vrouwengeheimen

75114bc717cd9e541e60e3e0664a77ee - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen
stijl

Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Botox geeft veel voedingsstoffen aan de follikels van de hoofdhuid, de verdeling ervan volgens de structuur van de strengen. Een molecuul van de Intra-silane na penetratie in de keratine verandert de structuur is lineaire of vertakte, en dankzij deze eigenaardigheid, alle voedingsstoffen samenstelling is gegeven in het weefsel, stoppen ze voor een lange tijd.

Zo, we zijn blij om uw aandacht van de beste Botox voor haar, gebaseerd op klanten beoordelingen en de individuele kenmerken van elk product.

75114bc717cd9e541e60e3e0664a77ee - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

De samenstelling en werking

Afhankelijk van de fabrikanten van cosmetica, Botox varieert in samenstelling. Wij presenteren u de onderdelen die ging in de meerderheid van de vertegenwoordigers van de bedrijven.

Intra-silane.

  • Het molecuul van deze stof is in staat om te veranderen van de structuur onder invloed van vocht of verlies van vocht, het draaien van lineair naar vertakte. Hierdoor is het in verband met andere nuttige en actieve componenten. Samen met hen in een enkele eenheid, het molecuul kruist gemakkelijk de oppervlakkige lagen van het haar bereikt de cortex (het belangrijkste onderdeel haren). Hier samenwerkt met keratine om te verstevigen en gezond rondom.

Elastine.

  • Een eiwit dat versnelt de synthese van stoffen die verantwoordelijk is voor de gehoorzaamheid en de flexibiliteit van de strengen. Dankzij gepresenteerd onderdeel formuleringen voor Botox haar helpen bij het behalen van een eenvoudigere installatie.

Keratine aminozuren.

  • Van deze stoffen produceert keratine. Vertegenwoordigd onderdeel van de drug, niet alleen hydrateert de hoofdhuid, maar ook onderhoudt de vochtbalans in het haar. Het helpt om te gaan met droogheid van de huid en broze draden.

Essentiële olie.

  • Ze geven niet alleen een aangename geur op het haar na de procedure, maar ook om ze te verzachten en Glans te geven.

Aloë en groene thee.

  • Gegevens fytochemicaliën zijn natuurlijke antioxidanten, die het herstel van de structuur van het haar en verbeteren de bloedcirculatie naar de hoofdhuid.

Vitaminen.

  Meestal wordt de samenstelling van Botox zijn de volgende vitamines:

Vitamine E – voedt de hoofdhuid met zuurstof; vitamine a – stimuleert de groei van tressen; Vitamine C – maakt strengen glanzend en zijdezacht.

TOP 7 beste Botox voor haar

74028a3ba8d91d7a56614f17f25fdbbb - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Wij bieden u om te kijken naar de waardering van 7 beste Botox voor haar. Wij bieden bedrijven verschillen van hun collega ‘ s in kwaliteit en effectiviteit. In deze TOP bestaat uit de volgende producten:

  Honma Tokyo; L ‘ oreal Professionnel; Inoar; Tahe; Felps; NEXXT; Fox Professional.

Laten we eens kijken naar het assortiment gepresenteerd.

Honma Tokyo

e16451be95ac5d3705b9da2b4928996e - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Deze lijn is speciaal ontworpen voor eigenaren van een onhandelbaar, bossig en kroeshaar strengen, die is moeilijk te geven een aantrekkelijke en gezonde uitstraling. Het product is ontworpen om de strengen glad, zijdeachtig aanvoelt, en ook om te gaan met het probleem van gespleten haarpunten en ongelijke kleur na het verven. Natuurlijk, in het geval van krullend haar verwacht niet dat het gereedschap rechttrekken van de krullen, zoals een pad, maar het houdt het haar goed verzorgd uiterlijk en een ongelooflijke Glans.

Contra-indicaties
Zwangerschap, lactatie, trauma hoofdhuid

De periode van
1-3 maanden

Zorg na de ingreep
Maskers, sulfaat-vrije shampoo

Land van herkomst
Japan

Botox voor haar Honma Tokyo

  herstelt de strengen, voegt Glans; ontwart; verschillende varianten (wit zacht gekleurde krullen, en de roze voegt een trendy pigment).
  niet gedetecteerd.

Geweldige tool! Botox duurt voor 2 behandelingen, hoewel de lengte van de draden onder mijn schouderbladen. Na het aanbrengen van het mengsel, de krullen werd levendiger, mooier, zelfs een beetje rechtgetrokken, glans en glans. Dank aan de producenten voor een dergelijke ongebruikelijke product!

