vrouwengeheimen

f8918a70ba226b9cbdeb31fc0b5cf5d7 - Het verwijderen van pigmentvlekken met laser: alle
stijl

Het verwijderen van pigmentvlekken met laser: alle

Pigment vlekken op de veroudering van de huid, maakt een vrouw minder aantrekkelijk. Het verwijderen van pigmentvlekken met laser is een effectieve manier in de cosmetica is het wegwerken van ongewenste pigment op de huid. Laser therapie geeft verbazingwekkende resultaten. Weeg alle “voors” en “tegens”.

Wat is de methode

De laserstraal kan vernietigen de laag pigment in de huid. Het gebeurt op deze manier: de lichtbundel wordt opgenomen door de huid en verandert in een grote warmte spot, de warmte leidt tot delaminatie en vernietiging van overtollige melanine. Laser systeem stelt u de diepte van de penetratie van de bundel in de huid lagen en daarom geen schade aan het lichaam is niet veroorzaakt. De laser verwarmt de plek en leidt tot de verdamping – dit is het basisprincipe van deze methode.

Selectie van de laser type

Vandaag de dag zijn er drie belangrijke types van lasers voor het verwijderen van ouderdomsvlekken in het gezicht en lichaam. Ze verschillen in principe en worden gebruikt voor verschillende soorten pigmentvlekken.

De ruby laser

    • de meeste van de bestaande soorten. Het heeft een medium lengte van de golf en gebruikt voor de spot coagulatie plekken. De procedure kan iets langer duren dan andere soorten. De ruby laser is geschikt voor het verwijderen van sproeten en kleine vlekken, maar het kan niet worden gebruikt op een donkere huid.

Alexandrite laser

    • toegepast op de diepere pigment. Een kenmerk van dergelijke faciliteiten is de beschikbaarheid van een handmatige aanpassing van de golflengte kan de straal diep door in de huid en het verwijderen van pigment uit de huid van een andere kleur. Installatie van alexandrite meer moderne, het heeft een hoger niveau van bescherming tegen fouten cosmetologist.

Audiomovie installatie

    • er zijn twee soorten: de Nd:YAG en KTP-Q-SW, dit is de meest moderne, veilige en perfecte vormen. Ze werken met een diffuse pigmentatie kan worden gebruikt voor het verwijderen van de bleke wazige vlekken.

Erbium laser

    de meest recente ontwikkeling. De laserstraal is niet alleen perfect verwijdert vlekken van de huid, van welke intensiteit, maar ook stimuleert het herstel en bevordert de verjonging van de huid.

f8918a70ba226b9cbdeb31fc0b5cf5d7 - Het verwijderen van pigmentvlekken met laser: alle

Het verwijderen van leeftijd vlekken op het gezicht laser

Hoe is de procedure

De wens om zich te ontdoen van ouderdomsvlekken laser moet beginnen met het advies van een arts die bepaalt het type van de huid en de kenmerken van de pigmentatie, identificeert contra-indicaties, benoemt de hoeveelheid en de frequentie van de noodzakelijke procedures.

De procedure vereist geen verdoving, maar op verzoek van de opdrachtgever van toepassing kunnen zijn. De schoonheidsspecialiste brengt op de huid een speciale gel en begint met het verwerken van spots. Op dit moment is de breedte verwarmt de huid en lost de vlek, de patiënt ziet alleen flitsen van licht. Na de procedure cosmetologist behandelt de huid met een antiseptische en zet een steriel verband. De hele operatie duurt 10-30 minuten. Aanbevolen ten minste vier herhalingen.

De revalidatie periode duurt ongeveer 2 weken. Op dit moment is de huid licht bruin, die geleidelijk afdalen zonder hulp. Deze periode is het niet aanbevolen om te zonnen, in de eerste 24 uur mag niet nat worden van de huid en doe haar make-up.

De voors en tegens
    Onbetwistbare voordelen verwijderen leeftijd vlekken op het gezicht en lichaam van de laser worden de werkzaamheid en de veiligheid. De arts berekent nauwkeurig de lengte van de straal en dus alleen van invloed op het gepigmenteerde gebied, de resterende huid weefsel niet aangetast en zijn niet gewond. Het effect van de procedure 99% is bereikt zeer snel en bijna zonder pijn. Het grote voordeel van de moderne laser therapie is de mogelijkheid om te combineren met de behandeling met producten van de huidzorg, beam verwijdert vlekken en tegelijkertijd stimuleert de productie van collageen. Het nadeel is het lage rendement op de donkere huid, zo goed mogelijk sporen van brandwonden in een zeer diepe ouderdomsvlekken.

Indicaties en contra-indicaties

Laser therapie wordt aanbevolen voor het verwijderen van sproeten, ouderdomsvlekken, littekens, epidermale mollen van de beschadigde huid door zonnebrand.

De procedure heeft veel beperkingen, het kan niet worden uitgevoerd in de aanwezigheid van ontstekingen, kanker en vele andere chronische ziekten, en zwangere en zogende vrouwen.