vrouwengeheimen

0076fa32dd2182d7c40800f9ac923480 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen
stijl

Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Epilators zijn een onmisbaar onderdeel van de zorg voor je lichaam voor vrouwen. Deze apparaten toestaan dat een meisje er perfect uitzien en klaar zijn voor de verschillende onverwachte gebeurtenissen. Dankzij de epilator, het lichaam ziet er glad en zacht voor een behoorlijk lange tijd, en overtollige haar niet kan bederven de stemming op het meest ongelukkige moment.

Fabrikanten produceren een groot aantal apparaten en die van hen zijn van hoge kwaliteit en de uitstekende eigenschappen, die je kunt leren van onze onderstaande artikel.

0076fa32dd2182d7c40800f9ac923480 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

De voors en tegens

Een dergelijke instrument ontworpen body care heeft zijn positieve en negatieve kanten. Laten we een kijkje nemen naar de voors en tegens van epilators.

  Een perfecte ontharing. De epilator verwijdert niet alleen het haar maar ook de haarzakjes, wat betekent dat uw lichaam glad blijven voor een paar weken. Thuis gebruik. U hoeft niet om een bezoek aan een schoonheidssalon, de hele procedure kan worden uitgevoerd zonder de hulp van professionals. Koude-effect. In volgorde om pijn te verminderen, bijna alle apparaten zijn uitgerust met het koelen van de sproeiers. Voordat u de epilator, de spuitmond moet worden gezet in de diepvries 15-20 minuten. Dit vermindert de pijn en maakt de het haarverwijdering van een meer aangename procedure. Het kleine formaat. De grootte van de epilator kunt u om het mee te nemen op reis, reizen, reizen.
  Pijn. Elke beweging van het apparaat brengt heel pijnlijk zijn, vooral als je nieuw bent. Terwijl het apparaat processen op het volledige gebied van ongewenste vegetatie, de pijn zal hebben te verduren. In volgroeide haren. De procedure van verwijdering van het haar betekent de verwijdering van het haar tegen hun groei, en heel vaak is de hoek van de gekozen onjuiste, uiteindelijk de nieuwe haren groeien in de verkeerde richting, het snijden in de huid, dus groeit het haar in de huid en ontstoken. De vorming van vlekken op de huid. Als gevolg van de effecten van ingegroeide haartjes op het lichaam vlekken worden gevormd, die zeer lang, binnen een paar weken, niet passeren. Ze kan niet worden verwijderd. Ze zien er niet erg esthetisch. Vangt de huid. Tijdens de ontharing moet u voorzichtig trek de huid, anders kan knijpen. Dit is vooral mogelijk op de zachte delen van het lichaam – de bikinilijn, de achterzijde van het onderbeen.

TOP 7 beste epilator

De keuze van dit toestel moet worden benaderd met de extreme ernst. Het apparaat is duur, en moet dus voldoen aan al uw wensen. Laten we beginnen onze review van onze Top, dit zijn de 7 beste epilator volgens de meeste gebruikers. Deze lijst bevat:

  Panasonic ES-ED94; 9-969 Braun Silk-épil dual epilator leeft 9; 7561 Braun Silk-épil dual epilator leeft 7; Rowenta Silence zachte ep5660; Braun 5329 Silk-épil dual epilator leeft 5; Rowenta EP5620; EP7020 Remington Glad & Zijdezacht.

Overweeg in meer detail de range gepresenteerd.

Panasonic ES-ED94

34d9ba8c4cba84f56c2d9abd7485fdc7 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Dit toestel is uitgerust met een maximum aan opties 7in1, en de mogelijkheid van het gebruik in de douche. Ultrasone mondstuk voor peeling verwijdert dode huidcellen en voegt het effect van een lichte massage, kan gebruikt worden met schuim (echografie maakt schuim dik en zacht). Aangedreven door een batterij die in het bezit van een betaling voor 30 minuten in de modus offline. Een volledig opladen duurt 1 uur. Het epileren hoofd kan worden gespoeld. Inbegrepen schoonmaak borstel hoofd en de zaak is onder het apparaat zelf.

