vrouwengeheimen

c74835592015b2581389ca07605de53f - Heerlijk en gezond Ontbijt: wat is het?
stijl

Heerlijk en gezond Ontbijt: wat is het?

Voedingsdeskundigen zeggen dat het Ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Hij moet speciale aandacht te besteden. Vertellen over wat een heerlijk en gezond Ontbijt, die u moet weten over de ochtend inname van voedsel, wat granen een gezonde Ontbijt die willen om gewicht te verliezen.

Wat u moet weten over het Ontbijt

Goede voeding is gebaseerd op het feit dat het noodzakelijk is voor het ontwikkelen van een dieet en houden voor het leven. Het ontbijt is de basis voor een bevoegde dieet. Menu gezond Ontbijt moet combineren complexe koolhydraten, eiwitten, essentiële vetten en plantaardige vezels.

Het ontbijt is een maaltijd waarbij u zich kunt veroorloven kleine luxe in de vorm van snoep of vet. Het ontbijt mag voor één derde van alle calorieën, dient de voeding rijk is aan vitaminen en mineralen.

Ontbijt wordt gemakkelijk verteerd, en de calorieën die het lichaam maakt gebruik van de activiteiten gedurende de dag, zodat de vetten worden niet gestort in de reserve. Maar het Ontbijt niet overdreven veel. Het gevoel van verzadiging komt in 10-15 minuten na het eten bij de maag, dus maken de maaltijd compleet moet je met een gemakkelijk gevoel van honger.

Menu gezond Ontbijt

Het Ontbijt menu moeten bevatten vezels en complexe koolhydraten, dus het menu moet worden granen en graanproducten. Met het opstellen van het Ontbijt menu moet ook aandacht besteden aan de hoeveelheid eiwit en vet. U kunt toevoegen aan pap gekookt ei, een beetje boter, een stukje gekookte kipfilet of vis, of eet yoghurt om de balans van de vetten, koolhydraten en eiwitten. Er is een praktijk van wisselende eiwit en koolhydraten ontbijt, waaruit blijkt de effectiviteit.

In de ochtend dieet is ook goed om fruit en groenten. Is het mogelijk de stukken in te cornflakes of yoghurt of vruchtensap, of hele vruchten als dessert.

Basic producten voor het Ontbijt zijn:

    muesli, cornflakes, melk en zuivelproducten, kaas, gekookte vis en vlees, fruit en groenten, bij voorkeur vers of met minimale warmte-behandeling; sappen, kruidenthee, cacao.

De gewoonte van het eten van broodjes voor het Ontbijt van vandaag krijgt een nieuwe populariteit, vanwege het feit dat ze gebruik volkoren brood, verse groenten en kruiden, eiwitrijke voedingsmiddelen zijn: vlees, eieren, pinda ‘ s plakken.

Handig ontbijtgranen

c74835592015b2581389ca07605de53f - Heerlijk en gezond Ontbijt: wat is het?

Handig ontbijtgranen

Sinds de kindertijd weten we dat in de ochtend je moet eten pap. Waarom? Omdat de korrels zijn complexe koolhydraten die rijk zijn aan verschillende voedingsstoffen. Het lichaam besteedt veel energie aan de verwerking van granen, langzaam uitpakken van de nodige voedingsstoffen. Dus Ontbijt van pap biedt schuld van verzadiging en geeft het lichaam de energie die nodig is voor productieve activiteiten.

Havermout.

    • De meest nuttige en populaire ontbijtgranen, natuurlijk, is havermout. Deze gerst is rijk aan vitaminen, verschillende mineralen en bevordert een goede werking van het spijsverteringsstelsel. Het regelmatig eten van havermout helpt om gewicht te verminderen, het verbeteren van de conditie van het haar en de huid. Voeg in de granen, noten, stukjes fruit en bessen – pap nog gezonder en smakelijker.

Boekweit pap.

    • Boekweit granen, vooral volkoren, is een bron van nuttige mineralen. Het normaliseert de bloeddruk, verlaagt het cholesterol en suiker van het bloed, de aanvoer van makkelijk verteerbare plantaardige eiwitten.

De rijst pap.

    • Ongepolijst witte en bruine rijst bevat 8 aminozuren die een cruciale rol spelen in de bepaling van mensen met nuttige stoffen. Rijst, granen heeft een zeer laag calorieën, het ontbreken van gluten, dus het is de juiste keuze voor mensen met een Allergie. Het is nuttig om de dag te beginnen met rijst pap voor het Ontbijt om mensen op dieet.

Millet graan.

    Millet pap heeft een gunstig effect op de spijsvertering, helpt bij het bestrijden van depressie en verminderde vitaliteit, heeft anti-oxiderende eigenschappen.
Een gezond Ontbijt voor het verliezen van gewicht

Voor degenen die willen om gewicht te verliezen, moet u leren om niet overslaan Ontbijt. Dit is de meest belangrijke maaltijd van de dag en hij moet speciale aandacht te besteden.

Basis van een gezond Ontbijt moet een “langzame” koolhydraten: granen granen en volkoren granen, zemelen. Het belangrijkste is om te kiezen granen die zijn geslaagd voor het minimale verwerking: gebroken of hele boekweit, geen witte rijst, alle-natuurlijke granen.

Ontbijt voor het verliezen van gewicht moet zijn eiwitten en vetten zijn een belangrijk onderdeel van de ochtend menu. Het is goed om op te nemen in het dieet van eieren, boter, natuurlijke pinda plakken, amandel, pinda, pistache, enz. u Kunt het toevoegen van een laag-vet gekookt vlees, maar exclusief worst en vleeswaren. Een uitstekende bron van vetten en eiwitten zijn zuivelproducten: kaas, kaas, yoghurt, kefir.

Vruchten, bessen, groenten blijven een bron van vitaminen en mineralen.