vrouwengeheimen

12f86491d11f17da28926e13c3cb7822 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen
stijl

Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Als u geconfronteerd wordt met de keuze van een badpak voor de zwangere vrouw, het zou moeten zijn: die is gemaakt van natuurlijke stoffen, comfortabele broekjes en lijfje niet om te geven en te knijpen en vooral mooi.

12f86491d11f17da28926e13c3cb7822 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

De behoefte aan water behandeling voor zwangere – dit is nog steeds een onderwerp van een verhit debat ontstaan. Aan de ene kant, fysieke oefenen van dit soort zou alleen maar gunstig voor de aanstaande moeder, omdat ze helpen om in vorm te blijven, het verbeteren van de cardiovasculaire functie en de algehele samocveti.C de andere – een overvloed van chloor in zwembaden en niet de zeer goede kwaliteit van het water in natuurlijke waterlichamen zijn waardoor veel vrouwen te zien van deze idee, en niet te vergeten de gevallen waarin de belasting is gecontra-indiceerd. We zijn niet van plan om te gaan in de beschouwingen over dit onderwerp, hoe meer dat elk, of liever ieder maakt zijn keuze.

Vereisten voor badmode voor zwangere vrouwen

Wat dingen voor zwangere vrouwen die moeten voldoen aan speciale eisen, voor iedereen die niet een geheim. Maar als je voor casual wear, deze regel wordt strikt in acht genomen, de keuze van strand opties we zijn niet zo kieskeurig. Maar, er zijn momenten te missen terwijl het kopen is onmogelijk in ieder geval. Hier is wat u moet betalen aandacht in de eerste plaats:

Hoge kwaliteit lijfje. Reorganisatie van een hormonale achtergrond en de voorbereiding van de borst voor de borstvoeding begint veel eerder dan we ons kunnen voorstellen, omdat ons lichaam leert over zo ‘ n heugelijke gebeurtenis veel eerder dan ons en al in de eerste minuten begint actieve voorbereiding voor de geboorte van nieuw leven. Heel vaak is bijna onzichtbaar voor ons, en de kist vol met alleen een paar dagen na de geboorte. Maar het comfort en de goede borst ondersteuning tijdens de gehele periode van de zwangerschap hebben we te bieden, en dit geldt voor zowel kleding, en dus situationeel outfits zoals een badpak.

dd799e550d44bf85021b6cd7a4acfb66 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

b1be945320f105074246666815e9bc7f - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Daarom houd er rekening mee dat de borst is niet gecomprimeerd, geperst van de botten of een decoratieve items. Belangrijk detail – bandjes. Probeer te kiezen voor een model met een brede en verstelbare bandjes, als grotere borsten volume dunne beginnen druk te zetten op de schouders en bij slecht om het te ondersteunen. Er zijn interessante opties voor zogende moeders, die gebruikt kan worden na de bevalling.

Comfortabel zitten smelten. Ze moeten niet het comprimeren van de groeiende buik. In de vroege stadia aanstaande moeders vaak gebruik van de bodems met een lage opkomst, een neus, het verhogen van de parameters dit is niet erg handig. Daarom is het beter om te kijken in de richting van de bodem met verstelbaar in de breedte. Dit is mogelijk dankzij de verschillende soorten-kruis lace-up of elastische kant inzetstukken.

0004adb3ba318dce8197e3be356d719f - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

a085111929a17b39659033148aad3ef2 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Continu-model. Dit is de beste optie, omdat de meeste verbergt een ronde buik niet alleen tegen nieuwsgierige ogen, maar rechtstreeks van de felle zon die zijn niet zo heel handig, en in zulk een eerbiedige periode kan pijn doen dubbel.

ad583f9bdce5a1a5fcba765bbbf96f45 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

c3b5f2289f5b610e3ddf9e3590f568dc - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

De kwaliteit. Dit is het weefsel, omdat zij houden van goede vorm, nooit Prim, drogen snel, zijn bestand tegen vervagen en chloor. Controleer de kwaliteit van de stiksels, en de draden zelf, die kan barsten op het meest ongelukkige moment.

e4e786f57f86095fe23fbf65aca8dc3a - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Het is raadzaam om niet tot aankoop van meerdere stuks in staat te zijn direct na het verlaten van het water te wijzigen.

