vrouwengeheimen

60b739c4e4b63dd08b600e198cfd9b9b 1024x533 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën
kapsels

Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ‘ s: bladeren ideeën

Meisjes met kort haar, net als alle andere meisjes, soms wilt wijzigen van een gewone manier. Lichte fashion styling zijn altijd aangenaam, er komt een tijd visueel complex een plechtige en romantische kapsels, opspringende en krullen. Met in de hand een kam, styling, Curling en een goede handleiding kun je doen interessante kapsels voor kort haar thuis. Stap voor stap met foto ‘ s Orient u in hun diversiteit en kies wat zal gaan in uw spaarpot ideeën voor het bijwerken van de afbeelding.

60b739c4e4b63dd08b600e198cfd9b9b - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Hoe maak je de meest populaire vrouwen kapsels stap voor stap foto

Korte kapsel is de lichte, trendy en comfortabel. Een goed kapsel kan brengen orde en stijl snel en mooi. Maar op een gegeven moment een vrouw wil van vernieuwing in vormgeving en klik vervolgens in de loop van een verscheidenheid aan kapsels: staarten, vlechten, vlechten. Opties voor kort haar heel veel, en de meeste van hen zijn gemakkelijk zelf te doen in de voorkant van een spiegel. Styling, weven, balken en decoratieve elementen geeft je haar een ongewone verschijning en maak een nieuwe stemming op het werk of een gala-avond.

Dagelijks

9cfd35d1fdaee3f810909353da4110eb - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Het meisje met kort haar wil hebben in het Arsenaal van de dagelijkse kapsel met ongecompliceerde styling, kunnen vernieuwen van het beeld en te verlichten van de stemming. Wij bieden de meest efficiënte optie is om te kijken naar Bob, de tijdspanne waarin alles en de cursor medium lengte:

  gewassen haar drogen met een föhn met een diffuser, hangend hoofd naar beneden; gedeeld door een afsteken; een stijltang krullen de uiteinden tot een derde van de lengte, de ijzeren verticaal; was de handen met Styler “pozhamkat” krullen in de richting van de bottom-up; bevestig lakken en laten drogen; markeer de strengen van een persoon en ze verzamelen in een “malvinka”,”Han” met een klem, rubber banden.

Varianten van dit kapsel: de strengen van een persoon te vlecht of draai het harnas en vervolgens bevestig de achterkant. Voor vakantie kapsel geschikt barrette met strass steentjes en bloemen.

Met geraffineerde styling

43d4fb3b8b3877ce7d12dcdf3c1dd852 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

De illusie creëren van verfijnde styling we kunnen doen, stap voor stap met foto ‘ s kapsel voor kort haar thuis:

  verdeel schoon, droog haar in side afsteken; strengen van het gezicht aan elke kant; de bulk van de pen aan de bovenzijde voorzien van een rubberen band, clip; van de strengen aan elke kant draai de flagella en onzichtbaar patroon kruis om ze te vergrendelen in het onderste deel van het hoofd; de rest van de massa van backcomb bij de wortels te verzamelen in de bundel / shell via een haarstukje wanneer dat nodig is; om op te lossen de straal / shell boven de plaats van bevestiging van de flagella; om op te lossen de styling lak.

In de stijl van “Baby-doll”

35cc4af96a0fbb591eb389388ca52de9 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Kapsel in de stijl van “baby-doll” met kort haar zou een goede optie voor office boog. Het is eenvoudig uit te voeren, vereist geen speciale gereedschappen en inrichting en is geschikt voor morgen taken op weekdagen. Beschouw het proces in fasen:

  op schoon haar, een beetje schuim en gedroogd, waardoor het volume aan de wortels; het scheiden van de twee grote strengen bij de tempels; het grootste deel is te monteren in een tijdelijke broodje op de top; laterale strengen te kammen en te drukken, snijden samen net boven de nek; te ontbinden, het resterende deel, backcomb op de wortels; podite het eindigt met een Krultang gemiddelde diameter van de richting van het hoofd; de positionering van het bovenste gedeelte dus dat het betrekking heeft gestoken strengen; herstellen van de lak.

Grote krullen

248c0e163144ed62a8c8846d16557e5d - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Een goede optie voor een vakantie of een speciale gebeurtenis — styling “grote golf”. Dit retrocede ziet er leuk uit op kort haar lengte van kin tot halverwege de hals. U hebt veel tijd en krulspelden met een grote diameter (niet te verwarren met het haar voor volume met een diameter groter dan 3 cm):

  op gewassen, vochtig haar, styling product en blaas curl krultang; wikkel de draden in één richting; ten eerste, neem strengen van de top, dan is de achterkant van de nek, in de uitgang — met de tijdelijke zones; droog het haar, verwijder de rollers; niet penseel, spuitbus lak, verdeel de krullen met uw vingers en voorzichtig leggen. mogelijke optie is om droge wind de krullen op de Krultang.