Aantal pincetten
48

Verwijderbare
8

Voedsel
Batterij

De levensduur van de batterij
30 min.

Panasonic epilator ES-ED94

  kan gebruikt worden in de douche; massage-effect; er is een tip voor het pellen.
  niet gevonden.

Een uitstekend apparaat snel voert al uw reguliere werkzaamheden. De eerste 3 keer was het pijnlijk om te ontharen van gevoelige gebieden van het lichaam, de huid wordt gebruikt en de pijn tot een minimum wordt gereduceerd. Ik denk dat u kunt lijden, maar het resultaat – een zachte en gladde huid voor 3-4 weken. Dankzij de fabrikant, ben ik gelukkig.

9-969 Braun Silk-épil dual epilator leeft 9

a7dafdcc68c6793d323b1fadf7a9b7c4 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

De brede kop van dit apparaat kunt verwijderen meer haren in slechts één beweging, wat betekent dat het epileren proces is sneller. Presenteerde het programma probeert te gemakkelijk het proces van het verwijderen van de haren, bij voorbeeld, in dit model zijn er een set van functies die kunnen de pijn verminderen. De belangrijkste plaats is een massage systeem, dat afleidt van het proces van verwijdering van het haar, stimuleert de huid en vermindert de pijn. Ook vermindering van pijn kan optreden in functie van nat epileren, met schuim of onder stromend water.

Verwijderbare
4

Voedsel
Batterij

De levensduur van de batterij
40 minuten

Aantal pincetten
40

9-969 Braun epilator Silk-épil dual epilator leeft 9

  rustgevende massage pijn vermindert; de functie van nat epileren, verwijderen van haren de eerste keer.
  het is niet geopenbaard.

Gebruik dit apparaat een keer per maand, de rest van de tijd is niet nodig. De procedure is vrijwel pijnloos. Eerst behandeld lichaam van de koude hoofd, en dan massage functie, waarna het verwijdert haar. Het lichaam wordt soepel en zacht voor 3-4 weken, zelfs op gevoelige delen haar te vertragen de groei. Geweldige camera, ik raad iedereen.

7561 Braun Silk-épil dual epilator leeft 7

d9224ec70b4498a8f40ddbc165d11d65 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Het apparaat is voorzien van 40 pincetjes die kunt verwijderen zelfs hennep, evenals de fijne haartjes. Vanwege het nauwe contact met de huid, is een sterke grip en het trekken van ongewenste haargroei. Zoals in andere modellen, is er massage functie, het verzacht de huid en vermindert de pijn. Perfecte gladheid wordt gewaarborgd door het systeem van Smartlight, zoals het verwijderen van de gemiste haren. Het apparaat is geschikt voor de gevoelige zones van het gezicht, selecteert u het gewenste mondstuk. In totaal heeft de set wordt geleverd met 5 sproeiers.

Voedsel
Batterij

De levensduur van de batterij
40 min

Aantal pincetten
40

Verwijderbare
5

7561 Braun epilator Silk-épil dual epilator leeft 7

  het Smartlight systeem zorgt voor de verwijdering van gemiste haren; geschikt gebied van het gezicht; massage functie; de mogelijkheid van het gebruik in de douche.
  niet gevonden.

Gewoon wilt opmerking lange-termijn effect van dit model. De huid is glad als zijde in bijna een maand! Geweldige massage functie voordat de procedure verzacht de huid en helpt te verwijderen van de haren met een minimale gevoeligheid voor pijn. Geen spijt gehad van de aankoop van dit apparaat, dankzij de producenten!

