vrouwengeheimen

ebbbf7675c79e4cc3ed43c57f56e0291 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen
stijl

Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Mensen in alle tijden, het wassen van kleren, en vervolgens gedroogd. Maar als jagers en boeren slechts hingen hun kleren op de bomen, de struiken, trok het touw voor het drogen van de huidige bevolking van de aarde steeds meer gebruik maken van een droger. In gebieden met een hoge luchtvochtigheid, Arctische kou is geen punt in het drogen op de straat.

En we denken na over hun comfort en gemak. Welke modellen van de droger machines zijn er? Vandaag de dag van de afwisseling kiezen we de beste wasdroger voor linnen. TOP 7 soorten, installatie, beoordelingen alles wat je moet weten, het volgende te overwegen.

ebbbf7675c79e4cc3ed43c57f56e0291 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Wat zijn de soorten

Op het moment op de markt in het uiterlijk zijn drie belangrijke soorten van drogere:

Twee-in-één. Wasmachine en droger in één behuizing. De zogenaamde Amerikaanse versie. Droger gelegen op de tweede laag. In de meest moderne apparatuur fabrikanten rusten wasdroger wasmachine. Een Droogkast. Voornamelijk geproduceerd in grotere maten. De dingen in het op de planken of hing roerloos. En de warme lucht te blazen. In deze belichaming, het drogen kan je geen zorgen over de vervorming dingen. En een bonus drogen hoeden en schoenen op verschillende planken. Het apparaat kan worden gebruikt voor het luchten van kleding. Een vrijstaande unit. Het apparaat bestaat uit een conventionele wasmachine. Het droogproces vindt plaats tijdens de rotatie van de trommel. De warme lucht blaast in de trommel linnen. Management intuïtief te begrijpen, is het meestal niet veel anders dan het runnen van een wasmachine.

248f83d85d1ba72b0841fbfbd31facb6 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Afhankelijk van het type systeem vocht, worden de volgende typen drogen machines:

Condensatie. Passage van de verwarmde lucht door de droogkast. Overtollige vocht uit de drum door middel van de warmtewisselaar Montage valt in een speciale container die moeten worden gereinigd na elk gebruik. Uitlaat. Bieden drogen dingen door de afgevoerde lucht in de ventilatie kanaal. Met een warmtepomp. Het principe van de werking is vergelijkbaar met condens drogers. Het belangrijkste verschil is dat het condensaat niet ophopen in de lade, en onmiddellijk gaat in de afvoer.

TOP 7 beste droger voor linnen

In de huidige lijst bevat de volgende modellen:

  Bosch Serie | 6 WTW85461OE; EW8HR458B Electrolux; BOSCH WTH83000OE; DV90K6000CW SAMSUNG; BEKO DCY 7402 GB5; CANDY CS4 H7A1DE-07; HOOVER DMH D1013A2X-07.

Beschouw het model in meer detail.

Bosch Serie | 6 WTW85461OE

24ffbdf0b2e1e84ed8c20205f8442a8b - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Model – een vertegenwoordiger van het bedrijf Bosch, die bekend staat om zijn kwaliteit. Uitgerust met de nieuwste technologie. Energie klasse A++ helpt om geld te besparen op de energierekening. Het apparaat is gemaakt in de kleur wit. Het is voordelig om het model op de wasmachine, bespaar je ruimte.

Capaciteit l
112

Vermogen, W
1000

Materiaal
POLINOX

het drogen van de machine voor de Wasserij Bosch Serie | 6 WTW85461OE

  vocht wicking kan worden het uitvoeren van de keuze: – en afvoer en het reservoir; eco-vriendelijk materiaal (polyox); functie voor een vertraagde start.
  het is niet geopenbaard.

We hebben in de winter is min vijftig. Te droog wasgoed in de straat, om de icicle. Het gehele appartement gebruikt te worden bezaaid met kleren. Horror. Moe van de puinhoop die is verschrikkelijk. Ik overleg met mijn vrouw en we besloten om te kopen een droger in termijnen. Verworven Basica. Hield van alles en stevig en functionaliteit. Ik gebruik al een half jaar. De geboorte van het kind. Vrouw drie was de dag begint. En lo en zie, niets droogt. Door dit alles in de droger. Het belangrijkste ding om te begrijpen dat wat tijd om te drogen. Alle voorstellen. Maak uw leven een stuk comfortabeler.

Electrolux EW8HR458B

f1036aeae606244d86c25770abdf9346 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Wit model met een zwarte deur een goede fit met de badkamer ruimte. De modi worden ingesteld mechanisch door middel van een draaiende wiel, en het scherm geeft de geselecteerde programma, de tijd en de uitvoeringsfase.