Met netten en straal

e2793ad770cc6151beb9a8056405021e - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Kapsel met elementen van het weven en de balk zal creëren de illusie van lange haren en zal een geweldige optie voor een avondje uit of lopen beeld. Omdat van de kant van vlechten deze styling ziet er meisjesachtig romantisch. Hoe maak je een kapsel:

  verdeel het haar afscheid in het midden gescheiden door een streng in de stoffelijke gebied aan elke kant; het grootste deel wordt geoogst in een paardenstaart, beveiligd met een rubberen band; draai het in een broodje, pin-up van de uiteinden naar binnen; laterale strengen gevlochten in een vlecht (de franse, de gewone Trehprudny), vast met elastiek; breng vlechten aan het broodje, het verbergen van de uiteinden onder de banden en bos; screeplay lak.

Als u extra volume, kroes en haar pre-nasasyvat in het occipitale deel.

Kok

5fb4fc287b530f74d9e6c796db25e385 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Trendy kapsel Koc maakt van zowel kort als lang haar, hoewel de techniek is heel anders. Voor het maken van een Coca je een Haardroger, een veel styling producten en uw handen:

  schoon haar, mousse of schuim en droog de hele bovenste deel in de richting van het voorhoofd tot nek; tijdens het drogen, de toekomst van het COC lift bij de wortels aan te maken extra volume; sbryzgivaja Kok lak, blijven “steken” in zijn handen, iets verlagen van de lift aan de achterkant; de behandeling van laterale deel van Coca-lak en de handen zo dat de verhoogde deel is niet ingestort — houd handen met de zijkanten, geven Coca een duidelijk formulier; markeer handen front strand of meer en met de hulp van lak en hand leg de strengen in een cirkelvormige beweging in de vorm van golven.

Dat zal van pas komen om haar stijl?

fbea4fefaeaaaae267d1d947dac99cc1 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Voor het maken van kapsels voor kort haar is het beter om een voorraad op een aantal tools en styling producten. De meeste van deze dingen hebben een huis in elk meisje, maar over iets beter na te denken voordat u besluit om te “spelen” met de afbeelding.

Styling tools:

  haardroger met warme en koele lucht levering van sproeiers volumetrische en punt lag, krultangen met bijlagen voor het Krullen en ontkrullen; krulspelden van verschillende diameters, waaronder grote bedrijven; een kam met een paar tanden; een ronde borstel (ronde borstel met varkenshaar voor het trekken van het haar tijdens het drogen, het toevoegen van volume en krullen de uiteinden); een kam is rechthoekig van vorm te geven volume aan de wortels (het skelet van een breed-getande kam helpt droge en lange haren lift bij de wortels).

Styling producten:

  schuim, mousse (lichaam haar) gel wax (modellering en selectie van individuele strengen); vernis (stevige fixatie van het afgewerkte kapsel).

En het is ook de moeite waard na te denken over de visuele loepen volume: schuim kussens, haarstukjes.

Voor de vaststelling van en de decoratie je moet clips, elastieken, haarspelden, haarbanden, kammen, decoraties.

Wat voor kapsel kan worden gedaan op de kort haar, in aanvulling op de?

322bd128d37d03efd077e4395e3dc21b - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

Een van de meest populaire kapsels voor sinds het midden van de vorige eeuw — pixie. We pakte de opties van kapsels geschikt voor feestelijke en dagelijks uitgangen:

  pixie met een pony, gestapeld golf — heldere optie, wordt uitgevoerd door het Krullen van de gemiddelde diameter van de gespoten Styler haar vast met een vernislaag. pixie, versierd met haarbanden en haarspeldjes, perfect voor een avondje uit; een pixie met de kok; “glad” pixie achteren gekamd het haar is verdeeld in side afsteken en glad met gel effect van nat haar en kam met regelmatige tanden, pixie met een pony, gestapeld cold wave gel wordt toegepast, bewegingen, die lijkt op de letter ‘S’, gevormd van een golf, vast met vernis of decoratieve elementen (netten, pinnen).

Door te kiezen voor een kort kapsel, je bent niet gedoemd om het constante dragen van dezelfde afbeelding. Korte kapsel (behalve voor een egel of een complete reset) gaat thuis en doen het op verschillende manieren, waardoor het haar een frivool en girly, sterk en verzameld, brutaal en sexy, romantische en delicate beelden. De keuze is aan jou!

65ea990c6ef2ac699076d584e2c97207 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

 

3af346d1d1f877e1415f4e6e2d34d3a8 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

e8289623a02d8666b7caeda22b1d88d1 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

b3066a9570c47054f74b8f4f853f1363 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

b014fdd0ce77673acce314cba62d0903 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

bf35254e2e8490bb35319e9f96a5f80f - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

cb5d8448f67c16f226211fc57fce06b5 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

 

503f50efecd3c92116249b0ddcde0233 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

17d66741f45cf78d196e737fa5f98857 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

dc9bf35e06204ec6e4b8c1d5d8b88a7b - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

775a3fab330b0117092365dad56207bb - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

16a0a5132ddb78c9918f18b384fbe55b - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

e47f864669f1704e4fcf53a5fde3178d - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

a5daccbe5c79c2610799a80aec669f7c - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

     

6b44f883b84622d0f48c87edbe229f73 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën

b22a230cf2c5e6b9b69d3ef1438f21f4 - Hoe dat te doen, kapsels voor kort haar thuis stap voor stap met foto ' s: bladeren ideeën