L ‘ oreal Professionnel

ffb30e25ed8f7b05873e2ccf61f6e1c5 - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

De tool is in staat om te passen in de keratine van het haar en blijven er voor een behoorlijk lange tijd. Molecuul als natte takken, en op latere drogen verhardt in deze vorm. Deze reactie helpt om een kader te maken voor de haarschacht, om het te steunen. De krullen rechtgetrokken, de samenstelling is afgestemd. De drug geeft een dunne, zeldzaam, verzwakt en beschadigd haar. Het haar na de behandeling met Botox is zijdeachtig, glad, glanzend. Sloten sterk, soepel, gehoorzaam, stromen.

Land van herkomst
Frankrijk

Contra-indicaties
Het geven van borstvoeding, zwangerschap, letsel van de hoofdhuid

De periode van
2-3 maanden

Zorg na de ingreep
Sulfaat-vrije shampoo

Botox voor haar L ‘ oreal Professionnel

  geeft volume aan het haar; zeehonden droog eindigt; er zijn meer dan 3 maanden; versterkt strengen.
  het is niet geopenbaard.

Geweldige drug, ik vond het vanaf de eerste toepassing. Vanaf het eerste moment een duidelijke verandering in de structuur van het haar. Was breekbaar, pluizig en droog eindigt, en nu glanzend en gezond. Heb de procedure ongeveer een maand geleden, het effect is nog bewaard gebleven, zie hoeveel is genoeg. Dank u!

Inoar

b62a57c5b6082d2662f58fb8b5c6e74a - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Dit medicijn is in staat tot diepe structuur van het haar streng voor de afdichting van de structuur ter ondersteuning van de contour, om de leegte te vullen. De cuticula onder invloed van de drug plat de vlokken dicht bij het oppervlak van het haar gevormd is, een dunne, beschermende laag. Vocht, voedingsstoffen blijven in de bulk, die een gunstig effect hebben op de natuurlijke bestanddelen van het haar.

In de sessie van deze procedure, het haar wordt glad, glanzend, steeds de kleurverzadiging. Krullen zijn gladgestreken, gehydrateerd, geen kroezen, kroezen. Er gebeurt te veel gewicht. Als een resultaat, het haar wordt zacht, zijdeachtig, glanzend. Het haar is beschermd tegen externe negatieve invloeden.

Contra-indicaties
Zwangerschap, lactatie, individuele intolerantie van de individuele componenten

De periode van
1-3 maanden

Zorg na de ingreep
Sulfaat-vrije shampoo, beauty mask

Land van herkomst
Brazilië

Botox voor haar Inoar

  plumping structuur; de sluizen krijgen verzadiging van de kleur; niet verzwaart het volume van krullen; bescherming tegen UV-stralen.
  niet gedetecteerd.

Bijna elke 2 maanden het doen van deze procedure, het haar in goede conditie. Geen weging, krullen, Glans, meer gladde en dichte, toename van het volume. Helaas, mijn haartype past niet in een sulfaat-vrije shampoo, zodat het effect van deze behandeling verliest 2 keer sneller. Ik vond het leuk, zullen blijven gebruiken.

Tahe

e3b387b2e63d6ae0e8194220f0eea4c1 - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Dit betekent actief bestrijdt de veroudering van het haar, het versterken van de structuur. Vanaf het eerste gebruik, de tool hydrateert, voedt en herstelt het haar, het toevoegen van ongelooflijke Glans en zachtheid en het elimineren van kroezen van het haar structuur. De behandeling herstelt de beschadigde en gespleten haarpunten, revitaliseert krullen, recht, dun en verkleurd haar. Na deze procedure, de krullen beginnen om de groei te versnellen, ophouden te breken en zichtbaar dichtheid.

Land van herkomst
Spanje

Contra-indicaties
Het geven van borstvoeding, zwangerschap, intolerantie voor onderdelen, beschadigde hoofdhuid

De periode van
2-4 maanden

Zorg na de ingreep
Masker, een sulfaat-vrije shampoo

Botox voor haar Tahe

  herstelt beschadigd en droog eindigt; verjongt de structuur van de krul; geeft zachtheid en gladheid.
  niet gedetecteerd.

Ten eerste, de tool hield. Het haar werd zo licht als een veertje: zacht, licht en gezond. Maar een te frequent gebruik van de procedure is de oorzaak van mijn krullen een gewoonte van om hem. Nu, na 2 maanden, ik heb dit geneesmiddel te gebruiken, als plotseling strengen broos, droog en levenloos. Geprobeerd is om Botox minder vaak, maar het haar is verschrikkelijk. Het is een schande, een verspilling van geld, en de krullen hebben verloren hun gezondheid.

Felps

932ff11847a09e34803c6351081f1190 - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Dit hulpprogramma heeft de keuze van het meest professionals van onze planeet. Na deze procedure doen de vormgeving wordt veel gemakkelijker. Van droog, futloos haar, haren veranderen in gezond en gehydrateerd. Het mengsel vult de leegtes in de beschadigde structuur, het geven van flexibiliteit, volume en vocht. Gladheid is het resultaat van “priglazhivanija” van de verschillende schalen. De resterende film beschermt tegen uv-straling, hitte en koude, en geeft ook Glans en een natuurlijke uitstraling van de extensions op elk moment van het jaar.

