vrouwengeheimen

3c8d36658474f9ef31a33e7fe7f24852 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies
stijl

Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

De populariteit van het wc-water is ontstaan in de 14e eeuw in Frankrijk. Wetenschappers en chemici begon te extract van diverse planten en bomen van de essentiële olie te geven smaak aan iets.

Naarmate de tijd verstreek, en in de 16e eeuw een rijke mensen begonnen te gebruiken, aroma ‘ s te verbergen voor de geur van het lichaam en van de menigte onderscheiden van andere mensen. Na vele jaren van geurige water kwam tot aan de gewone mensen, begon ze alles gebruiken, zowel mannen als vrouwen.

Vandaag in dit artikel kiezen we de beste mensen de geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies en beschrijving van de producten afzonderlijk.

3c8d36658474f9ef31a33e7fe7f24852 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

De TOP 10 beste heren geuren

De meeste mensen denken dat meisjes moeten worden op een aangename geur, en alleen zij kunnen gebruik maken van het toilet water. Doet deze verklaring komt overeen met de waarheid. Mannen nemen ook deel aan het werk, openbare plaatsen, partijen, diverse sociale evenementen, en hoeft alleen maar om klaar te zijn aan 100%, omdat de mensen de geur klinkt een stuk sexier dan de vrouwelijke. Het hecht zich aan de brutaliteit en zelfvertrouwen en vrouwelijke aandacht gewoon niet rebound. Vooral voor mannen, die het weten, zijn de moeite waard, wij hebben een rating van de 10 soorten parfum. Deze lijst bevat:

  MONTALE Black Aoud van HUGO BOSS Hugo Extreme; Calvin Klein Obsession voor Mannen, Sexy Leven Wilde Muskus No. 1 voor Mannen; Dolce & Gabbana The One Sport; LACOSTE Essential Sport; Givenchy Play Sport; Christian Dior Fahrenheit; Chanel Egoiste; Versace L ‘ homme.

Laten we ons wenden tot de beschrijving van het parfum.

MONTALE Black Aoud

b86067007cdf1434c46cf3ab37970d65 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Rijk en scherpe smaak heeft een ongewone combinatie van magic notes. De samenstelling van deze parfum is de ongelooflijke geur van Mandarijn, zoete rose labdanum, muskus en patchouli. De eerste aroma geeft aan de tweede, het blijkt een bepaald spel geuren steeds aanhoudende pluim, een aanvulling op de mannelijkheid en brutaliteit. Aroma behoort tot de Oosterse geest, het is beter van toepassing op de avond uit of een informele gebeurtenis.

wc water MONTALE Black Aoud

  een vloeiende overgang van de geuren die sluit in een delicate spoor van geuren; patchouli is een feromoon (het aantrekken van vrouwelijke aandacht); de weerstand van ongeveer 12 uur.
  alleen geschikt voor een speciale gelegenheid, niet aanbevolen voor gebruik in het dagelijks leven.

Kocht de man een geschenk, hij vond het geweldig. De geur echt duurt een lange tijd en de geur is sterk en ongelofelijk mannelijk. Is het niet vaak, dus het ontbreekt hen voor een lange tijd. In het Algemeen, willen we suggereren.

HUGO BOSS Hugo Extreme

ddc6f1af76634929d3aace8f64801fae - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

De geur is zeer fris, dus geschikt voor de liefhebbers van de vrijheid en de versnelde ritme van het leven. De combinatie van geranium, Appel, salie vertegenwoordigt de mannelijkheid en macht van de eigenaar van deze geur. Volgens de meeste vrouwen, deze geur is echt het meest aantrekkelijk en uitnodigend. Kunt u ze gebruiken het dagelijks.

wc water, HUGO BOSS Hugo Extreme

  de oorspronkelijke fles (flask); de samenstelling van de feromonen (patchouli); persistentie van meer dan 12 uur.
  niet gevonden.

Leuke, vlotte aroma. Gebruik alleen deze parfum voor een behoorlijk lange tijd. Voel me veel zekerder, omdat de smaak echt kunt u veel doen. Dank u!

Calvin Klein Obsession voor Mannen

dbab8c0b7f9929ba63fa8b4d4e315955 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

In de vertaling Obsessie voor Mannen betekent mannelijke obsessie. En inderdaad het is. Een uitgekiende mix van ceder, bergamot, vanille, limoen en koriander zorgt voor een verhoogde vrouwelijke aandacht. 1 aroma wordt vervangen door een andere, en de pluim van de kalk zorgt voor een echte geur van mannen. Ook heeft een houtachtige noot die houdt van de geur op het lichaam voor een lange tijd.

parfum Calvin Klein Obsession voor Mannen

  de samenstelling van de feromonen (bergamot); een geleidelijke verandering van de geuren; mannelijk en langdurige smaak (12 uur).
  niet gedetecteerd.