Capaciteit l
118

Vermogen, W
900

Materiaal
Roestvrij staal

drogen machine voor Electrolux Wasserij EW8HR458B

  inverter motor;
  luidruchtige (66 dB).

Maar de problemen met de was, dus op een multi-verdiepingen tellend gebouw. Van de machine meer of minder te verwerken, maar te droog overal. Alleen als je hangen al in de tuin. Ik had om deel te nemen aan de droger. Keek na deze. Verkocht te nemen het vocht kan worden in de container, en de drainage. Wat en gebruikt. En modes bijna 18. Niet willen kiezen. Veel gemakkelijker kamer. En dit is de tijd en moeite. Model vrij. Suggereren.

BOSCH WTH83000OE

6f8beb9c4197942ea7acbf6f0cbac3e3 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Het model is gemaakt in een enkele kleur met een ondoorzichtige deur. Heeft een goede set van functies waarmee u het gewenste modus van elk ding.

Vermogen, W
2800

Capaciteit l
112

Materiaal
POLINOX

het drogen van de machine voor de Wasserij BOSCH WTH83000OE

  twee-modus voor 30 minuten, koude of warme lucht; de aanduiding van de uitvoering van de programma ‘ s.
  kleding gemaakt van katoenen Jersey na enkele drogen wordt kleiner.

Onlangs verhuisd naar de stad door de zee. De luchtvochtigheid is groot. Met het drogen probleem. En de kleding in de kasten bijna begint te bloeien. Buren geadviseerd de droger. Ging te kiezen en viel in liefde met dit model. Zet op mijn Samsung op de goede plaats was. En nu mijn favoriete manieren van ventilatie. Geblazen nodige lucht voor 30 minuten. Alles is prima. Raden.

SAMSUNG DV90K6000CW

65c021ad962b69ee3d350a2575118ced - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Machine witte deur met een donkere tint. In het uiterlijk betreft een condensatie warmte pomp. Uitgerust met een container voor het verzamelen van het vocht.

Capaciteit l
118

Vermogen, W
900

Materiaal
Roestvrij staal

wasdroger voor kleding SAMSUNG DV90K6000CW

  heeft geen aansluiting op het riool is uitgerust met een speciale container; het display is afgeleid nuttige indicator informeren over de noodzaak van het reinigen van de filters.
  mand drogen is verlaagd en begint aan de haak op de trommel.

Onze familie – drogen is een noodzakelijk ding. Het probleem is dat ons appartement – een klein bad, en de was is al kant en klaar genoeg. En in de conclusie van de riolen. Denken en zal lijden. Maar de winkel bleek dit wonder. Om te werken moet stopcontact halen en het vocht wordt opgevangen in een reservoir in het bovenste deel van het apparaat. En je kunt overal. We geplaatst op het balkon. De outlet is er. Nu alle kleren droog en de familie blij. Stel te koop.

BEKO DCY 7402 GB5

711e34c578f530d924f2b124945fbf41 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Model turkse producent heeft 2 jaar garantie en betaalbare prijs. Verzamelt het condenswater in een reservoir, die kan worden gemonteerd als een aparte unit en wasmachine.

Capaciteit l
102

Vermogen, W
2700

Materiaal
Roestvrij staal

het drogen van de machine voor de Wasserij BEKO DCY 7402 GB5

  OptiSense-technologie optimaliseert de droogcyclus, en drie auto-sensor kunt u kiezen voor het gewenste niveau van droge kleren te stoppen met het de wasdroger wanneer dit niveau is bereikt; indien de Wasserij is niet op tijd verwijderd, wordt het apparaat iedere twintig minuten draait het om te voorkomen dat het aankoeken, dragen.
  de noodzaak om het filter te reinigen, het verzamelen van stof en lint, en het reservoir voor het condenswater.

De familie had een kind en we waren gevuld met linnen. Wassen, drogen en strijken. Transportband. Keek naar zijn vrouw en besefte dat er iets moet gebeuren. De wasmachine heeft besloten om te kopen de droger. En Ja het heeft zijn vruchten afgeworpen. Gekozen is voor een relatief goedkoop model, maar de kwaliteit. Modi op achtergebleven vocht voor de kinderen. Zouden moeten hebben – volledig zijn opgedroogd, kunt u kiezen voor zachte en droge platte ijzers. Nog steeds baby gestreken. Bevrijd nu even tijd voor de zorg van kinderen. Droger echt van pas kwam. Suggereren.