Contra-indicaties
Zwangere en zogende vrouwen, persoonlijke intolerantie voor de onderdelen

De periode van
2-4 maanden

Zorg na de ingreep
Voedzaam masker, shampoo zonder sulfaten

Land van herkomst
Spanje

Botox voor haar Felps

  voedt krullen met vitaliteit; voorkomt vroegtijdige veroudering; vult de beschadigde structuur van een krul; de folie beschermt tegen de zon en kou.
  het is niet geopenbaard.

Geweldige tool, wie dat kan zeggen. Mijn strengen met deze drug is een vrienden, en nu elke streng, straalt van gezondheid van binnen uit. De tool perfect bevochtigd en verzadigd in vitaminen elke haar gaf, volume en energie. De prijs van geld is niet klein, maar het is de moeite waard. Stel voor!

NEXXT

98f110d86198f15b852119137e301d83 - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

De filler-fluid is een vitamine en aminozuren cocktail, die de belangrijkste component is een speciale gehydrolyseerde keratine. Het dringt diep in elke haarlok, verzadigen met de nodige voedingsstoffen en het verbeteren van het uiterlijk. Regenererende betekent dat het is gemaakt op basis van keratine onthult vlokken en het dringt door, het invullen van beschadigde gebieden, het herstellen van de tressen van binnen naar buiten.

De periode van
1-3 maanden

Zorg na de ingreep
Masker, een sulfaat-vrije shampoo

Land van herkomst
Duitsland

Contra-indicaties
Zwangerschap, lactatie

Botox voor haar NEXXT

  vult beschadigde gebieden van de structuur van de krul; voedt heilzame vitaminen (E, A, C); bevordert snelle plaatsing.
  het is niet geopenbaard.

Goedkoop en een geweldige tool. Ik kan niet geloven dat in één keer gebruiken, mijn haar heeft een volledig vernieuwde en frisse uitstraling. Krullen een beetje zwaarder, maar een basale volume is niet verdwenen, integendeel, het werd een beetje meer. Gladheid, zachtheid en Glans achter laat mijn sloten voor 2 maanden. Geweldige drug, ik raad iedereen.

Fox Professional

5f497cecbe32c261352182752547e8f7 - Het kiezen van de beste Botox voor haar: de TOP 7, de techniek van de procedure beoordelingen

Zijn de producten geeft vitaliteit te 3-6(!) maanden, met een cumulatief effect. Ze bevatten geen formaldehyde, die ervoor zorgen dat de gezondheid grote schade. De aanwezigheid van dit bedrijf, er zijn tools die zowel goedkoop en premium. De samenstelling biedt een formulering bevat alleen natuurlijke kit. Beschermt het haar tegen haarbreuk en eventuele beschadigingen. Glossy Glans, natuurlijke uitstraling en het verzorgen 24 uur per dag.

Zorg na de ingreep
Een sulfaat-vrije shampoo

Land van herkomst
Brazilië

Contra-indicaties
Borstvoeding en zwangere vrouwen, intolerantie van de afzonderlijke componenten

De periode van
3-6 maanden

Botox voor haar Professionele Fox

  langdurig effect (3 tot 6 maanden); natuurlijke samenstelling zonder formaldehyde; is antistatisch; houdt haar tegen externe schade.
  niet gedetecteerd.

Een geweldige drug. Het kiezen van de middelen om de gemiddelde prijs in de categorie, te goedkoop te kopen eng en weten over de natuurlijke ingrediënten. Na Fox Professionele krullen nemen op een compleet andere look en meer verzorgd, hetero, mooi en sterk, net als na een salon behandeling. Het effect duurt 4-5 maanden, afhankelijk van hoeveel tijd ik sulfaat-vrije shampoo. Dankzij de fabrikant, ben ik gelukkig.

Hoe de procedure in huis

Deze procedure kan worden uitgevoerd, niet alleen in de salon, maar ook thuis. Laten we eens kijken hoe kunt u spice up van uw haar:

In eerste instantie moet u enige tijd om je haar te wassen met shampoo. Verspreid het afgewerkte product op nat haar, zonder dat het basale deel (1-2 cm). Kam het haar met een kam. U moet de afdichting van de samenstelling van de voedingsstoffen van de strengen, met ongeveer 200 graden Strijken. Op een hoofd van een polyethyleen hoed, en wikkel een warme handdoek. Na 30 minuten, de drug, Botox moet worden gewassen met warm water. Droge strengen koude of warme luchtstroom. Ga weer met een warm strijkijzer op elke krul. Kam uw haren en geniet van het resultaat!