Kocht deze parfum voor mijn man, nu kan ik niet gaan! Magische geur, ik wil luisteren naar forever. Rust op het lichaam en op de kleding. Voor de prijs, het was een echte meevaller! Dankzij de fabrikant!

Sexy Leven Wilde Muskus No. 1 voor Mannen

49a0bc1af60e9f472a6296619d6d538d - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Dit parfum is meer een Aanvulling. Het verlengt de geur van zwakke geesten en onthullen uw eigen feromonen. Bijzonder populair onder de mensen, als met de geesten gegarandeerd direct de aandacht trekken van de vrouwen. Aanbevolen om te solliciteren op de top van het parfum, de geur is niet scherp en taart, is er een geleidelijke openbaring. In de samenstelling van een muskus, zodat het aroma is met u voor een lange tijd.

wc water Leven Wilde Sexy Muskus No. 1 voor Mannen

  verrijkt met krachtige feromonen; niet leiden tot een onaangename geur wanneer het wordt gemengd met andere parfum en parfum versterkt het effect tot 12 uur.
  aanbevolen voor speciale gelegenheden.

Man vonden het heerlijk! Sterk aroma van mannelijkheid en macht. Zichtbaar is de inhoud van de feromonen, dus gebruik ze om te werken of te lopen. De geur is echt leuk in combinatie met een ander parfum. Een kleine prijs en hoge kwaliteit. Super!

Dolce & Gabbana The One Sport

0fbdf1126f5ee5f6ff8398b7894d58ac - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Presenteert het merk is een nieuwe populaire parfum, maar hij nam reeds een plaats van eer in de harten van de jongeren. De belichaming van frisheid en zoetheid geleidelijk vervangen elkaar en uiteindelijk mengen. De pluim blijft van muskus en patchoeli. Perfect voor alle leeftijden en elk evenement.

wc water Dolce & Gabbana The One Sport

  verhoogde weerstand (tot 18 uur); gemakkelijke, soepele smaak, geschikt voor elk evenement.
  niet gevonden.

Persistent en frisse geur. Duurt de hele dag, en met kleding in het Algemeen gaat, natuurlijk, als het niet gewassen. Heel zuinig, zal jaren duren. Ik, in het Algemeen, vond dit parfum, geen geur, zelfs op een bezwete lichaam. Dank u.

LACOSTE Essential Sport

a8744aefd3e5e407c3b9a1374bd9d855 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Aantrekkelijke mannen parfum van het merk Lacoste is bekend voor haar frisse aroma ‘ s, met behoud van de geur voor een lange tijd. De citrus gecombineerd met de frisheid van geschikte sport-type mannen met een sterk karakter en lichaam. Perfect verkwikt en verfrist op de heetste dag. Heeft een sterke geur voor een lange periode van tijd.

wc water LACOSTE Essential Sport

  aantekeningen van citrus weg te geven aan vers; bestand tegen 12 uur; discrete aroma brengt vrolijkheid.
  niet gedetecteerd.

Ik hou van Lacoste, de geuren van dit merk aan te trekken en te vernieuwen. Essentieel Sport is een ander bewijs van dat. Een kleine hoeveelheid parfum voldoende om het frisse en aangename geur voor de hele dag. Het belangrijkste ding – de geur van zweet wordt niet onderbroken door de geur van parfum. Goede kwaliteit!

Givenchy Play Sport

d02622b66db806e8a537a526110e232f - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Heldere en diepe geur van Givenchy geven hem de liefhebber van sport en vrijheid. Frisse geur met citrus noten geopenbaard geleidelijk, het geven van een speciale stijl aan je look. De eerste smaak van wat u voelt na het aanbrengen van het koele water, dan glijden noten van sandelhout en peper, en completeert deze geweldige geur van diepe citrus. Perfecte menging van de componenten geven de kracht, de moed en de uniciteit van elk mens.

Givenchy Play Sport

  de uitvoering van het ontwaken en frisheid; de besparingen is gebruikt (om twang, u kunt gebruik maken van 2 druppels parfum); duurzaamheid (tot 14 uur).
  noten van peper zijn mogelijk niet geschikt voor alle sterke vloer.

Favoriete merk en aroma. Zijn altijd voor drie jaar. Duurzaamheid is hoog, kan de dag zelf aan de geur van een parfum. Voel je niet te zweten in de sportschool, en de meisjes vaak trekken de aandacht. Ik ben blij u voorstellen. U zult er geen spijt van.