CANDY CS4 H7A1DE-07

a829d2ee945e46232e03a50666276acf - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Wasdroger, condens type warmtepomp. De belangrijkste functie is smal. Diepte 47 zie

Capaciteit l
99

Materiaal
Roestvrij staal

Vermogen, W
900

droger machine voor linnen CANDY CS4 H7A1DE-07

  een functie van de belasting van de herverdeling (als de trommel niet helemaal vol is, wordt automatisch de droogtijd); smalle (47cm).
  luidruchtige (67 dB).

Als we begrijpen de noodzaak van drogende machine, begon de zoektocht naar het optimale model. We moeten wissen van de machine is smal en iets anders onmogelijk is. En zet de droger zelfs daarbuiten. En ik vond deze smalle met de mogelijkheid om de set-top, besloten om te kopen onmiddellijk. Gebruik voor drie maanden en niet weten hoe dat te doen zonder. Stel aan die gezinnen die een tekort aan ruimte in de woning.

HOOVER DMH D1013A2X-07

c90851fad13f134df337cf49f8dee3f3 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Het model van de turkse fabrikant. Een verzameling tank vocht in de deur. Heeft een snelle droging en de mogelijkheid om te kiezen en opslaan van een programma in het geheugen.

Capaciteit l
115

Vermogen, W
2400

Materiaal
Roestvrij staal

droger voor de was HOOVER DMH D1013A2X-07

  sneldrogend (40 minuten); roestvrij staal geval is; programmeerbare modus drogen.
  het is niet geopenbaard.

Cool machine. Zet hem in de keuken ongeveer een jaar geleden. Precies stond onder de toonbank, helpt bij het drogen van vers gewassen linnengoed. Iedereen is blij. Het is mogelijk en snel te drogen, en om de modi te kiezen. Is aangesloten op het stopcontact, en een waterreservoir op de deur. Gegoten na elke drogen. Het land zelf en alle adviseren.

Vergelijkende tabel van de modellen

Hieronder is een korte karakteristieken van de bovengenoemde posities.

Model
Capaciteit l
Vermogen, W
Materiaal

Bosch Serie | 6 WTW85461OE
112
1000
POLINOX

Electrolux EW8HR458B
118
900
Roestvrij staal

BOSCH WTH83000OE
112
2800
POLINOX

SAMSUNG DV90K6000CW
118
900
Roestvrij staal

BEKO DCY 7402 GB5
102
2700
Roestvrij staal

CANDY CS4 H7A1DE-07
99
900
Roestvrij staal

HOOVER DMH D1013A2X-07
115
2400
Roestvrij staal

Selectie criteria

Overweeg de basis selectie criteria drogers:

  de trommel; de afmetingen; de programma drogen; de extra functies.

Laten we eens kijken in meer detail:

Trommel

Nu, de meest voorkomende drums zijn gemaakt van roestvrij staal of Carbonara. De materialen zijn gelijk. Het is wenselijk dat de binnenkant van de trommel leek op die van een honingraat, ze beschermen linnengoed tegen mechanische beschadiging tijdens het droogproces. Ook wanneer een tank heeft laterale lamellen, ze laten je droge dingen meer gelijkmatig.

Afmetingen

Linnen na het wassen, pakt vocht en verhoogt het gewicht. In dit verband heeft de droger moet zeer ruim. Ongeveer vijftig procent vmestila van de machine. Twee mensen kunnen het apparaat vijf of zes pond, en voor een gezin met kinderen kunnen gebruik maken van het apparaat voor zeven tot negen kilogram Wasgoed.

38c0083f8c946d474417ddcc05ad8a92 - Het kiezen van de beste wasdroger voor kleding: TOP 7, soorten, installatie beoordelingen

Programma

In moderne versies van de programma ‘ s worden gebruikt op basis van de residuele vochtigheid – het droogproces is goed ingesteld. Je kiest één van de geclassificeerd niveaus van de resterende vocht. Het drogen van de finish, bij het bereiken van het gewenste niveau. En u krijgt uw linnen met een geselecteerd percentage van vocht.

Namelijk:

  zeer droog; in het kader van ijzer–, vocht blijft dus dat het handig was om ijzer dingen; de Kast is volledig droog.

Het drogen van het type stof. Verschillende stoffen een verschillende aanpak vereisen om te drogen modus wordt gekozen voor een bepaalde stof. Je moet de knop op het bedieningspaneel van de machine, indien dit uitdrukkelijk wordt vermeld de aard van de stof.

Extra functies

Extra functionaliteit zijn:

  Vertraging van de start – tijd instellen waarna het apparaat begint te werken. Koeling met behulp van dingen wordt genegeerd de koude lucht na het einde van een van de hoedanigheden van de te drogen. De bescherming van kinderen. Stoppen van het apparaat als de deur open is. Een speciale mand in die gestapeld dingen niet tolereren mechanische stress. Het wordt vastgezet in het vat en stationair blijft in de was.