vrouwengeheimen

9b7ffe87f828120dd9a457ab1cec3a57 - Het voeden van de baby in de eerste maand
stijl

Het voeden van de baby in de eerste maand

In de eerste weken van het leven van een kind het dieet van de moeder moet worden strikt en correct. Het beïnvloedt de gezondheid en de gezondheid van de baby, de normale ontwikkeling van het maag-darmkanaal en het immuunsysteem. Zoek uit wat voedsel geconsumeerd kan worden als de moeder in de eerste maand van het leven van een baby, en wat te vermijden.

Na de geboorte van de vrouw verantwoordelijk is voor zijn leven. Nu moeder moet de klok worden in de buurt van de baby, hem voeden, verschonen, slapen enz. Als de baby borstvoeding, de verpleegkundige moet nemen meer verantwoordelijkheid voor het opstellen van hun eigen dieet. In de eerste maanden van uw baby ‘ s voeding moet vooral veilig en gemakkelijk omdat de baby is nog steeds de vorming van het spijsverteringskanaal, het lichaam heeft geen bescherming tegen allergenen, bacteriën, schimmels, enz.

De voeding die moeder in de eerste 10 dagen van de baby ‘ s leven

9b7ffe87f828120dd9a457ab1cec3a57 - Het voeden van de baby in de eerste maand

Voedsel

Het voeden van borstvoeding in de eerste maand na de geboorte moeten worden van de juiste, terwijl verschijnen beperkende menu. Tot 10 dagen de moeder niet kan eten potentiële allergenen, voedingsmiddelen, die kan leiden tot zwelling van de buik van een kind. Tijdens deze periode kunt u granen te eten, bij voorkeur op het water, maar op de melk, het is belangrijk om te vette koe. Opgelost, kleurloos groenten: courgette, aardappelen, bloemkool, in kleine hoeveelheden, selderij en uien. Groenten moet worden gegeten in de soep of gestoomd.

In de eerste 10 dagen van rauwe groenten en fruit, mijn moeder is ten strengste verboden!

Het is nodig om te eten verwaarloosbaar en vaak, minstens vier keer per dag. Deze regel moet worden gevolgd in de toekomst, vooral wanneer de vrouw borstvoeding tot een jaar of langer. Na 10 dagen van het dieet je kan opnemen met andere producten: specerijen, knoflook, chili natuurlijke kruiden.

Zwarte peper verbetert de bloed circulatie, die goed met de melk, die is verrijkt met voedingsstoffen.

Dus, wat moet je eten voor een moeder die borstvoeding aan de baby om de vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheid, en zijn spijsverteringskanaal was goed werkt?

Wat kan ik eten

De moeder moet eten zeer zorgvuldig om 3 maanden van de baby ‘ s leven. Op dit moment, niet alleen het kind kan last hebben van een verkeerde voeding, maar de vrouw zelf, omdat haar darmen wordt ook het herstellen van de bevalling.

De voeding van de zogende moeders in de eerste maand dient te bevatten de volgende producten:

d9ad3d13617988ee627e79db3b4a5576 - Het voeden van de baby in de eerste maand

Boekweit

    • elke graansoort met water of magere melk, maar geen rijst. De rijst moet worden geconsumeerd zelden en beetje bij beetje, anders kan constipatie; gekookte of gestoomde groenten zoals rauwe groenten kan de darm irriteren moeders en kan leiden tot koliek bij het kind; gebakken fruit. Op dezelfde manier zoals rauwe groente, vers fruit oorzaak van de baby in de eerste dagen van zijn leven maag krampen en kolieken; een gekookte vis en vlees met een laag vetgehalte soorten;

3cbad24dee9982cc5721cb4ef8ff6b37 - Het voeden van de baby in de eerste maand

    Vis, eieren in kleine hoeveelheden, omdat ze kunnen leiden tot allergieën bij kinderen; melk producten. Yoghurt, kwark, kefir kan worden geconsumeerd vrijwel direct na het verschijnen van de baby. Deze producten bevorderen de normale spijsvertering en het geven van borstvoeding. water drinken is niet toegestaan, zwak thee, na de zevende dag – compote en vruchtendranken.

Naast goede voeding, normale gezondheid van de moeder een zeer belangrijke oefening. Dit betekent niet dat je nodig hebt om in te schrijven in een sportschool, in de eerste maanden van het leven van een baby van de moeder moet worden veel van wandelen in de frisse lucht. Wandelen en frisse lucht, verzadigd met zuurstof, helpen bij het behouden van de gezondheid van vrouwen en het geven van borstvoeding.

In aanvulling op het eten van de juiste voeding en een moeder die borstvoeding moet vermijd junk food: gebak, snoep, witte bloem, in welke vorm, sauzen, ingeblikt voedsel, geen kunstmatige specerijen, zout in grote hoeveelheden, gebakken en gerookte gerechten.

Goed eten en goed, dan kan uw kind groeien en ontwikkelen als het moet!