vrouwengeheimen

4799b69fa48078ebcbfb1be730de6880 - Het verbeteren van de gezondheid: nuttige noten voor vrouwen
stijl

Het verbeteren van de gezondheid: nuttige noten voor vrouwen

Noten zijn een waardevol product voor het vrouwelijke lichaam. Ze zijn in staat om het risico van kanker, verhogen de lactatie, het verbeteren van het immuunsysteem. Je zal vertellen over de voordelen van noten voor vrouwen, en sommige noten hebben een positieve invloed op de gezondheid.

In de noten veel vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die blijven voor meerdere jaren. Noten zijn een goede voeding voor vegetariërs, ze helpen het lichaam te reinigen van giftige stoffen.

Wat is het voordeel van walnoten

4799b69fa48078ebcbfb1be730de6880 - Het verbeteren van de gezondheid: nuttige noten voor vrouwen

Noten

Noten zijn een goede remedie. Voor vrouwen niet alleen handig voor noten, maar ook de bast en bladeren zijn een perfecte manier om te vechten tegen ziektekiemen en bacteriën. Walnoten zijn aanbevolen gebruik te maken van vrouwen, lager onder haar hart de baby. De nutritionele eigenschappen zijn niet minderwaardig vis, melk en vlees. Meng de noten met de honing Verhoogt de lactatie van de melk.

    Opgenomen in de noten van de stof een positieve invloed op het hart, het zenuwstelsel, de lever en de nieren. Ze zijn een geweldig hulpmiddel voor het versterken van de wanden van bloedvaten, hoge bloeddruk, bloedarmoede, diathese. Mensen met een schildklier ziekte, artsen raden het eten van 3-4 walnoten per dag. Burns is een geweldig hulpmiddel van de olie uit walnoten. Het stel voor om toe te voegen aan voedsel zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding. Walnotenolie is een goed middel in de strijd tegen de rimpels. U dient toe te voegen een paar druppels olie in het gezicht room en breng dagelijks aan de probleem huid. Walnoot olie wordt aanbevolen voor gebruik in ontstekingen van het middenoor en conjunctivitis. Noten met de honing, gedroogd fruit en groene groenten te verhogen van hun voedingswaarde en het verbeteren van de therapeutische werking.

De voordelen van hazelnoten

Hazelnoot is aan te raden om tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. In hazelnoten bevatten de vitamines van de groep “b” en “E”, oligo-elementen.

Hazelnoten bevatten vezels, die helpt het lichaam om vet te verteren. Biologische en meervoudig onverzadigde vetzuren, die zijn opgenomen in de hazelnoten, toestaan om te gaan met problemen van reuma, trombose, pijnlijke menstruatie, atherosclerose.

Artsen adviseren niet te verwaarlozen, hazelnoot hart-en vaatziekten, astma, spataderen, diabetes.

Welkom hazelnoten verbetert het immuunsysteem, herstelt de macht. Hazelnoten zijn zelfs in staat om de ontwikkeling van kanker. De olie uit de vrucht van de hazelaar – een kenmerk dat verbetert de haargroei. Het moet worden gewreven in de hoofdhuid één keer per week. Het haar wordt sterker en krijgen ze een mooie Glans. Tijdens de zwangerschap, hazelnoot bevordert een goede vorming van de placenta. Als een moeder borstvoeding regelmatig gebruik maakt van noten, haar baby in de darm vermindert de vorming van gas.

Wat andere noten zijn handig

1d19bd10c21fc1cf5ab90c753bd4f429 - Het verbeteren van de gezondheid: nuttige noten voor vrouwen

Pijnboompitten

Pijnboompitten

    • met name handig voor het vrouwelijke lichaam, ze zijn rijk aan vitaminen en aminozuren. Ze zijn terecht wordt genoemd, een vrouw, als ze helpen bij het behouden van de natuurlijke schoonheid en het gemak van verschillende kwalen. Massage met notenolie en versterkt de bloedvaten. Het helpt bij de behandeling van de ziekten van de huid, verbetert de samenstelling van het bloed en normaliseert de bloeddruk.

Pinda ‘ s

    • vermindert het risico op ziekten van het hart-systeem. Het bevat veel kalium en foliumzuur, die is zeer nuttig voor het vrouwelijke lichaam.

Pistachenoten

    en het lichaam te reinigen. De olie van deze noten zijn erg goed voor de huid, het is anti-inflammatoire. Het kan worden gebruikt voor het verwijderen van vlekken en sproeten op de huid.

Nog belangrijker, het is niet erg ijverig in hun verlangens. Elke dag moet je eten 100-150 g. van dit unieke product. Dit zal genoeg zijn om je lichaam kracht, gezondheid en beauty.