak een vette huid tiener. Volwassen vrouwen met een vette huid kunnen een symptoom zijn van stoornissen in de werking van het endocriene systeem.

Power.

  • Vet, zoet, zetmeelrijke voedingsmiddelen kan leiden tot een vette huid. Daarom, om het gezicht mooi is alleen mogelijk zijn op de kosten van het brengen van het dieet weer normaal.

De spijsvertering.

  • De conditie van de huid is afhankelijk van de conditie van de darm, dus als spijsverteringsstelsel is onproductief, niet verwijdert gifstoffen en afvalstoffen, het leidt tot gebreken van de huid, inclusief de vet.

Slechte verzorging.

  Als de zorg van de huid is verkeerd, het zal alleen maar verergeren het probleem. De meest voorkomende fout bij de reiniging van de huid is het gebruik van te agressieve middelen. Wanneer de huid te veel schoon en droog, ze begint te ontwikkelen, een vet met een wraak en met verdubbelde kracht, die de huid maakt meer en meer vette vis.