Rowenta Silence zachte ep5660

192cad9f444bed386588df655181640a - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Het moderne model van de roze kleur is ontworpen voor het verwijderen van zelfs ingegroeide haren. Unieke epileren hoofd met precisie volgt de contouren van het lichaam, dezelfde zachtjes werkt zelfs op de meest gevoelige gebieden. Het toestel werkt op twee snelheden, rekening houdend met de behoeften van elke vrouw. Net begonnen aan de praktijk waxen kunt kiezen voor een langzame, zachte behandeling en de regelmatige gebruikers van het apparaat kunt gebruik maken van de versnelde modus.

Tijdens het werken
Onbeperkt

Aantal pincetten
24

Verwijderbare
6

Voedsel
Netwerk

epilator Rowenta Silence zachte ep5660

  2 snelheid (zwak, sterk); zacht verwijderen van haar, zelfs op gevoelige gebieden; modieus ontwerp in het roze.
  niet gedetecteerd.

Ik ben nieuw op het gebied van verwijdering van het haar, zodat ervoor gekozen dit model is het mogelijk om het regelen van de snelheid. Geprobeerd verbeterde bijna stierf van de pijn, maar zwak op het moment. De pijn is bijna niet gevoeld, met koud tips niet kan ontdoen van het ongemak. Ik hoop dat op een dag de moed om te proberen de Overdrive-modus. Met dank aan de fabrikant.

Braun 5329 Silk-épil dual epilator leeft 5

ea0c474c0a785ea12a6a40698cee7a69 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Met behulp van dit model kunnen ontdoen van ongewenste haargroei bijna pijnloos. Het apparaat 40 met een metalen pincet dat het effectief verwijderen van ongewenste haargroei zelfs van de kwetsbare gebieden. De werking is van de netspanning. Er zijn twee snelheden. Bij laag is, kunt u het verwijderen van de haren, ongeacht hun lengte.

Het aantal sproeiers
1

Tijdens het werken
Onbeperkt

Aantal pincetten
40

Voedsel
Netwerk

Braun 5329 Silk-épil dual epilator leeft 5

  er is een borstel voor het gezicht; de aanwezigheid van heldere verlichting; de 40 pincet verwijdert zelfs ingegroeide haren.
  geen extra bijlagen; hoge humorologist.

Het is een geweldige optie voor uw geld. Ik zou graag de lof van de borstel die doet wonderen voor mijn gezicht, diep reinigt en maakt het zachter. Het apparaat snel en pijnloos verwijdert om het even welke lengte van het haar, zelfs met gevoelige delen. Het ongemak is bijna niet gevoeld wordt, voor het en dank u.

Rowenta EP5620

4225c8a3fc34e66dd98f445edaaa96f8 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Voor ons is een combinatie van stijlvol design en maximaal gemak in gebruik. De technologie van Micro-contact zorgt voor een goede pasvorm om de huid voor een zachte, snelle en accurate verwijdering van haren. Precisie-pincet in hoeveelheden van 24 stukken en verwijder de haren nog minder polukilometre. Het model is uitgerust met heldere verlichting systeem, dat helpt bij het opsporen van de beste haar.

Tijdens het werken
Onbeperkt

Aantal pincetten
24

Voedsel
Van het netwerk

Het aantal standen
3

epilator Rowenta EP5620

  dankzij de technologie van Micro-contact is een nauwsluitend snug fit passen aan de huid; – achtergrondverlichting helpt bij het opsporen van de korte haren; massage voorkomt pijn.
  niet gevonden.

Cool apparaat dat zorgt voor een volledige verwijdering van het haar van alle gebieden van de huid. Dankzij de massage de pijn tot een minimum wordt gereduceerd, zodat de het haarverwijdering en brengt vreugde. Een maand gladde huid zonder ingegroeide haren is echt cool. Dank je wel raden.

EP7020 Remington Glad & Zijdezacht

938d15fadbfc04ff71004ea55ec8743a - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Deze epilator is niet bijzonder opvallend overvloed aan tips of unieke technologieën. Maar het verwijdert efficiënt haren, ligt perfect in de hand en geen slip. Bovendien heeft het voordeel dat men haalt uit de wortel, niet knippen van de haren, dit kan de huid blijft zacht en zijdeachtig.