Tankini badmode: de perfecte optie voor zwangere vrouwen

Alle ontwerpen van experimenten kan dit wel een van de meest succesvolle. Een poging om de kloof stuk badpak in zwembroek en een t-shirt werd bekroond met een ongelooflijk succes, en de ruimte voor verbeelding was zo breed, dat maakt het combineren van verschillende versies van de boven-en onderkant, het creëren van een nieuwe model. Wat zijn de voordelen van tankini? Duet van t-shirts en zwembroek of korte broek overschreden beide “ouders”:

    Zit altijd perfect. Een stuk modellen hebben de neiging om te SAG of zitten te strak, met nadruk op alle onvolkomenheden van de figuur, zelfs als dit laatste niet te uitgesproken. Vervolgens kunt u de pick-up van beide modellen in slinky en ruim en niet hinderen verkeer. Dit is zondig, weer, eendelig stuk. Als meisjes met een perfect figuur zelden het gevoel dat dit gebrek, de eigenaar van een paar extra kilo ‘ s volledig ervaren het zelf; juiste vorm. Gesloten top – dit is een grote plus, want het verbergt onder een beschreven buik en alle plooien en de verschillende versies van de bodem kunt u brede of te dun zijn heupen.

d0af70e7c0c82dc0146bc95f9cc08c1a - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

80d36515d232e1b46f5780fe14ee26a9 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Een uitkomst voor zwangere vrouwen zal de tankini badpak. Toon aanstaande of reeds tamelijk ronde buik is er een verlangen niet elke aanstaande moeder, maar het te verbergen voor lange top, kun je je volledig beschermd voelen tegen nieuwsgierige ogen. Maar dit betekent niet dat je moet kleden in de semi-monastieke kledij, zwangerschap heeft gewoon te worden stijlvol! Hier zijn een paar tips voor het kiezen van een tankini voor aanstaande moeders:

    Stretch stof is alleen goed in het begin, maar na verloop van tijd zullen ze beginnen te comprimeren snel groeiende tum. Niet te koop diverse modellen, kunt u de pick-up top met A-silhouet, de uitbreiding van de borst. Dit is een heel veelzijdig optie dat ziet er net zo schattig en zo dun en jonge dames in de staat. Dit model zal u goed van dienst zijn voor een aantal seizoenen, vooral als na de geboorte, voeg je een beetje gewicht; Normale zwembroek of een bikini die goed is in de vroege stadia. In principe, als u de voorkeur geven aan modellen met banden of veters, moet u aan de onderkant niet ontstaan. Maar ook als je niet zeer comfortabel bij de meeste keren zal worden overgewaardeerd korte broek, die zal zorgen voor de nodige ondersteuning voor de buik; het Spelen met kleur kan aanzienlijk pas de vorm, soms gaat het zo goed dat de zwangerschap is het onmogelijk om te verbergen lang genoeg. Deze truc kan crank uit dankzij de print. Iedereen kijkt, ethno, bloemmotieven, geometrie, kooi of erwten. Uit een badpak niet verblinden de ogen, het is mogelijk om te combineren met een lichte top met een effen donkere bodem of Vice versa, markeer de donkere lijfje. Als u wilt een solide model, is het beter om de voorkeur geven aan donkere tinten en grote prints accent op, probeer die dan te vermijden. De juiste vorm van hulp en animal prints of tropische motieven.

92403e8cbf2bd581bb7d30a46c38c969 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

De perfecte beach look

Het strand beeld is niet alleen maar een zwempak moet worden doordacht tot in het kleinste detail, en in geval van een bijzondere situatie, de stijl is om mee te doen en comfort. Laten we beginnen met de schoenen. Heel vaak, als het strand schoenen sandalen kiezen, maar in ons geval, extra bevestigingsmiddelen kan leiden tot veel ongemak. Daarom de beste optie is schalie (maar niet erg handig, want voor eeuwig vallende zand), espadrilles of slip-on schoenen gemaakt van dun stof.

f165b4636db4c18c3900e5a35701b43b - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Als een beachwear geschikt is licht doorschijnend wrap, gekleed in Griekse stijl (stromen vrijelijk uit de borst), of uitgebreid tunieken. In ieder geval, het moet licht en vloeiende stof, ongevoelig voor zonlicht, maar laat de huid ademen. Kleur? Het kan overeenkomen met de kleuren van het badpak en kan de balans van de lichte afdrukken van de monotonie.

9c762ae815ef90c5b5077b8123f6a799 - Het kiezen van de juiste zwempak voor zwangere vrouwen

Goed, waar doen zonder accessoires! Onze belangrijkste taak is de bescherming van de zon en oververhitting, en daarom afzien van de hoofddeksels niet gelukt. De ideale optie is een breedgerande hoed, die ter bescherming van het gezicht, maar als het niet erg geschikt is voor u, kunt u eenvoudigweg een hoofddoek gemakkelijk. Opties voor stijlvolle uitstraling doet gewoon niet mee: het is de tulbanden die het haar beschermen tegen de hitte van de stralen, en verschillende indelingen van de straw hats – een Fedora, cowboy, Trilby bescheiden, dus wees niet bang van de experimenten, het selecteren van de meest uiteenlopende modellen.