Christian Dior Fahrenheit

6c1052a2e7ac72c69542ff6cb663eedc - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Voorgesteld parfum is een ware legende onder de mannen geuren. De geur gaat van eeuw tot eeuw, waardoor een nieuwe touch aan een toch al uniek parfum. Dit product bevat onderdelen die een beroep doen op vrouwen en de aandacht van iedereen, mandarijn, zoethout, suede. Na toepassing de huid kunt voelen, de geur van koriander en rum, en aan het einde van de geur is er een sterke vanille Bourbon. De perfecte combinatie van deze notities past een volwassen man, met een sterk eigenzinnig karakter.

wc water Christian Dior Fahrenheit

  de duurzaamheid van 14 uur; een ongelooflijke combinatie van koriander en vanille genereert een permanente pluim; de geur is niet storend.
  het is aanbevolen gebruik te maken van mannen vanaf 35 jaar.

Kocht mijn man 40 jaar, hij vond het geweldig! Geur tegelijk zoet en catchy. Het is niet voor iedereen, want de huid is anders, maar mijn man ging deze geur is gewoon perfect. Duurt een lange tijd, ongeveer een dag, en met kleding in het Algemeen gaat. Wij zijn blij!

Chanel Egoiste

66c28f10c63b4c9c5e4cf82c2cf76e96 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Deze geur was van plan om te slagen voor bijna 100 jaar, en bezet op dit moment de lat hoog onder vergelijkbare producten. Brute delicate aroma met de inhoud van de feromonen zal wekken het verlangen van uw vrouwen, en zal u niet onberoerd laten aan andere mensen. Is het een soort van houtige geuren, dus het is aanbevolen gebruik te maken van de carry opties of in de avond.

wc water Chanel Egoiste

  de bedwelmende geur bevat noten van rozemarijn, wierook en neroli; duurt bijna 14 uur; is van een verhoogde belangstelling onder vrouwen.
  aanbevolen leeftijd van het gebruik van 30 jaar.

De geur van mannelijkheid en macht, is duidelijk zichtbaar in het toilet water. Ik gebruik het dagelijks, geeft een gevoel van eigenheid, zelfvertrouwen en mannelijkheid. Meisjes vinden het leuk, en ze duidelijk aandacht aan me te besteden. Ik ben blij met.

Versace L ‘ homme

d0d10181559e42d6383874a35fb5ce36 - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Dit type parfum water, is de leer optie, en is geschikt, meestal sterk, vrije mannen die genieten van een mannelijke stijl, durf en vrijheid. De samenstelling en de muziek boon, kaneel, muskus, Basilicum en vanille geven de moed en het vertrouwen om de sterke vloer. Aanbevolen voor speciale gelegenheden, want de smaak is sterk en diep. Aanpak kunnen niet aan een man.

wc water Versace L ‘ homme

  het aroma geeft kracht en hardheid; is populair onder de vrouwen, duurzaamheid meer dan 12 uur.
  alleen geschikt voor volwassen mannen (30); niet aanbevolen voor gebruik in het dagelijkse uitgangen.

Verleidelijke, intense geur, dat duurt een lange nacht. Ze maken er zelden gebruik tijdens de dag, de geur is sterk, vooral in de hitte. In het koude seizoen in de tijd, zelfs voor dagelijks gebruik. Ik hou van dit magische, geleidelijk openbaren van de geur, dank u.

Hoe gebruik je parfum

b674b7e9ba674c7e5cb5b733083adc5b - Het kiezen van de beste heren geur: de TOP 10 van de beoordeling, beschrijving, recensies

Een soortgelijke procedure met betrekking tot de verzorging van het lichaam, moet beschikken over een aantal punten te worden gevolgd. Gebruik de parfum moet je heel zorgvuldig. Oh, de fijne lijn tussen de zintuiglijke route en een scherpe plakkerig geur vult de ruimte om je heen.

  • Om parfum nodig

Aan de pols gebieden van het lichaam.

  • Dat is, op de hals, pols en borst. Geen behoefte om te spuiten parfum op het gebied 2-3 keer een enkele aanvraag zal voor delicate en sensuele geur voor de hele dag. Warme seizoen

Moet het niet hebben van een sterke en penetrante geur.

  • Dit parfum laat in de herfst en winter. In het voorjaar en de zomer, de aankoop van een lichte, frisse aroma ‘ s, zonder flavanoids en ernst. Als je een droge huid hebt, het vernieuwen van het aroma

1 per halve dag

  • . Gewenste tijd 15:00. Een vette huid is de 1e toepassing in de ochtend, anders zal de smaak mengen met een vette epidermis en zal de geur veel afwijken van de wensen voor het erger. Deodorant, scheerschuim of scheergel en parfum adviseren wij u om te kopen