Aantal pincetten
40

Voedsel
Netwerk

Het aantal standen
5

Tijdens het werken
Onbeperkt

EP7020 epilator Remington Glad & Zijdezacht

  droog en nat epileren; verwijdert haartjes van 0.5 mm lengte; massager met aloë Vera verlicht irritatie.
  niet gevonden.

Een goedkoop en effectief middel. Blij dat ik het gekocht om het apparaat van de netspanning, de accu doet het niet echt leuk, geloosd in het meest ongelukkige moment. Verwijdert haar zachtjes en door middel van massage van het hoofd met aloë Vera voelt geen pijn en geen roodheid.

Lijsten van de beste

In aanvulling op het reeds bestaande gamma van producten, hebben wij een andere TOP van de beste apparaten die verschillen van elkaar met hun speciale vaardigheden en functies. De lijst bevat de volgende hulpmiddelen:

  Beste prijs. Waterdicht. Met het systeem van de anesthesie.

Laten we eens kijken naar het assortiment gepresenteerd.

PHILIPS HP6422/01 Satinelle

9ad4fbaed1d38e26aa30bc84580390bf - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Dit is een mooi compact apparaat, weegt 300 gram, heeft twee snelheden. In de kit – 2 sproeiers en schoonmaak borstel apparaat. De stroom komt van het netwerk. Het hoofd zorgt voor een optimaal contact met de huid en comfort tijdens het ontharen. Met het mondstuk kunt u de epilator op de optimale hoek op de huid voor een zachte en doeltreffende ontharing.

epilator van PHILIPS HP6422/01 Satinelle

Braun Silk-épil dual epilator leeft 7 7-545 wet&Dry + facial cleansing brush – waterdicht

0be5409f41fe2b5135db72ac194226a4 - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Zwevende scheerkop van het apparaat vertegenwoordigd herhaalt de contouren van het lichaam, het leveren van betere en aanraking met de huid zachter na het scheren. Veertig speciaal pincet verwijdert zelfs de kortste haartjes van 0.5 mm, bevestiging van de uitstekende prestaties. Een massage systeem met hoge frequentie

Massages van de huid, waardoor het comfort van de haarverwijdering. Water-resistent apparaat stelt u in staat om met vertrouwen te gebruiken in bad of onder de douche, dat zorgt voor een meer comfortabele en soepele het epileren in warm water.

Braun 5280 Silk-épil dual epilator leeft 5 – analgesie

da49a7ba9898913019f7aa7e5958058e - Het kiezen van de beste epilator: een ranglijst van de TOP 7, voors en tegens, de kenmerken, beoordelingen

Wat te zoeken bij het kiezen

Bij aankoop van één van de apparaten is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende punten:

Voedsel

  • . Thuis gebruik is heel geschikt als u een draadloos apparaat en een netwerk apparaat. Van plan om te reizen het meest geschikt voor de eerste optie, als het zijn werk doet, zonder elektriciteit.

Mondstuk

  • . De meer spuitopeningen van een apparaat heeft, hoe gemakkelijker en handiger te gebruiken. De gevoelige huid is niet zonder stimulator en speciale dop. Als je voor het uitvoeren van diverse intiem kapsel, moet u het apparaat aanschaft, het verstrekken van de kam. En het aangrijpingspunt van de het haarverwijdering van de groot voor het ontharen van de bikinilijn, oksels en gezicht.

Backlight

  • . Deze functie moet ook aanwezig zijn in een hoge kwaliteit-apparaat. Het is bijna onmogelijk zonder de volledige verwijdering van de haren.

Zwevende kop

  • . Deze functie is noodzakelijk om volledig grip op de haren en glad resultaat.

Nat haar

  . Haarverwijdering met behulp van droge methode is een zeer pijnlijk proces. Veel beter is nat epileren, met de mogelijkheid van het gebruik van water en schuim.